Şimdi Ara

Prisoners tarzı film önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler prisoners filmini izledim ve çok etkilendim var mı bu tarz tavsiyeleriniz.Özellikle Jake Gyllenhaal çok iyiydi.

• Bende geçen gün izledim.O kadarda iyi değil.O puanı haketmiyor bence.End of watch tavsiye ederim
  • IMDb puanı bu film için az bile gerçekten çok iyi filmdi. Gyllenhaal, Jackman'dan daha iyi oynamış.
    Zodiac, Se7en öneririm. Birde Mystic River'ı öneriyolar bende yeni indirdim ama izlemedim ona bakabilirsiniz hocam :)
  • @Saiyan94Oyuncular arasında Jake Gyllenhaal ı görünce indirdim hemen teşekkürler. @Detective W. Mystic River'ı indiriyorum diğerlerini izledim eyvallah dostum.
  • Buna en çok benzeyen film Zodiac olsada tavsiye etmiyorum.
    Kuzuların sessizligi
    Se7en

Bu alanda en iyileridir. Prisoners da cok iyi ama bunlardan 1 tık aşağıda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Prestige -- 11 Eylül 2014; 21:11:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tür olarak değilde o kasvetli atmosfer olarak benzer.
  • Prisonersı izledikten sonra o kasvetli havaya sahip bir film birdaha bulamadım..Prisoners bir başkaydı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gladiator Tarzı Film Tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    jericho tarzı dizi tavsiyesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ZODIAC

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende bu filmi izlemiştim benim anlamdığım
    esmer kız hastanede sen bizi gördün diye keller'a söylemiştiys.o kısmı filmde göstermediler ama flashback olarak gösterselerdi daha iyi olurdu yani nerde görüp farketmediği kısmı açıklasalar diye bekledim izlerken ama olmadı.
    onun dışınad güzel filmdi tavsiye ediyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.