Şimdi Ara

PRISON BREAK mi, LOST mu??? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
0
Favori
24.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LOST>Prison Break>Heroes
  • Lost>Himym>Prison Break>Heroes
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gercek1907

Lost>Himym>Prison Break>Heroes

Abi HİMYM yazmışsın bende diyorum böyle bir dizimi var.şuna HOW I MET YOUR MOTHER desene yaw cahilliğime ver bende 1 dk düşündüm bu ne olabilir diye şans eseri buldum ingilizce bilmeyenler napcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrtbjk

valla LOST deyince akan sular duruo...

Aynen
  • Bence Prison Break..
    İlk çıktığı zamanlar çok sarmaz diyordum ama çok yanılmışım.
    Özellikle ilk sezonu muazzam. İzlemeyenlere tavsiye ederim
  • HIMYM>PrisonBreak>Lost>Heroes>24
  • lostta ff fb ler çok fazla dizinin keyfi kalmıyo, ayrıca dizi yavaş ilerliyo

prison break başladım henüz 1.sezondayım

her bölümde gerilim süper bi dizi bence

ikiside iyi dizi sıralama yapmıycam
  • Ya ben sadece Lostu izledim Herous ve Prison Break'i izlicem ya çok övüyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Pesimist:::

Ya ben sadece Lostu izledim Herous ve Prison Break'i izlicem ya çok övüyorlar

dün ilk defa tesadüfen pb izledim ve çok beğendim en baştan başlamayı düşünüyorum normalde hiç dizi merakım yoktur lostuydu falan filan
  • LOST
  • Lostu 3 ay sabrederek azar azar izledim. Lost bana hitap eden mükemmel bir diziydi. Bölümleri bitti, dizinin bu kadar beni saracağını tahmin etmemiştim. (sinema hastasıyım) Ardından bu şekilde saracak başka diziler varmı diye araştırırken PB yi tavsiyeleri görünce indirdim. İlk bölümü dikkatle izledim, ikinciyi bitirmekte zorlandım, üçüncü bölümü zorla izledim, 4. bölümü indirmedim. Bana hitap etmeyen bir dizi ilgisini çekenlere iyi seyirler diliyorum. Keşke benimde ilgimi çekseydi dedim ama zorlamayla olmuo. Bi sürü eleştirim var ama bu birazda zevk meselesi sevenlerin bari iştahını kaçırmayayım.
  • Ben lostun ve prison break ın ilk sezonlarını izledim ve prison break' ın 2. ve 3. sezonlarınıda aldım ve açıkcası prison break' ı daha çok merak ediorm.
  • TABİKİDE LOST... PRISON BREAK PEK KEYİF VERMEDİ LOSTTAN SONRA

LOSTT
  • Lostta şuna dikkat ettim. Mantık dışı şeyler gelişmeye başladıktan sonra(Blacksmoke, zamanda yolculuk falan) karşına artık ne çıksa şaşırmıyorsun. Bu yüzden Prison Break daha çok keyif verdi bana.

Dipçik: İkisininde tüm bölümlerini izledim.
  • Kesinlikle PRISON BREAK
    Ondan sonra Lost-Heroes-24

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darbeli Matkap -- 19 Temmuz 2008; 20:30:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Pesimist:::

Ya ben sadece Lostu izledim Herous ve Prison Break'i izlicem ya çok övüyorlar

Heroes çok saçma gelebilir ama Prison Break tek kelimeyle mükemmel bir dizidir...
  • Lost'una Lost ulen
  • Losttan sonra Prison Break izledim. Bir yanım Prison Break de diyor, bir yanım da Lost. Ama ağırlık Prison Break.
  • LOST tabii ki..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.