Şimdi Ara

Prison Break resmi olarak geri dönüyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Efsane dizi Prison Break yıllardır ortada dönen dedikodulardan sonra kesin olarak geri dönüyor.

Fox patronları Dana Walden ve Gary Newman projeyi yeniden planladıkları ayrıca her ne kadar şu an bir CW dizisi olacak olan Dc: Legends of Tomorrow'da oynasalarda Dominic Purcell ve Wentworth Miller ikilisininde başrollerde olacağını aktardı.

En büyük soru ise Wentworh Miller'in ne şekilde geri döneceği.Bunun için ise oldukça mantıklı ve inandırıcı bir sebeplerinin olduğunu belirttiler.Dizinin ayrıca finalde kaldığı yerden devam edeceğide bilgiler arasında.

10 bölümlük bir mini dizi olarak yayınlanması planlanıyormuş ilk etapta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yunus2008 -- 6 Ağustos 2015; 22:08:16 >

• Bunu yazmaya gelmiştim foruma.
  • Oooo
    Efsaneyi yeni bitirdim ama devam ederiz artık..
    İnşallah zırvalamazlar..
  • mini diziyse olabilir. öbür türlü şeyini çıkarmasınlar. tadında bıraksınlar. 3. sezon zaten gereksizdi.
  • Para hırsı İyice efsane diziyi gözden düşürecekler. Ben pek umutlu değilim açıkcası, çok büyük beklentiler içine girmeden izleyeceğim. Ayrıca tüm kadroyu geri getirmeleri lazım ama ben herkesin geri döneceğini sanmıyorum. T-Bag, Mahone, Sucre, Sara, Bellick ...

Senaryo ne olacak? Dizinin ana senaryosunu 4. sezonda bitirdiler. Dizi ucu açık şekilde bitmedi. Scofield'in durumuyla ilgili bir senaryo yazmışlar. Umarım diziyi sırf bu senaryo üzerine kurmamışlardır. Kısaca ben pek umutlu değilim. Efsane dizi yada filmlerin para hırsıyla zorlama senaryolar yazılarak heba edilmesine sinir oluyorum.
  • Senaryoyu bos verelim hasret sona ersin .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son sezon iyi degildi bence ama umutluyum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı yerden nasıl devam edecek ya
  • bende şimdi gördüm kaynak var
    http://www.slashfilm.com/new-prison-break-season/
    ama ingilizce tam olarak yazmıslar haber yeni süper :D
  • 1 yıl önce bitirmiştim diziyi eğer haber doğruysa nasıl olacak merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARVEL -- 7 Ağustos 2015; 1:12:43 >
  • Reyting rekorlari kirar

• İyi haber.. Farklı bakış açısıyla iyi olabilir

• Bıkmadılar aynı şeyleri ısıtıp önümüze koymaktan. Bu sektörlerin en nefret ettiğim kısmı da bu işte.
  • Cılkını çıkartmazlarsa Michael'in geri dönüşü muazzam olur. Ama gömmüşlerdi nasıl diriltecekler merak ettim

• kaldığı yerden nasıl devam edecek benim merak ettiğim o tam kadro olmaz büyük ihtimal
  • İlk sezonu ve kısmen ikinci sezonu efsane evet, çok önceden söylenmişti döneceği ama ben de pek sıcak bakmıyorum. Gözümüzde iyi bir seviyede dizi ama düşürecekler bence.
  • Tadında kalsaydı iyiydi yav.

• Belki gerçekten de sıkıp o efsane finali batıracaklar ama yinede karakterleri özlediğim için çok sevindim.10 bölüm de olsa onları yine bir arada görmek güzel olur.Umarım aynı kaliteyi korurlar.
  • Keşke devam etme kararı almasalardı, 4.sezon bile önceki sezonlara göre kalitesizdi. Final Break'ten sonra ortaya güzel bir şey çıkacağını sanmıyorum ama Scofield oturup konuşsa bile izlerim. O yüzden Scofield karakterini yeniden izleyebilecek olmak sevindirdi bir nebze.
  • İlk 2 sezon efsaneydi sonraki sezonlar idare ederdi.Nasıl olacak bakalım merakla bekliyorum devam edecek olmasına nedense sevindim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.