Şimdi Ara

PRISON BREAK mi, LOST mu??? (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
0
Favori
24.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXIST -- 11 Aralık 2009; 14:25:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eseslicocuk

Varya lostu seçenlerin ya dizi film sinema hakkında hiç bir fikri yok yada prison breakı sallayarak izlemis öle 10 bölümünü izledim sıkıldım o yüzden lost most olmaz. prison break losta 1milyon basar ama düzgün izlerseniz hele bide simdi starda türkçe dublajları yayınlanıyo tam süper oldu izleyecekseniz baştan izleyin yoksa hiç bişe anlamassınız lostuda izledim ama çok saçma bi dizi o yüzden kesinlikle prison break diyorum baskada bise demiyorum. Prison break acayip sürükleyici bi filmdir ilk sezonu izledimmi size yapışıyor, lostsa bende hiç iyi bir senaryosu yk sank lavugun teki oturmusta yazmıs gibi hiçte sürükleyici deil lostu izlemesem hiç bişe olmaz ama prison breakı izlemek için gece yarıları kalkıp uykusuz kalıyoruz hiç tartışmasız

PRİSON BREAK

quote:

Ben lostunda 5 sezonunu izledim ama hala dediklerimin arkasındayım lost gerçekçiliğin çok dışın bağlantılar elbette var ama pb kadar sürükleyici bir dizi deil bu bi izledimmi bırakamadım diyenler bence pb nin 1. sezonunu izlesin ondan sonrada aynı seyleri söylüyosa zevk meselesidir bişe diyemem ama bence kesinlikle prison break efsanevi bir dizi lost gibi çok fazlada uzatmadılar 4. sezonda müthiş bir finalle bitti 5. sezonda çekilse 6. sezonda çekilse yine izlerim lostunda yüzüne bile bakmam.

Ayrıca 10 bölümüde izleyip anlayan ben deilim msj yazan başka birisi prison breakın 10 bölümünü izlemis lost diyor bütün sezonlarını izlesin ondan sonra msj yazsın buraya lost diyenlerin %90 nı pb nin hepsini izlememistir. İzlediyse bile alt yazılı felandır türkçe dublajlı 4 sezonu izlesin ondan sonra karar versin. Bide şöle bişe var PB izleyip daha sonra lost daha iyi diyenmi çok, lost izleyip daha sonra PB daha iyi diyenmi çok.

Şimdi esesliçocuk'un bu mesajlardaki cümlelerini teker teker inceliyorum.

quote:

'' Varya lostu seçenlerin ya dizi film sinema hakkında hiç bir fikri yok yada prison breakı sallayarak izlemis''

Bir insan bir diziyi sallayarak izlemez.Bir filmi izleyebilir ama bir diziyi izleyemez çünkü diziye gerçekten önemli bir zaman ayıracaksın , hayatının bir bölümünü ayıracaksın , sevmediğin bir diziye doğal olarak devam etmezsin yada gelecekte düzeleceğine inanarak devam edersin hala içinde devam etmeye yönelik ufak bir istek yoksa , o diziye devam etmezsin.Bu nedenle Lost'u PB'e tercih edenler sinemadan anlamıyor demek büyük bir hatadır.Herkesin kendi tercihi kendinedir , biri PB'yi sever , biri Parmaklıklar Ardında , buna da kimse karışamaz.Bu cümleni düşünmeden kurmuşsun.Sonra diğer mesajında düşünmüşsün zevk meselesidir yazmışsın.Break brek diye okunur getirdiğin eke bakarak söylüyorum bıreak diye okuyorsun ki bu da yaşını belli eder.
    quote:

''öle 10 bölümünü izledim sıkıldım o yüzden lost most olmaz. ''

Kendi tercihin istediğini seç ama lost'un ilk bölümlerini bende sıkıcı bulmuştum , sonradan devam ettim ve dizi gittikçe daha çok açıldı , bence devam et.

quote:

prison break losta 1milyon basar ama düzgün izlerseniz

İlk paragrafım.

