Şimdi Ara

PRISTON TALE 2 THE 2nd ENIGMA (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
565
Cevap
0
Favori
38.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • (bu ay)sonunda open beta tam anlamiyla acılcakmiş :) tam tarh yok ama bu pazartesi olmasa bile gelecek pazartesi oyundaiyz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digital2 -- 7 Şubat 2009; 5:22:29 >
  • Ben cb den de önce acc aldığım için key felan istemedi benden oyuna girebiliyorum 19 lwl valiant ım var şuan ismi DoomHammeR ama pc 7 senelik olduğundan harita arası geçiş yaparken oyundan çıkıp girmem gerekiyo onun için biraz eziyet bide benim sormak istediğim fame point ne işe yarar paso birikiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: direct32

Ben cb den de önce acc aldığım için key felan istemedi benden oyuna girebiliyorum 19 lwl valiant ım var şuan ismi DoomHammeR ama pc 7 senelik olduğundan harita arası geçiş yaparken oyundan çıkıp girmem gerekiyo onun için biraz eziyet bide benim sormak istediğim fame point ne işe yarar paso birikiyo

Oyunla ilgili görüşlerini ve ss lerini bizimle paylaşırmısın?
    Oyunun kötü yönleri ve iyi yönleri nelerdir?
    Kısaca grafikten tut oynanabilirliğe kadar ne gelirse yaz sabırsızlıkla bekliyoruz.

• quote:

Orjinalden alıntı: Impavide

quote:

Ben cb den de önce acc aldığım için key felan istemedi benden oyuna girebiliyorum 19 lwl valiant ım var şuan ismi DoomHammeR ama pc 7 senelik olduğundan harita arası geçiş yaparken oyundan çıkıp girmem gerekiyo onun için biraz eziyet bide benim sormak istediğim fame point ne işe yarar paso birikiyo

Oyunla ilgili görüşlerini ve ss lerini bizimle paylaşırmısın?
    Oyunun kötü yönleri ve iyi yönleri nelerdir?
    Kısaca grafikten tut oynanabilirliğe kadar ne gelirse yaz sabırsızlıkla bekliyoruz.

kesinlikle sabirszlaniyorm

• http://www.fileplay.net/competitions/pristontale-2

Fileplayda event düzenlemiş 50 tane key veriyor . Siteye üye olun ankette cevabı işaretleyip yollayın. Belki şans bizede güler.

Anketin cevabı : Tempskron
  • arkadaslar oyunu kurdum yalnız playe basdıgımda bu hatayı verıo .bu konu hakkında bılgısı olan varmı ?

Hatanın Resmi
  • SS leri sonra eklerim ama kısaca oyunu anlatiyim grafikler baya ii ben en düşük ayarlarla oynamama rağmen göze hoş geliyo ii yönleri derseniz çok güzel vakit harcamanıza yarıyo party le kasarsanız helede priestiniz varsa kasmaktan zevk alıyosunuz yani kasarken sıkılmıyosunuz pvp sistemi olarak da ilerde belki arena felan çıkabilir ama şimdilik map ların belli yerlerinde pvp açık o alana girenlerin ne ismi nede clanlarının ismi gözüküyo sadece ???? yazıyo ve pvp serbest o alanlarda ex daha çok geliyo onun için az da olsa kapışmalar yaşanabiliyo, kötü yönlerden biri mana potu satılmıyo meslekler var onlardan yapılıyo hp potu satılıyo ama ben hiç almadım silah için para biriktirdiğim için pot kullanımı çok az onun için REST diye bi skill var hp niz azaldığında ona basıp oturuyosunuz ve hp le mana nız doluyo zaman kaybı biraz, 10 lwl den sonra ölünce ex gidiyo town dan başlarsanız %9 öldüğünüz yerden başlarsanız %10 priest gelip reslerse %5 ama bu konuda sıkıntınız olmasın nerde olursanız olun kordinatı verin geliyo priest ler :D unuttuğum şeylerde vardır ss lerle birlikle yeni bilgileride eklerim

• güzele benzio sabırsızlıkla bekliyorm
  • quote:

SS leri sonra eklerim ama kısaca oyunu anlatiyim grafikler baya ii ben en düşük ayarlarla oynamama rağmen göze hoş geliyo ii yönleri derseniz çok güzel vakit harcamanıza yarıyo party le kasarsanız helede priestiniz varsa kasmaktan zevk alıyosunuz yani kasarken sıkılmıyosunuz pvp sistemi olarak da ilerde belki arena felan çıkabilir ama şimdilik map ların belli yerlerinde pvp açık o alana girenlerin ne ismi nede clanlarının ismi gözüküyo sadece ???? yazıyo ve pvp serbest o alanlarda ex daha çok geliyo onun için az da olsa kapışmalar yaşanabiliyo, kötü yönlerden biri mana potu satılmıyo meslekler var onlardan yapılıyo hp potu satılıyo ama ben hiç almadım silah için para biriktirdiğim için pot kullanımı çok az onun için REST diye bi skill var hp niz azaldığında ona basıp oturuyosunuz ve hp le mana nız doluyo zaman kaybı biraz, 10 lwl den sonra ölünce ex gidiyo town dan başlarsanız %9 öldüğünüz yerden başlarsanız %10 priest gelip reslerse %5 ama bu konuda sıkıntınız olmasın nerde olursanız olun kordinatı verin geliyo priest ler :D unuttuğum şeylerde vardır ss lerle birlikle yeni bilgileride eklerim

Oyunda party ile kasmakmı daha iyi yoksa tek başına kasmakmı daha iyi?

• oyunun içersindeki " Bin " klasörünü upload edebılırmıısınız ?? ordakı dll dosyalarınde hata vrıyorda :S
  • pt de priest varsa daha ii oluyo ex azalıyo ama seri kesiyosunuz bazı görevler item istiyo her kesilen mob dan da item çıkmadığı için pt le kasmak heleki o görevlerde çok yararlı oluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DuxUuR -- 9 Şubat 2009; 0:58:32 >
  • çok uzattılar ama bu giriş sürecini...
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOLDFALCON

çok uzattılar ama bu giriş sürecini...

katılıyorm
  • Peki oyunda priest'ler de atak konusunda iyiler mi yoksa sadece atak yapani iyilestirmek ve buff vermek mi görevleri?
  • arkadaslar KEY aldım :D sonunda key bulabildim yakında ben oyun hakındaki goruslerimi ve ss leri sizlerle paylasacagim
  • quote:

Orjinalden alıntı: digital2

arkadaslar KEY aldım :D sonunda key bulabildim yakında ben oyun hakındaki goruslerimi ve ss leri sizlerle paylasacagim

Keyi nasil aldin dostum benimde bu oyunu oynamam lazim.
  • Ya oyunu yüklemeyı başardım en sonunda ama halıyle key yok. bi kaç sıteden basvuru yaptım eventlere katıldım ama bi cacık olmadı. Burda elınde oynanabılır account olupda oyundan sıkılan varmı *? en azından deneme sansı bulmak ıstıyorum . yada accountunu ortak kullanabılcek bırı varmı ???
  • mmosite key dagitior kaldıysa sizde alın ben keyimi aldim acc mi aktifleştirdim fakat oyunu tekrar indiriyorm 5 saat sora inş log in:D
  • Bu ne saçma iştir ya kampayla ile key dagıtıyolar open beta olan bir oyunda nasıl böyle bir sistem olur anlam veremiyorum.
  • adamların sitesinin adı bile Key To Play daha ne beklersin :D
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.