Şimdi Ara

PRISTON TALE 2 THE 2nd ENIGMA (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
565
Cevap
0
Favori
38.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cumartesi gunu pristontale 2 full beta olcakmis :P herkes girebilcekmis
  • quote:

Orjinalden alıntı: digital2

cumartesi gunu pristontale 2 full beta olcakmis :P herkes girebilcekmis

Full beta derken keyi olmuyanlarda normal bi sekilde girebilecekmi yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mehriyet

quote:

aynen öle dostum
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Mehriyet

quote:

aynen öle dostum

Bilgi için teşekkürler dostum süper oldu bu.
  • Sitede paso bakım çalışması konuları var. Oyun kapancak kapancak açılcak. En iyisi 14 ünde tamamen herkese açıldığında oyuna girmek. Giremiyorum diye strese girmeyin, bekleyin.

Ama sitede Auth. olayından birkaç konu açılmış. O konulara gelen cevaplarda IP Banıyla ilgili cevaplar. Yani auth alanlara ip banı olmayan ülkelerin yazılı oldugu forum linkine yönlendiriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglarus -- 12 Şubat 2009; 15:43:35 >
  • Oyun daha yeni açıldı sayılır. adamlar elinden geleninin en iyisini yapmaya çalışıyorlar bizde buna biraz katlanıcaz sanırım =/ Bu Arada Sanırım Oyuna Yeni bir IRK Ekleneceği için böyle bekletiyorlar bizi. Yeni ırkın karakterleride böyle Şeytanımsı Görünüm Alan Karakterler =) Assasin Felan var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swatchz -- 12 Şubat 2009; 15:46:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: caglarus

Sitede paso bakım çalışması konuları var. Oyun kapancak kapancak açılcak. En iyisi 14 ünde tamamen herkese açıldığında oyuna girmek. Giremiyorum diye strese girmeyin, bekleyin.

Ama sitede Auth. olayından birkaç konu açılmış. O konulara gelen cevaplarda IP Banıyla ilgili cevaplar. Yani auth alanlara ip banı olmayan ülkelerin yazılı oldugu forum linkine yönlendiriyorlar.

IP Block olayı olsaydı Cannot Connect Demesi Gerekirdi ki bizde demediğine göre henüz bizde öyle birşey yok =) Ama o Forumda isyan edenlere gerçekten üzüldüm..
  • ip ban henuz yok ayin 14ünü bekleyin guzel guzel oynayin :F bende giremiyorm ama sabirla bekliyorm
  • Sitedeki üyelik alimi düzeldi üyelik aldim ama giriş yapamiyorum siteye maile aktivasyon gelicek gelmedi gitti birde basima aktivasyon sorunu çıktı of of.
  • Arkadaşlar oyunu inceledim gerçekten çok güzel ve hemen indirmeye başladım...
    Şuana kadar hiçbir sorun çıkmadı. Keyimi ve üyeliğimi aldım ve 6 saat sonra oyun iniyor.
    İyişallah oyuna sorunsuz bir şekilde girebilirim..
  • Arkadaşlar bi sorum olacak ben şimdi bu keyi nereye yazıp Acc mi aktifleştirecemi, bulamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: lıılDevilDevlııl

Arkadaşlar oyunu inceledim gerçekten çok güzel ve hemen indirmeye başladım...
    Şuana kadar hiçbir sorun çıkmadı. Keyimi ve üyeliğimi aldım ve 6 saat sonra oyun iniyor.
    İyişallah oyuna sorunsuz bir şekilde girebilirim..

Dostum sen üyeliğini aldiysan mailine aktivasyon geldimi acaba.Ben üyeliğimi almama rahmen daha siteye giris yapamiyorum mailime aktivasyon maili gelmedi daha.
  • boşa aktivasyon falan beklemeyin :) bende ID var keyide girdim 1 kere oyunada girdim:P simdi oyun kapali baglanmiyor servera cumartesiye akdar beklicik
  • quote:

boşa aktivasyon falan beklemeyin :) bende ID var keyide girdim 1 kere oyunada girdim:P simdi oyun kapali baglanmiyor servera cumartesiye akdar beklicik

Tamamda aktivasyon gelmesse siteye giris yapamam ve hesabim aktif değil aktif olmuyan hesaplan oyuna giriş yapamam diye düşünüyorum.Cumartesi girebilirmiyim acaba oyuna aktivasyon maili gelmeden.
  • arkadaslar ben key aldım ama keyı nerden kayıt yaptırıcam bulamadım .bılgı verebılırmısınız bununla ılgılı ? acaba sıtede inactive durumdamı key olayı ???
  • Evet bana aktivasyon kodu geldi sadece keyi nereye yazicagimi bulamiyorum. Bu arada sana önerim yeni uyelik aç ve mynet uyeligin varsa e-mailini mynet üyeliğini yaz
  • quote:

Evet bana aktivasyon kodu geldi sadece keyi nereye yazicagimi bulamiyorum. Bu arada sana önerim yeni uyelik aç ve mynet uyeligin varsa e-mailini mynet üyeliğini yaz

Yardimin için sağol bakalim mynet üyeliğimlen kayit oldum ama hala aktive maili gelmiyor ya deli olucam.

Acaba sana aktive maili kaç dakika sonra geldi üyeliğini alinca.
  • yollar yollamaz mail geldi bana
  • quote:

yollar yollamaz mail geldi bana

Hmm bilgi için sağol sans yok bende malesef.Veya üyelik alimda sorun olabilir o yüzdende aktive maili gelmez oyun yarin açiliyor bildiğim kadarıylan komple o zaman baska üyelik alirim belki gelir.
  • oh be yarın oynucaz sonunda
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.