quote:

lostuda izledim ama çok saçma bi dizi

Lost saçma bir dizi falan değil bir kere , hepsini izle öyle gel , Lost'u izleyip anlayan bir insan Lost'a saçma falan demez.

quote:

Lostsa bende hiç iyi bir senaryosu yk sank lavugun teki oturmusta yazmıs gibi hiçte sürükleyici deil

Bir diziyi izlemek için bakılan tek unsur sürükleyicilik değildir , ayrıca Lost'ta ilk bölümlerinden sonra açılıp sürükleyiciliğin kralını göstermiştir.Dünyada milyonlarca izleyicisi olan , dünyanın en popüler dizisi olan Lost'un senaryosunu yazanlara lavuk mu diyorsun ? Sen de bir senaryo görelim

quote:

Ben lostunda 5 sezonunu izledim

Yalancı seni.Yukarda 10 bölümünü izleyip sıkılmıştın hani.

quote:

lost gerçekçiliğin çok dışın bağlantılar elbette var ama pb kadar sürükleyici bir dizi deil

Bağlantılar derken PB'te karakter tam g..e gelmek üzereyken hop ortadan çıkması yada kaybolmasını kastediyorsun sanırım , evet doğru ama gerçekçilik bir dizide bakılması gereken özellik değildir diye düşünüyorum.Belki gerçekçiliğin dışında derken Lost'u kastediyorsun , anlamadım.Daha cümle kurmasını bilmiyorsun.

quote:

lost gibi çok fazlada uzatmadılar

PB 4.sezon'da bitti diye komplekse girmişsin.6 sezon bir dizi için gayet ideal bir süre.

quote:

İzlediyse bile alt yazılı felandır

Altyazılı izlenince anlaşılmıyor mu yani ? Aksine bence altyazılı izlenince dizi daha iyi bile anlaşılabilir.Çünkü konuşma sürelerini filme senkronlamak için kelimeleri değiştirebiliyorlar , bazen çok kayıplar oluyor.PB'in dublajı güzel ama , izlenilebilir bence.

Max.yaş 14

• prison break ..biraz daha soluksuz oldugu icin derim..ama lost da cok guzel..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wrigoo

quote:

Varya lostu seçenlerin ya dizi film sinema hakkında hiç bir fikri yok yada prison breakı sallayarak izlemis öle 10 bölümünü izledim sıkıldım o yüzden lost most olmaz. prison break losta 1milyon basar ama düzgün izlerseniz hele bide simdi starda türkçe dublajları yayınlanıyo tam süper oldu izleyecekseniz baştan izleyin yoksa hiç bişe anlamassınız lostuda izledim ama çok saçma bi dizi o yüzden kesinlikle prison break diyorum baskada bise demiyorum. Prison break acayip sürükleyici bi filmdir ilk sezonu izledimmi size yapışıyor, lostsa bende hiç iyi bir senaryosu yk sank lavugun teki oturmusta yazmıs gibi hiçte sürükleyici deil lostu izlemesem hiç bişe olmaz ama prison breakı izlemek için gece yarıları kalkıp uykusuz kalıyoruz hiç tartışmasız

PRİSON BREAK

quote:

Ben lostunda 5 sezonunu izledim ama hala dediklerimin arkasındayım lost gerçekçiliğin çok dışın bağlantılar elbette var ama pb kadar sürükleyici bir dizi deil bu bi izledimmi bırakamadım diyenler bence pb nin 1. sezonunu izlesin ondan sonrada aynı seyleri söylüyosa zevk meselesidir bişe diyemem ama bence kesinlikle prison break efsanevi bir dizi lost gibi çok fazlada uzatmadılar 4. sezonda müthiş bir finalle bitti 5. sezonda çekilse 6. sezonda çekilse yine izlerim lostunda yüzüne bile bakmam.

