Şimdi Ara

PRISON BREAK mi, LOST mu??? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
0
Favori
24.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar valla henüz prison break'e başlayalı 2 gün oldu 16.bölümdeyim lost'un bütün bölümlerini izlememe rağmen prison break'ın 15 bölümü lost'un o 4 sezonunun tamamına bedel ben lost'u ilk izlediğimde bundan daha iyi bişi olamaz dedim ama yanılmışım heroes hikaye dandik bi dizi lost gene iyi ama prison break süper yorumları okudum arkadaşlar lost'ta olaylar yavaş değil prison break'te çok hızlı o yüzden lost yavaş geliyor valla prison break'te emeği geçen herkezin elini öpiym... T-ßag hariç =))
  • Tabikide Prison Break çünkü losttan daha sürükleyici ve daha güzel
  • lost daha çok kafa yoruyor.eğer rahat rahat filim izliyeceksen prison break i izle bence.ama lost da kötü bir dizi değildir
  • Prison Break

I'm getting you out of here.
    Its impossible
    Not if you disagned the place it isn't

Heroes
    Save the cheerleader save the world

Lost
    See you another life brotha

• Ikisini de çok sevmeme ragmen, Prison Break'i daha bi heyecanli, daha keyifli izliyorum.

- Prison Break...
  • PRİSON BREAK da aradıgınız herşeyi bulabilrisiniz:mafya,aşk,macera,polisye,korku,komedi ama LOST da bunlardan biri bile yok
  • Lost
  • her ikiside on numara dizidir.kıyaslama yapmak için aynı tür dizi olmaları gerekir.
  • Lost = Prison Break
  • quote:

Orjinalden alıntı: GsDoruk

Lost = Prison Break

• quote:

Orjinalden alıntı: __RayAllen20__

Prison Break.. İlk sezon izlerken tuvalete gidemiyordum, altıma yapacaktım nerdeyse..

• Valla ikisininde yeri ayrı. İkisinde konusu,türü ayrı ve birinin birine üstünlüğü yok benim için. İki mesej üstteki arkadaşımıza katılıyorum lost=pb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi microgenius -- 29 Ağustos 2008; 17:58:52 >
  • lost izlemekteyim yeni, 2.sezon ortalarındayım;
    çok sonradan açılıyor dizi, başlarda uykum geldi nerdeyse, fakat şu an güzel gidiyor.

ama tabiki prison break daha bir sarmıştı.
  • JETAACK kardeşm doru demşsin prison da hepsi varda lost ta yok zatn lost ta ne var ki yani anlayamıosn devamlı ???? her taraf hep bşi çıkıo o yzden bnce lost daha sürükleyici daha heycanlı daha merk uyandırıcı.

prison da abi bi bölüm de bi aksilik olmasn ya hep bişey var ama hep..tünel kazarlar yağmur yağar,yağmur durur araba gelr,o gider etc etc uzar dier böyle normal 10 bölmde biticek şey artık aksilikler ile 20 bölm oluyo...ama güzl sürükleyici dizi o ayrı tabi
  • Prison tabiiki, Lostun geldiği nokta ortada, koca ada okyanusta kayboldu
    Prison
  • Lostu izlemeyenler ve ya adaya düsmüs ne olabilirki başka diye düşünenler genelde PB demiş ama.. Lost 2. sezondan sonra başlıyor desek yeri.. Pb ise ilk sezonlar çok sürükleyici diğer sezonlar bayıyor.. Lost son sezonlara doğru tavan yapıyor.. Ama ikisinden birini seçmek zor.. 2 diziyide sonuna kadar izleyip şu daha iyidir diyebilen biri var mı acaba..
  • quote:

Orjinalden alıntı: K.chaLi

Lostu izlemeyenler ve ya adaya düsmüs ne olabilirki başka diye düşünenler genelde PB demiş ama.. Lost 2. sezondan sonra başlıyor desek yeri.. Pb ise ilk sezonlar çok sürükleyici diğer sezonlar bayıyor.. Lost son sezonlara doğru tavan yapıyor.. Ama ikisinden birini seçmek zor.. 2 diziyide sonuna kadar izleyip şu daha iyidir diyebilen biri var mı acaba..

Evet, öyle bir tavan yaptı ki bütün ada kayboldu

Lost'unda Prison Break'inde tüm bölümlerini izledim ve her ne kadar 4. sezonda ipin ucunu biraz kaçırmış olsalarda(Lost kadar kaçırmadıkları kesin) tabiki Prison Break forever

• tabi ki prison break ya lost da neymiş ikisini de izledim ama prison break lost 15 basar
  • Prison Break tabikide ama şu kovalamayı bıraksalarda hapise girseler çok daha manyak olucak
  • Prison Break
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.