Şimdi Ara

PRISON BREAK mi, LOST mu??? (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
0
Favori
24.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkisininde tarzları farklı olduğunu unutmamak gerek, Lost gizem ve merak öğeleri üzerine kurulu biraz da fantastik bir dizi, Prson Break gerilim aksiyon tarzında bir dizi ama ikisi Heroestan açık ara iyi bunu unutmayalım.
  • Şimdi iki dizi bittikten sonra sorayım, Lost mu Prison Break mi?

Aslında gerçek sorum şudur; Prison Break ortada bitmedi değil mi, ona başlayacağım da tatilde..
    Eğer saçma sapan bir yerde bittiyse hiç başlamayayım daha iyi.
  • Forumda bir arkadaşın bir söz vardı''Nereye vardıgınız degil nasıl yolculuk ettiginiz önemlidir diye'' bunu bakarak derimki keslinlikle Lost.Pb 2.sezondan sonra (İlk iki sezon kesinlikle efsanedir,zaten ilk baştada 2 sezonluk senaryo vardı sonra para tatlı gelince...)saçmalaya başladı bir daha hapishaneye düş oradan kaç,kaçtıktan sonra dünyayı kurtarmaya çalış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 29 Mayıs 2010; 23:41:48 >
  • PB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsfirtina -- 31 Mayıs 2010; 20:49:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsfirtina

PB

Anlayamadım PB ye mi kızgınsın, LOST diyenlere mi?
  • Lost'un finalinden sonra anladım ki Prison Break
  • LOST TEK GEÇER HEPSİNE. TEK KONU BU DEĞİL HANGİ DİZİ İYİ, BİR SÜRÜ ANKET YAPILDI LOST AÇIK ARA FAR İLE HEP BİRİNCİYDİ

AYRICA İKİ DİZİYİ HERHANGİ BİR ŞEHİRDE SORSANIZ LOSTU BİLMEYEN YOKTUR(BU SÖZÜM ÜNLÜLÜK İLE ALAKALI)
  • Prison Break-i izlemedim.Ben LOST diyorum
  • anket olsa sonuçları daha net görürdük
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Calderon_

anket olsa sonuçları daha net görürdük

vardı zatenhttp://forum.donanimhaber.com/m_38687150/mpage_3/tm.htm
    burdan sonuçlara bakarsınız pek kişi oy kullanmamış ve farkta çok yok ama yinede yeter bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacob108

quote:

Orijinalden alıntı: _Calderon_

anket olsa sonuçları daha net görürdük

vardı zatenhttp://forum.donanimhaber.com/m_38687150/mpage_3/tm.htm
    burdan sonuçlara bakarsınız pek kişi oy kullanmamış ve farkta çok yok ama yinede yeter bu

ben bu konu için söylemiştim sadece
  • farkeden pek fazla birşey yok sonuçlar değimeyecektir ama açan olursada oy kullanırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacob108

farkeden pek fazla birşey yok sonuçlar değimeyecektir ama açan olursada oy kullanırız

öbür konuda himym ye verdim mesela ben
  • Finalleri kapıştırırsak kangal alır.
    Şaka bir yana, finallerde kesinlikle Prison Break.
  • Prison Break in yeri doldurulamaz tabiki benim için hep ilk sıradaydı zaten.Ama Lost un "osruktn teyyare,sifonu çektim o yare" finaliyle uçurum dahada büyüdü.Prison Break tek geçerim...
  • prison break seyretmedim ondada fantastik merak uyandıracak şeyler varsa seyredeyim ama sanmıyorum, şu an için lost diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cy_x

prison break seyretmedim ondada fantastik merak uyandıracak şeyler varsa seyredeyim ama sanmıyorum, şu an için lost diyorum

PB'nin hikayesini bir incele istersen Lost ile hiçbir ortak yanı yok. Lostun tırt finalini izleyince değerini anlıyor insan.
  • final açısınında lost ile pb karşılaştırılmaz bile. lost imdb puanıyla 4.6'lık berbat bir filmse pb rahat 9.1 alır. ilk sezonlar açısından pb yine önde. total'de lost(desmond bro farkıyla).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 30 Mayıs 2010; 21:58:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cy_x
    prison break seyretmedim ondada fantastik merak uyandıracak şeyler varsa seyredeyim ama sanmıyorum, şu an için lost diyorum

valla Lost taki gibi bir gizem ve doğa üstü öğeler yok ama heyecanı ve temposuyla tüyleri diken diken eden bir yapıya sahip.Lost la karşılaştırılılacak kadar varmış detirtecektir.Hele o 2. Sezon yokmu her bölümü oskarlık.Çok şey kaçırıyorsun dostum. :)
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.