Ayrıca 10 bölümüde izleyip anlayan ben deilim msj yazan başka birisi prison breakın 10 bölümünü izlemis lost diyor bütün sezonlarını izlesin ondan sonra msj yazsın buraya lost diyenlerin %90 nı pb nin hepsini izlememistir. İzlediyse bile alt yazılı felandır türkçe dublajlı 4 sezonu izlesin ondan sonra karar versin. Bide şöle bişe var PB izleyip daha sonra lost daha iyi diyenmi çok, lost izleyip daha sonra PB daha iyi diyenmi çok.

Şimdi esesliçocuk'un bu mesajlardaki cümlelerini teker teker inceliyorum.

quote:

'' Varya lostu seçenlerin ya dizi film sinema hakkında hiç bir fikri yok yada prison breakı sallayarak izlemis''

Bir insan bir diziyi sallayarak izlemez.Bir filmi izleyebilir ama bir diziyi izleyemez çünkü diziye gerçekten önemli bir zaman ayıracaksın , hayatının bir bölümünü ayıracaksın , sevmediğin bir diziye doğal olarak devam etmezsin yada gelecekte düzeleceğine inanarak devam edersin hala içinde devam etmeye yönelik ufak bir istek yoksa , o diziye devam etmezsin.Bu nedenle Lost'u PB'e tercih edenler sinemadan anlamıyor demek büyük bir hatadır.Herkesin kendi tercihi kendinedir , biri PB'yi sever , biri Parmaklıklar Ardında , buna da kimse karışamaz.Bu cümleni düşünmeden kurmuşsun.Sonra diğer mesajında düşünmüşsün zevk meselesidir yazmışsın.Break brek diye okunur getirdiğin eke bakarak söylüyorum bıreak diye okuyorsun ki bu da yaşını belli eder.
    quote:

''öle 10 bölümünü izledim sıkıldım o yüzden lost most olmaz. ''

Kendi tercihin istediğini seç ama lost'un ilk bölümlerini bende sıkıcı bulmuştum , sonradan devam ettim ve dizi gittikçe daha çok açıldı , bence devam et.

quote:

prison break losta 1milyon basar ama düzgün izlerseniz

İlk paragrafım.

quote:

lostuda izledim ama çok saçma bi dizi

Lost saçma bir dizi falan değil bir kere , hepsini izle öyle gel , Lost'u izleyip anlayan bir insan Lost'a saçma falan demez.

quote:

Lostsa bende hiç iyi bir senaryosu yk sank lavugun teki oturmusta yazmıs gibi hiçte sürükleyici deil

Bir diziyi izlemek için bakılan tek unsur sürükleyicilik değildir , ayrıca Lost'ta ilk bölümlerinden sonra açılıp sürükleyiciliğin kralını göstermiştir.Dünyada milyonlarca izleyicisi olan , dünyanın en popüler dizisi olan Lost'un senaryosunu yazanlara lavuk mu diyorsun ? Sen de bir senaryo görelim

quote:

Ben lostunda 5 sezonunu izledim

Yalancı seni.Yukarda 10 bölümünü izleyip sıkılmıştın hani.

quote:

lost gerçekçiliğin çok dışın bağlantılar elbette var ama pb kadar sürükleyici bir dizi deil

Bağlantılar derken PB'te karakter tam g..e gelmek üzereyken hop ortadan çıkması yada kaybolmasını kastediyorsun sanırım , evet doğru ama gerçekçilik bir dizide bakılması gereken özellik değildir diye düşünüyorum.Belki gerçekçiliğin dışında derken Lost'u kastediyorsun , anlamadım.Daha cümle kurmasını bilmiyorsun.

quote:

lost gibi çok fazlada uzatmadılar

PB 4.sezon'da bitti diye komplekse girmişsin.6 sezon bir dizi için gayet ideal bir süre.

quote:

İzlediyse bile alt yazılı felandır

Altyazılı izlenince anlaşılmıyor mu yani ? Aksine bence altyazılı izlenince dizi daha iyi bile anlaşılabilir.Çünkü konuşma sürelerini filme senkronlamak için kelimeleri değiştirebiliyorlar , bazen çok kayıplar oluyor.PB'in dublajı güzel ama , izlenilebilir bence.

