Şimdi Ara

PRISON BREAK mi, LOST mu??? (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
0
Favori
24.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Prison Break iyidir, hoştur ama Lost'u kesinlikle ezemez. Prison Break'in senaryosunu övenler : Lost'ta 2. sezonda öyle iki kelime arasında birisi geçiyor, 5. sezonda o öyle bir mevkiiye geliyor ki akıllara zarar. 2. sezonda adı geçen Jacob anca 5. sezonun finalinde gösterilebildi. 5. sezon bitti, daha yanıtlanacak ne kadar soru var. Zaten 5. sezonu yazanlar insan olamaz. 5 sezon geçmesine rağmen adamlar yine de yanıtlanacak çok cevap bırakıyorsa, bu adamlar işinde profesyoneldir. Bence de bir numaradır. Lost'un konusunu takip ediyorsanız ne kadar çok teori üretildiğini, herkesin nasıl farklı düşündüğünü göreceksiniz. Adamlarda bunu istiyor, her seferinde de ters köşeye yatırıyor. Yüzlerce fikir atılıyor ortaya ama bu adamlar ondan farklı bir senaryo çıkarabiliyor, hem de harika bir senaryo. Yani adamlar sırf ters köşeye yatırmak için saçma bir şeyler yazmıyorlar. Harika şeyler yazıyorlar. Ve benim oyum açık ara Lost... Oynanmış, oynanan ve oynanacak olan dizilerin en iyisidir, bu kadar da net konuşuyorum.

• İkisi de gereğinden fazla uzamış ve kanaatimce çok da iyi olmayan dizilerdir, tabii Türkiye'de en iyi yabancı diziler Lost-Prison Break-Heroes sanıldığı hiç seviliyor oldukça.
  • pb tek sezonla sonlansaydı efsane olurdu.. genel olarak lost diyorum
  • LOST başkadır.
  • Prison Break
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozwizard7

lost başkadır aynı cümlede kullanmayın prison breakle !!
    PRİSON BREAK İZLEYİN SONRA BAK BAKAYIM LOSTUN YÜZÜNE BAKIYOMUSUN !!

garip ,bilimkurgu gibi olan bi dizideki yaratıcılık her bölümdeki şaşırma vsvs diye hayran kalanlar oluyor; zaten adada geçiyor ya dizi neyse ,prison breakte bunkların hepsi ve daha fazlasının gerçek hayatta olmasından dolayı pb>>>lost

Herkesin zevkleri ayrıdır.
    Lost sadece adada geçmiyor.
    Gerçek hayatta olmasından dolayı?Pb'deki olaylar gerçek hayatta olur mu?
  • Lost Senaryo yazarlarının alnından öpmek lazım. Her şeyiyle dört dörtlük. 1 hafta okula gitmeyip Lost izlemiştim . Başladım mı bırakmak mümkün değil.
  • Tabikide LOST
  • Şöyle anlatayım.LOST'un 5. sezonun çıkmadan önceki yazında 4. Sezonuda izledim.Sonra PB'ye başladım.Tepkilerim böyleydi:

"Yok artık Michael Scofield, offf bu herif çok zeki, bu filmi yapan insan değil, kesinlik le LOST'tan iyi" o zaman PB 4. sezonun 16. bölümüne kadar çıkmıştı ben 12 yi izlemiştim.Tam 12. bölümdeyken LOST ' un 5. sezonu çıktı.PB diye bir dizi olduğunu unuttum.Filmde ki gizemler, birisinin başka birisiyle mutlaka bir yerden bağlantılı olması...Prison Break Final'i yaptıktan 1 ay sonra bitirdim PB'yi.

Yani cevabım LOST.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mistercado

İkisi de gereğinden fazla uzamış ve kanaatimce çok da iyi olmayan dizilerdir, tabii Türkiye'de en iyi yabancı diziler Lost-Prison Break-Heroes sanıldığı hiç seviliyor oldukça.

LOST ' un uzadığı flan yok.5. sezonu izlerseniz anlarsınız.Bütün senaryo en başından yazıldı, iş senaryoyu sahneye dökmeye kaldı.Bir çok olayın-kişinin bağlantılı olması, her bölüm için ayrı senaryo yazılmadığını gösterir.
  • PB
  • Anket olsaymış daha iyi olurmuş aslında.

LOST

PB
  • Prison Break

Böyle Soru mu olur , Bu Diziler Arasında Hepsine Bedeldir. Prison BREAK...

Tüm karakterler seviliyor , sevilmeyen karakter çok azdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkeyLegénd

Tüm karakterler seviliyor , sevilmeyen karakter çok azdır.

Bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi, o da bir tartışma konusu da asıl takıldığım Prison Break'in Lost'tan daha iyi olmasındaki nokta karakterlerin seviliyor olması mı ? Biraz daha akla uygun nedenler söyleyin.
  • İkisinide izledim açık ara LOST

Prison Break ilk 2 sezon iyiydi sadece öle mükemmel falan değildi.. lost'un 5. sezonu gibi..

hele hele 3. ve 4. sezon çok basit ve kötüydü..

Ama lost'un ilk 4 sezonu şaheser dir bana göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 15 Ağustos 2009; 18:33:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diablo12

İkisinide izledim açık ara LOST

Prison Break ilk 2 sezon iyiydi sadece öle mükemmel falan değildi.. lost'un 5. sezonu gibi..

hele hele 3. ve 4. sezon çok basit ve kötüydü..

Ama lost'un ilk 4 sezonu şaheser dir bana göre

Bence 5.sezon en iyisidiAdayı taşıma,zaman olayları,jacob felan daha gizemliydi

• 8 sayfa boyunca Lost'mu , Prison Break'mı diye tartışılması ilginç.

• PByı de cok sevmeme ragmen ıkısı arasında sanırım LOST dıyecegım
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.