Şimdi Ara

Prison Breakcilere Bi Soruu__???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben daha yeni izliyorumda.bu season 1 in 16. bölümünde doktor sara kendine bir iğne yapıyordu.Omorfin miydi.daha dogrusu dr. sara uyuşturucu mu kullanıyoyorrr..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomedan -- 16 Eylül 2007; 18:13:50 >

• o bölüm flashback bölümüydü...3 yıl önce olan olayları anlatıyordu...ve evet sarah 3 yıl önce erkek arkadaşıyla beraber madde bağımlısıydı...daha sonra rehabilitasyon merkezinde tedavi olup o alışkanlığından kurtuluyordu...daha sonra rehabilitasyon merkezinde gardiyan bellickle tanışıyor ve onun verdiği bilgi sayesinde fox riverdaki doktorluk işine başvuruyordu...
  • pekii sezon 3un bolumlerini bulan var mi????? sadece torrentten var ve ben inderemiyorummm :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeck34

pekii sezon 3un bolumlerini bulan var mi????? sadece torrentten var ve ben inderemiyorummm :(

3.sezon daha başlamadıki...bugün ilk bölüm gösterilicek...geceye doğruda düşer internete...
  • Yaw sabırsızlanıyom cabbuk gecsede izlesem
  • aaa bugün mü.Ben 2. sezon 14 teyim.O zaman bitireyim akşama kadar.HAngi kanal veriyor cnbc- e mi?
    quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

quote:

pekii sezon 3un bolumlerini bulan var mi????? sadece torrentten var ve ben inderemiyorummm :(

3.sezon daha başlamadıki...bugün ilk bölüm gösterilicek...geceye doğruda düşer internete...
  • quote:

Orjinalden alıntı: derkin

aaa bugün mü.Ben 2. sezon 14 teyim.O zaman bitireyim akşama kadar.HAngi kanal veriyor cnbc- e mi?
    quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

quote:

türk kanallarından hemen gösterilmez...sistem nasıl bilmiyorum tam olarak ben hep dowload edip izlediğim için...ama dünya ile aynı anda gösterilmez heralde cnbc e de çünkü altyazı olayı var...ya bir hafta sonra gösterilir yada daha uzun bir süre sonra yada bazı diziler gibi 1 sezon geriden yayınlarlar...prison break topiği var neden ordan bakmıyorsunuz kesin orda vardır açıklaması..

http://forum.donanimhaber.com/m_6113700/mpage_34/tm.htm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.