Şimdi Ara

PRISON BREAK mi, LOST mu??? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
0
Favori
24.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: fLaX[Ly]´#

lost tarafım daha ağır basıyor

Mahone fanısın bir de, çok ayıp.
  • Elbette Lost..
  • İzlemediğim film kalmadı artık imdb de 7.5 üzeri kurgu senaryo ne ararsan gördük, kac 250 bitirdik
    Kesınlıklı ama kesınlıkle Prison Break.
  • tabiki
    prison break
  • elbette PRISON BREAK !!!

• prison break
  • Bence peynir. Her daim yenilebilir.

Kıyaslamada abartıya kaçan mantığa aşina değilim.
  • burda veya başka bir yerde lost diyenler prison break izlememiş olanlardır.bende lost bir numara diyordum pb izlemeden önce.tüm zamanların en iyi dizisi diyordum.ama pbnin 3 sezonunu ard arda izleyince hdd yer kalmadığı için lostu sildim
  • quote:

Orjinalden alıntı: :White:DeviL:

burda veya başka bir yerde lost diyenler prison break izlememiş olanlardır.bende lost bir numara diyordum pb izlemeden önce.tüm zamanların en iyi dizisi diyordum.ama pbnin 3 sezonunu ard arda izleyince hdd yer kalmadığı için lostu sildim

Nasıl öyle hemen bir kanıya varabiliyorsun ? Bende Losttan sonra PB izledim ama bende hiç öyle bir şey olmadı.Şu anda da 4.sezonu zorlaya zorlaya izliyorum.Her bölüm zorlamışçasına çıkıyor.Konu bulmakta zorlanan bir dizi şuanda.Özellikle mantık hatalarını katmıyorum.Ama 1.sezonu tüm dizilerin en iyi sezonudur PB'nin.Ama 3.sezonun başları ve 4.sezon geneli bence çok kötü.

Benim tarzım zaten düşündürüren , düşündürürken seyirciye ilerki bölümler hakkında ipucu veren , bir sözcüğün altında başka anlam çıkarabildiğin , gizem ve Lost gibi kurgusu olan dizilerdir.Ve Lost grafiğini bozmadan her sezon daha iyi olmaya başladı.O yüzden Lost diyenler pb izlemedikleri için Lost diyorlar diyemezsin.

Lost'un tek eksiği uzun süre diziye ara verilmesi.Çünkü akılda kalınması ve unutulmaması gereken çok şey var dizide.Eminim izleyenler Lost'u hatırlayınca tekrardan o mükemmelliği yakalayacaklardır.

• Prison Break
  • Farketmez
  • heroes heroes heroes
  • ps
  • Bana göre Tüm Zamanların En İyi Dizisidir PB
     PRISON BREAK mi, LOST mu???
  • quote:

Orjinalden alıntı: SharDDewiL

quote:

Orjinalden alıntı: :White:DeviL:

burda veya başka bir yerde lost diyenler prison break izlememiş olanlardır.bende lost bir numara diyordum pb izlemeden önce.tüm zamanların en iyi dizisi diyordum.ama pbnin 3 sezonunu ard arda izleyince hdd yer kalmadığı için lostu sildim

Nasıl öyle hemen bir kanıya varabiliyorsun ? Bende Losttan sonra PB izledim ama bende hiç öyle bir şey olmadı.Şu anda da 4.sezonu zorlaya zorlaya izliyorum.Her bölüm zorlamışçasına çıkıyor.Konu bulmakta zorlanan bir dizi şuanda.Özellikle mantık hatalarını katmıyorum.Ama 1.sezonu tüm dizilerin en iyi sezonudur PB'nin.Ama 3.sezonun başları ve 4.sezon geneli bence çok kötü.

Benim tarzım zaten düşündürüren , düşündürürken seyirciye ilerki bölümler hakkında ipucu veren , bir sözcüğün altında başka anlam çıkarabildiğin , gizem ve Lost gibi kurgusu olan dizilerdir.Ve Lost grafiğini bozmadan her sezon daha iyi olmaya başladı.O yüzden Lost diyenler pb izlemedikleri için Lost diyorlar diyemezsin.

Lost'un tek eksiği uzun süre diziye ara verilmesi.Çünkü akılda kalınması ve unutulmaması gereken çok şey var dizide.Eminim izleyenler Lost'u hatırlayınca tekrardan o mükemmelliği yakalayacaklardır.

Bu kadar uzun zaman geçmesi Lost'un yararına olacak gibi. 4. sezondaki saçmalıkları çoğu kişi unutur bu sayede. Bu anlamda her sezon güzelleştiği bence yanlıştır. 3. sezonun sonuna kadar güzelleşmişti, o kadar.
    Prison Break'te 4. sezonun ortalarında bir şeyler oluyor gibi oldu ama son bölümlerde yine batırdılar.
    Benim izlediğim 9-10 dizinin arasından her sezon güzelleşen tek dizi şuan Dexter. Zaten özellikle oyunculuk kalitesi adına diğer dizilere ders verir nitelikte. Hiçbir diziye değişmem Dexter'ı

•  PRISON BREAK mi, LOST mu???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vikernes -- 25 Aralık 2008; 18:22:28 >

• anket açabilen birisi anket açsa sonuçlar daha net belli olur. güncel 7-8 dizi olmalı ama sadece lost-pb değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vikernes

PRISON BREAK mi, LOST mu???

• Prison break 150 sezon olsada izlerim ama lost un önümüzdeki sezonunu bitrebilir miyim ona bile şüphe ediyorum.
  • İkisinide izledim.. İkiside çok iyi ama PB'nin özellikle ''1.'' ve 4. sezonu çok iyi.. Lost ise kişiden kişiye değişiyor.. Kimisi filmde gizem arıyorsa 4. sezon'u beğenir ama bazıları biraz daha realist yaklaştığı için son sezonu beğenmiyor.. Yani Lost'un son sezonuna doğru iyice saçmalıklar arttı. Ve ikisinden diziden birini seçmek gerekirse P-B derim.. Ama ikisi arasında bazılarının bahsettiği gibi öyle çokta büyük bir fark yok.. İkiside kaliteli dizi..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.