Max.yaş 14

İlk başta şu 10 bölüm olayını açıkliyim onu ben demiyorum anlatamadım önceki yorumlarda gidersen görürsün adamın biri ben prison breakın 10 bölümünü izledim sıkıldım diyor ondan lostu seçmiş varmı böle bişe. İyicene konuyu acarsak lost olayları yavaş ilerleyen bir dizi oturup 1 sezonu bikerede izlenebilir hatta öle daha güzel olur prison breaksa olayla hızlı ilerleyen ve sürükleyici bir senaryosu var. Oturupta 1 sezonu birden izlerseniz sıkılırsınız işin zevki beklemektir zaten ben 1 hafta bekleyip pb başlarken benim ellerim ayaklarım titriyodu meraktan. Lostta olaylar yavaş ilerlediği için öle haftada 2 bölüm izlemek hiç hoş olmuyor hiçbir zevk vermiyor, lostu izleyecekseniz toplu izleyin, prison breakı izleyecekseniz toplu izlemeyin. Ama ne olursa olsun Prison Breaktan vazgeçmem lostunda 5in sezondan sonrasınıda izlemeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gktug26 -- 11 Aralık 2009; 17:02:33 >

• @esaslicocuk
    Doğru düzgün cümle kuramamışsın ondan 10 bölüm olayını yanlış anlamışım evet.Orada adamın ağzından aktarmaya çalışmıssın cümleyici ama kuramamışsın ama bu sen Lost'un tüm bölümlerini izlememiş bir adamsın , bunu kabul et. Lost aksine kesinlikle toplu bir toplu bir biçimde değil yavaş bölümler üstüne teoriler üretilerek , okunarak , düşünürek izlenmelidir , valla Prison Break'i de 4 günde bitirmiştim gayet güzel oluyor , hiç bir fark yok.
  • İyi ozaman sen lostunu izle bende prison break'ı uzatcak bişe yok sana zorla prison break daha güzel dedirtemem sende bana lost daha güzel dedirtemessin.
  • Prison Break. keşke bitmeseydi.
  • Sorman hata tabikide LOST
  • Ya gerek izlenme oranlari falan (amerikadaki) lost ustun basiyor ve fenomen deniyor pb ezilir bu karsilasmada.ayrica madem
    gercekcilik hapishanede dovmeler incelenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRyldz

Ya gerek izlenme oranlari falan (amerikadaki) lost ustun basiyor ve fenomen deniyor pb ezilir bu karsilasmada.ayrica madem
    gercekcilik hapishanede dovmeler incelenir.

O dövmeleri inceleyip planları çıkarabilecek bi adamı alnından öpreim :D
  • LOST
  • 2sinide tamamen izledim prison break diyorum
  • Nedense Lost beni hiç sarmadı ama Prison Break'i sonuna kadar sıkılmadan izledim diyebilirim.
  • Bence Lost. PB'yide izledim o da çok güzel bir dizi ilk 2 sezon sadece zaten PB bol bol bir yerlerden esinlenerek yapılmış. Mesela Esaretin Bedeli... Lost daha orjinal geliyor bana o yüzden Lost.
  • İkisinide çok severim. Ayırt etmek çok zor. İbre Prison Break'e daha yakın.
  • ikiside farklı katagorilerde olduğu için karşılaştırılmasını doğru bulmuyorum,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.

Anket olsaymış daha iyi olurmuş aslında.

LOST

PB

+1
  • Lost tabi ki de :)
  • tabiki LOST çünkü dizinin sonu ilk sezondan yazılmıştır ve seyreden herkes merak ediyor, prison break ise uzatmak için bişeler yapıyolar sadece izliyorum zevkli ama açıkçası sonunu merak etmiyorum..

tabiki LOST bittiği gün bittiği anı seyrettiğimde ağlıyacağımdan şüphem yok

tabiki LOST başa sarıp 4. kez izlediğim başka dizi olmadı
  • sadece prison break ı izlemiş biri olarak prison break ı tek geçerim.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.