Şimdi Ara

PRISON BREAK mi, LOST mu??? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
0
Favori
24.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkisinin de yeri ayrı prizi bırak () aksiyon, Lost ise biraz daha bilim kurgu gibi
  • absolutely prison break
  • quote:

Orjinalden alıntı: K.chaLi

Lostu izlemeyenler ve ya adaya düsmüs ne olabilirki başka diye düşünenler genelde PB demiş ama.. Lost 2. sezondan sonra başlıyor desek yeri.. Pb ise ilk sezonlar çok sürükleyici diğer sezonlar bayıyor.. Lost son sezonlara doğru tavan yapıyor.. Ama ikisinden birini seçmek zor.. 2 diziyide sonuna kadar izleyip şu daha iyidir diyebilen biri var mı acaba..

VAR. İKİSİ DE KRAL AMA PRİSON BREAK VE SCOFIELD DAHA KRAL.
  • 2 side çok güzel ilk lost bitirdim simdi boş kaldim die prison break izliorum oda cok güzel karar vermesi zor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gercek1907

Lost>Himym>Prison Break>Heroes

Kesinlikle doğru bir sıralama... Tabii ki de LOST

Prison Break'in 3. 4. sezonu diziyi bitirmiştir artık kusura bakmayın... Prison'ı çok severim ama artık bitik bir dizi...

Heroes da 2. sezonda herkesi hayal kırıklığına uğrattı, 3. sezonda da ne olacağı belli değil...

Lost her sezon adama kafayı yedirmeye devam ediyor... 4. sezon da hepimizi tokatladı saneristler...

Tabii ki de LOST

• quote:

Orjinalden alıntı: KontG

quote:

Orjinalden alıntı: Gercek1907

Lost>Himym>Prison Break>Heroes

Kesinlikle doğru bir sıralama... Tabii ki de LOST

Prison Break'in 3. 4. sezonu diziyi bitirmiştir artık kusura bakmayın... Prison'ı çok severim ama artık bitik bir dizi...

Heroes da 2. sezonda herkesi hayal kırıklığına uğrattı, 3. sezonda da ne olacağı belli değil...

Lost her sezon adama kafayı yedirmeye devam ediyor... 4. sezon da hepimizi tokatladı saneristler...

Tabii ki de LOST

Katılmak mümkün değil. Lost 4. sezonuyla kendi içinde dahi saçmaladı.
    İki dizininde en iyi sezonlarına bakacak olursak, Prison Break(1-2) ve Lost(2-3), Prison Break derim.

Prison Break'i rahat izlersin, Lost kafa yorar diyen arkadaşa hakkaten gülüyorum. O arkadaş Lost'u ancak anlamış, Prison Break'te kendisini aştığı için öylesine bir görüntü dizesi olarak anlamadan geçip gitmiş gözlerinin önünden hiç kusura bakmasın

• DEXTER
    PRISON BREAK
    LOST

DEXTER
  • pb daha heyecanlı izlerken ve hiç sıkılmıyorum lost hiç izlemedim bence prison break
  • lost un senaryosu çok iyi ve uzun 5-6 sezona yayılmış. prison break gibi uzatıla uzatıla devam etmiyor. sırf o kara dumanın sesi bile yeter diğer diziler yakınından geçemez lost un.
  • Şuan Prison Break 2.sezon 17.bölümdeyim ve izlemeye devam ediyorum.Süper gidiyor ama genede Lost diyorum.Apayrı bir şey Lost.
  • lost çok uzun ara verdi diziden soğudum.prison break diyorum
  • İkisi de mükemmel diziler..
  • İkisini de izlemedim.
  • Lost'un 2.sezon 5.bölümüne kadar izledim.Prison Break'i ise önce 3.sezondan başlamak üzere 1.sezonunun tümünü ve 2.sezonunun yarısını izledim.Şu ana kadar Prison Break bana daha akıcı geldi.Bir arkadaş sanıyorum bu forumda Lost'un Prison Break'in yanında pempe dizi gibi kaldığını yazmıştı.Onada katılıyorum.Prison Break, şu ana kadar izlediğim Lost bölümlerine göre daha sert bir dizi izlenimi yarattı bende.
  • valla Lostun 4. sezon sonunu gördükten sonra o kara dumandan beklentilerim düştü.Lafta kaynar, geçiştirirler kesin

Umarım yanılıyorumdur.

Jack: Artık şu dumanın ne olduğunu söyleyecek misin ?

Benjamin: Ya o şey işte adaya önceden gelenlerden bir tanesi bi deneyde böyle oldu.Onu bunu bırakta ne oldu senin kate le aran düzeldi mi ?

ve ekran kararır sonra LOST yazısı çıkıp dizi biter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkPlayer00 -- 18 Ekim 2008; 3:57:19 >
  • Prison Break
  • Lost serisi daha iyi nedeni tamamem senaryo ve işlenişi...P.Break in ilk 2 sezonu mükemmel 3 idare eder 4 bu zamana kadar oldukca iyi ama ilk 2 sezonun yarı kalitesinde ancak..P.B de olan olay Lostta yok yani Lostta bu sezon iyi şu sezon kötü diyemiyoruz hep aynı kalitede buda losttu daha iyi yapıyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkSleep__

valla Lostun 4. sezon sonunu gördükten sonra o kara dumandan beklentilerim düştü.Lafta kaynar, geçiştirirler kesin

Umarım yanılıyorumdur.

Jack: Artık şu dumanın ne olduğunu söyleyecek misin ?

Benjamin: Ya o şey işte adaya önceden gelenlerden bir tanesi bi deneyde böyle oldu.Onu bunu bırakta ne oldu senin kate le aran düzeldi mi ?

ve ekran kararır sonra LOST yazısı çıkıp dizi biter

Onun cevabını Benjamin vermişti ya: "Security System"

Film bir geriye bir ileriye hızlı sarmaya başladı ki ada bile yerinden kayboldu

Her ne ise ben ilk prison break ardından lost izledim Lost ilk sezon sarmadı gibi oldu ama teoriler falan okudum tüm sezonları izlemiş oldum.

İkisindende keyif almak mümkünde prsnbrk son sezonda sarsada bana göre konu cıvık olmuş.

"Digital Black Hole" Yok ........

Lost bittiğinde Hurley rüya görüyor olmasında nasıl biterse bitsin. Oyunda bile hevesle başladık adam meğerse rüya görüyormuş. Boşu boşuna oyununu da oynadık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 6 Kasım 2008; 0:27:54 >

• Prison'un sadece ilk sezonu güzeldi. Gerisi fos..

Lost, çok daha kaliteli bir dizi
  • Preseon break izlemedim ama bu kadar konusuluyorsa lost kadar izlenir
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.