Şimdi Ara

PRISON BREAK mi, LOST mu??? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
0
Favori
24.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ikiside farklı tarzda ama prison bence daha iyi. 4. sezon şuan çok heeycanlı gidiyor. 9. bölüm harikaydı :)
  • İki diziyide izlemiş biri olarak ayrım yapmakta zorlansamda Prison Break bir adım önde...

Prison Break
  • total'de lost. ilk sezonlar açısından pb. fakat heroes ikisindende daha güzel geliyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 6 Kasım 2008; 10:01:30 >
  • Lost Lost Lost Lost

PRISON BREAK mi, LOST mu???

• quote:

Orjinalden alıntı: JETAACK

PRİSON BREAK da aradıgınız herşeyi bulabilrisiniz:mafya,aşk,macera,polisye,korku,komedi ama LOST da bunlardan biri bile yok

LOST`u dikkatli izlememissin sanirim!
    Her neyse

B. Linus baska hicboryerde yok maalesef.
  • Neden bu konu b kadar uzadı ki ? ben her iki diziyide izledim son bölümüne kadar.. ikisininde tadı ayrı.. yani böyle uzun uza diye uzatmanın bir anlamı yok çok saçma

• Lost teori dizisi

Prison zevk dizisi

İkisi de güzel ama ufaktan da olsa teori yazdığım ve bu işten zevk aldığım için Lost diyorum
  • William Fitchner dizide olduğu sürece Prison Break.
  • prison break tartışmasız 2cisi lost gelir benim içim 3sü ise heroes 4cüsü dexter bukadar

prison break
  • kurtlar vadisi pusu
  • Lost daha güzel bence.Daha haraketli daha akıcı geldi bana.Birde devamlı bir gizem var bilinmyen var Lost'ta ondan olabilir belki.Tabii birde Claire var o ayrı ama.
  • Lost hayranı olarak söylüyorum

PRISON BREAK
  • quote:

Orjinalden alıntı: Angry Angel

Lost daha güzel bence.Daha haraketli daha akıcı geldi bana.Birde devamlı bir gizem var bilinmyen var Lost'ta ondan olabilir belki.Tabii birde Claire var o ayrı ama.

• quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

Lost hayranı olarak söylüyorum

PRISON BREAK

• lost
  • kesinlikle prison break
    lost sırf ticarete dkötü işi gibime geliyor
    prison break'in ilk sezonu kadar müthiş sezon yok zaten
  • Lost 4ever
  • Prison Break
  • Prıson Break
  • ben lost diyorum cunku 4 sezon bitmesine ragmen ne oldugu belli olmayan her karesi ayrıntılı bir sekilde düşünülmüş bilmecelerle dolu hikayesinin herşeye deginmesi prison gibi saplantılı kalmaması ama prison breakte çok güzel bir dizi genede benim zevkime lost hitap ediyor
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.