Şimdi Ara

PRISON BREAK mi, LOST mu??? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
0
Favori
24.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Lost daha güzel bence
  • Prison Break bir tv dizisi LOST ise bir fenomen...
  • İlk sezonlar olsa Prison Break derdim ama genele baktığımızda elbette Lost.

Hele Prison Break in 4. sezonu bana sinir krizleri geçirtiyor. Saçmaladı iyice. Tadında bırakılsaydı keşke.
  • ikisinide bitirdim pb sezon 1 mukemmel sezon 2 sezon 3 guzel ama o kadar mukemmel bir diziyi 4.sezonda nasıl içine ettiler akıl almıyor valla . lost ise gittikce saran bi senaryo var 5 sezon bayagı sarıyor .

pb karakter yapısı mukemmel t-bag gibi bi yok yok bu dunyada. pb baslayınca tekrar duzelir ins. ne de olsa ilk goz agrısı yeri ayrı
  • Bende tüm bölümleri izledim lost ve pb nin..
    Pbde konu sınırlı olduğundan adamların yapacağı pek birşey yok ama lostta daya dayaya bilirsen şimdide zaman kayması uydurdular vs. bence pb her sezonuyla daha güzel..
  • prison break..izledim hayat felsefem değişti

1.sezonda yataga yatamıyordum aklımda kalıyodu uyuyamıyordum..acaba ne olcak yakalancaklarmı felan fıstık...prison gibi dizimi var..

pb > lost > heroes
  • her iki diyebilirim ikisinide izle
  • her iki diyebilirim ikisinide izle
  • PB
  • ama senin kararınnn
  • Prison Break'ın 1.sezonu yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fujitora -- 7 Mart 2009; 1:55:23 >
  • Prison Break bence.. Lost 4.sezonda bi ara uzuncaa bi ara verdiğinde zaten dizinin gereksiz bi şekilde çok karıştığını düşünüyodum ve aradan sonrada bi daha izlemedim.. (gerçi şuanda izliyorum 4-14 sezon finalini can sıkıntısından ) Prison Break de şuan aynısını yaptı yine uzun bi ara verdiler ve tam böyle dizideki olayların iice sapıttığı bi anda.. Aradan sonra kesinlikle devam ederim ama umarım dizi klasını korur ve uzamak için uzamaz.. Uzun lafın kısası genel olarak baktığımızda bence kesinlikle Prison Break
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuruncuSite

Prison Break'ın 1.sezonu yeter.

• Prison Break
  • Prison Break > Heroes > Lost > Kinght Rider
  • Prison break daha surukleyıcı losttan 4eva Prison break
  • bir günde bana 16 bölüm izlettiğine göre tabii ki LOST
  • Prison Break Diyeceğimde Lostu İzlemedim
  • LOST tabiki
  • Lostun konusu farklı ama prison breakdeki konu basit olmasına rağmen adamlar insanları diziye bağlıyor.
    Yani prison break
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.