Şimdi Ara

PRISTON TALE 2 THE 2nd ENIGMA (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
565
Cevap
0
Favori
38.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şuanda sanırım oyunun açılması gerekio herkes geriye doğru sayıodu ve şuanda bya bi yoğunluk var sanırsam oyunun sitesi bile açılmıo :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sLeight -- 14 Şubat 2009; 13:13:04 >
  • Yazıklar olsun okadar ümitle beklemiştik.Bu oyunu oynayamamak beni baya üzdü.
  • daha henüz bişi belli deilki arkadaşım burda oynayamasak bile ıpyi çözmek için birsürü yöntem var + avrupa sürümü açılıo sanırsam zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: sLeight

daha henüz bişi belli deilki arkadaşım burda oynayamasak bile ıpyi çözmek için birsürü yöntem var + avrupa sürümü açılıo sanırsam zaten

Avrupa sürümü nezaman açılacak ve bu şuanki giremediğimiz server ne sürümü?
  • bizi istemeyeni bende istemem dicem ama canım o oyunu çekiyo napim bilmiyom
  • http://pt2.subagames.com/ tam tarih yok ama acıLacakdır mutlaka gercekden ya bizi istemeyeni bizde istemicesde bayadır böLe güzel oyuna rastlamamışdım benmde canım onu oynamak istio :D
  • Takmayin kafaniza giremiyoz işte boşverin.Nasil olsa avrupa sürümü çikicak key derdide yok.

İndir ve oyna 100% gireriz avrupa sürümüne merak etmeyin.
  • Toplu bi ticket mi atsak "hepiniz ayrımcısınız- Toplu oyuncu kitlesi kaybediyosunuz" felan diye :D acaba insafa gelipte IP blockları kaldırırlarmı x)
  • Bu arada oyun ne zaman açilicak bugün açildi dediler ses yok.

Türkiye saatiylen kaçta açilicak oyun.
  • şuanda acık arkadaşLar girebiLmeyi başaran varmı
  • Yok daha açılmadı sanırsam bukadar şey yaptılar 2 gündür uğraşıyorlar bi updatesizmi oyunu açıcaklar büyük ihtimal update olmadan oyuna girebilen olmicaktır
  • Evt doğru login ekranina kadar girmeyi başardim ama login olamiyorum açik değil hala oyun.
  • normaLde 2 gün önce girebiLipde şimdi giremeyen arkadaş varmı
  • Ben giriyordum =) şimdi giremiyorum
  • Hi,

The servers are online now!

Regards,
    Tebs

adminin dediğine göre serverLar acıkda girebiLenLer yazmıyor şuanda yada oyundalar zaten
  • Şimdi denedim girilmiyor malesef demekki ip banı gerçekten sokmuşlar.
  • Demiş ama altındaki yorumlarıda okudunmu =) kimse giremiyor gene
  • de o kadar kişi vardı hiçbirinden ses soLuk cıkmıo orda yazanda 2 3 kişi beLkide onlarda bizim gibi oLabiLrmi

NormaL olarak bi update olsaydı news bölümünde yazarlardı bence zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sLeight -- 14 Şubat 2009; 14:07:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Swatchz

Demiş ama altındaki yorumlarıda okudunmu =) kimse giremiyor gene

Hmm valla bilemiycem artik giremessek boşverin avrupa sürümünde mis gibi gireriz.
  • Hi,

Are you connecting from a supported territory? And have you activated your account via the authentification e-mail?

Regards,
    Tebs

geçmiş ola sanırım IP Block yedik yada kimseye böyle bi mail geldimi?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.