Şimdi Ara

PRISON BREAK mi, LOST mu??? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
0
Favori
24.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zannediyorum Türkiye'de Lost u izlemeye başlayan ilk kişilerden biriyimdir .1. sezon 3. bölümden beri haftalık olarak takip ediyorum diziyi :) Dizi hakkında onlarca teoriler okudum araştırdım.
    Bu durumda heralde Prison Break in Lost tan iyi olduğunu söylememi beklemezsiniz.
    Ayrıca Prison Break te bazı olaylar canımı sıkıyor.
    Örneğin yönetmen sürekli Michael ın zekasına dayandırarak olmayacak şeyleri olduruyor. 2. sezonun ortasından beri inanılmıycak tesadüfler oluyor ve olay Michael ın lehine dönüyor. Ama kısa vadede olaylar tam tersineymiş gibi gösteriliyor. Ama PB'nin ilk sezonundan aldığım keyif tarif edilemezdi .
  • prison break diyorum başkada bişey demiyorum..
  • ikisinide izledim ve bence PRISON BREAK daha akıcı lost ta cok iyi ama merak uayndırıcı ben PRISON BREAK diyorum ha bide dexter tek gecerim
  • Lost ve Prison Break'i Seviyorum. Ama Heroes Bence iğrenç...

• PB ve LOST gerçekten mükemmel iki dizi her ikiside soluksuz heyecanla merakla izlenebilecek diziler.

losttaki fb ve ff ler biraz konuyu bulandırıyor ama pek çok konu tam olarak açıklığa kavuşmadığı için insanlar daha çok merak ediyor ve diziye bağlanıyor.

pb de ise heycan adrenalin en üst seviyede. çok fazl a konu mekan olay olmamasına rağmen bu kadar heycanı senaryoya koymak herkesin harcı olmasa gerek..

heroes a gelince dah yeni başladım ( 3 bölüm izledim) pek tatmin etmedi . umarım ilerki bölümler daha heyecanlı sürükleyici olur..
  • lost
  • quote:

Orjinalden alıntı: hdg52

PB ve LOST gerçekten mükemmel iki dizi her ikiside soluksuz heyecanla merakla izlenebilecek diziler.

losttaki fb ve ff ler biraz konuyu bulandırıyor ama pek çok konu tam olarak açıklığa kavuşmadığı için insanlar daha çok merak ediyor ve diziye bağlanıyor.

pb de ise heycan adrenalin en üst seviyede. çok fazl a konu mekan olay olmamasına rağmen bu kadar heycanı senaryoya koymak herkesin harcı olmasa gerek..

heroes a gelince dah yeni başladım ( 3 bölüm izledim) pek tatmin etmedi . umarım ilerki bölümler daha heyecanlı sürükleyici olur..

İlk 3 bölüm sarmadıysa hiç izleme,demekki tarzın değilmiş ..
    Heroes e iğrenç diyen arkadaşa da dizi yayınlandığı gün son yılların en büyük reyting ini aldı o kanal .. Sevdiğim dizilerdendir o da haksızlık etmiyelim fazla..

• ewet galiba tarzım değil olağanüstü öazellikli filmleri oldum olası sevmem örümcek adam süperman vs belkide o yüzden...

yine de bir kaç bölüm daha izlemeyi düşünüyorum olmassa bırakırım galiba...
  • LOST..!!!
    Bu konu kapansın artık çünkü LOST
  • Terminator The Sarah Connor Chronicles
  •  PRISON BREAK mi, LOST mu???
  • tabi ki de prison break
  • Prison Break ve Terminator: The Sarah Connor Chronicles
  • quote:

Orjinalden alıntı: ads1z

PRISON BREAK mi, LOST mu???

• prison break dizisinde hapisten kaçan elemanların terlememiş versiyonu varmı varsa izlemek istiyorum Adam takım elbise giyiyo gömlekte bisiklet yaka ter var nerden geliyo bu kadar anlamadım valla
  • 1.Prison break
    2.Lost
    3.Heroes
  • Prison Break
  • ya arkadaşlar hepicigi güzel o bu demek saçma konuları herşeyleri farklı ben hepsinide izliyorum,sadece itler vadisi hariç
  • 1-pb 2-lost
  • bnce de prison akar yani
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.