Şimdi Ara

PRISON BREAK mi, LOST mu??? (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
0
Favori
24.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• prison break
  • ikiside kaliteli dizidir,

gerilim,aksiyon, macera hepsi birarada.
  • İkiside iyi dizilerden ama PB bendeki yeri bir başka (Hele ilk sezonu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1ST4NBLu3

quote:

Orijinalden alıntı: tsfirtina

PB

Anlayamadım PB ye mi kızgınsın, LOST diyenlere mi?

Zuhahaaa Yanlış işaret koymuşum

Tabi ki de Prison Break bir numara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsfirtina -- 31 Mayıs 2010; 20:51:19 >

• Prison Break'i seyretmedim ama LOST'un seyrettim. LOST finaliyle kendini bitirdi. Koskoca 6 yılı çöpe attı. Yukarda söylenilen anket şimdi yapılsaydı Lost diyenlerin en az yarısı bu fikrinden vazgeçerdi. Lost bittikten sonra tekrar tekrar izlerim nerde ne gizem varmış hangi detayları ve incelikleri kaçırmışız diye düşünüyordum. Böyle bir finalden sonra kesinlikle tekrar izlemem. Ve başka birisine de bu diziyi mutlaka izleyin demem. İzlesen de olur izlemesen de fazla birşey kaybetmezsin derim...
  • Prison Break severler Star tv'ye gelsin dün ikinici sezon bölümü vardı türkçe dublajli o kadar izlememe rağmen tekrar izledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

Prison Break severler Star tv'ye gelsin dün ikinici sezon bölümü vardı türkçe dublajli o kadar izlememe rağmen tekrar izledim

Dün akşam bende denk geldim, o bölümü en az 5 kere izlememe rağmen tekrar izledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: £se®

quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

Prison Break severler Star tv'ye gelsin dün ikinici sezon bölümü vardı türkçe dublajli o kadar izlememe rağmen tekrar izledim

Dün akşam bende denk geldim, o bölümü en az 5 kere izlememe rağmen tekrar izledim.

Evet hiç sıkılmadan izledim ezbere bildiğim halde

• Bu forumda cevap hep pb cikar gormuyomusun herkesin avatarinda pb karakterleri hatta tr de pb cikar hep cunku lost izleyicisi ne istedigini bilmiyor

• PRİSON BREAK
  • House
  • PB.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRyldz

Bu forumda cevap hep pb cikar gormuyomusun herkesin avatarinda pb karakterleri hatta tr de pb cikar hep cunku lost izleyicisi ne istedigini bilmiyor

Yanılıyorsun.Aksine bu forumda LOST çıkacağı kesin.Kaç kişi LOST fanı kaç kişi PB fanı,forumdaki fan konularını bir araştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MissedCall

quote:

Bu forumda cevap hep pb cikar gormuyomusun herkesin avatarinda pb karakterleri hatta tr de pb cikar hep cunku lost izleyicisi ne istedigini bilmiyor

Yanılıyorsun.Aksine bu forumda LOST çıkacağı kesin.Kaç kişi LOST fanı kaç kişi PB fanı,forumdaki fan konularını bir araştır.

Katılıyorum. Forumda çok çok büyük bir Lost kitlesi var. Hoş, ben daha izleyemedim ama.
  • Tamam ama bu forumdaki lost izliyicilerinin cok azi gercek lost hayrani bi final yuzunden burda pb yaziyor bi cogu butun cvplari istiyolar ozaman arka sokaklar izlesinler
  • quote:

Tamam ama bu forumdaki lost izliyicilerinin cok azi gercek lost hayrani bi final yuzunden burda pb yaziyor bi cogu butun cvplari istiyolar ozaman arka sokaklar izlesinler

• Benim için bundan sonra PB den daha iyi olacak bir dizi yapılamaz. Tam benim sevdiğim tarzda bir diziydi.
  • Lost & PB ikiside eşit benim için.
  • LOST
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.