Şimdi Ara

PRISTON TALE 2 THE 2nd ENIGMA (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
565
Cevap
0
Favori
38.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • serverlerin 2 hafta sonra açılabileceginden bahsedilmiş halen tam anlamıyla açık değil ewet onu bende okudum ama direk ceviriciye yazdırıp yapıstırmıs sanırım eleman foruma ki diğerleri ne dedigini anlamakta bayagı sıkıntı yaşamışta biri bu cocuga once yazmayı öğretsin demişler vsvsvs...
  • @GOLDFALCON
    early accessiniz yoksa oyuna ancak 2 hafta sonra girebileceksiniz early access paralı bir account mu bilmiyorum ama böyle yazıyor.

@Mehriyet
    ip block yoktur su an, daha sonra karar verilecek gibilerinden bişi yazıyor. İnşallah ban olmaz sonralarında...
  • quote:

Orjinalden alıntı: floo

@GOLDFALCON
    early accessiniz yoksa oyuna ancak 2 hafta sonra girebileceksiniz early access paralı bir account mu bilmiyorum ama böyle yazıyor.

@Mehriyet
    ip block yoktur su an, daha sonra karar verilecek gibilerinden bişi yazıyor. İnşallah ban olmaz sonralarında...

üşeniyotum forumlarını okumaya yoksa okuyup gerekli bilgilendirmeyi girilirde daha obden para kazanma hırsı erken değilmi sanki?
  • Amcalar iki haftada kudurcak at koşturcak hale gelcek üzerimizde sonra biz girip egolarını tatmin etmelerini sağlayacağız... Başlamadan bitti bende.
  • Şimdi bu 2 hafta olayını okuyordum.Early Acces (OB Key) olayı var.Forumda key alan biri bu konudan bahsetmiş.MMosite'ye üye olmuş ve e-mail atıp key almış.Aramızda key alan veya alacak olan varsa bu adrese keyi girip, oyun OB olduğu an oyuna başlayabilir.Keyi olmayanlar ise oyuna 2 hafta sonra dahil olacakmış sanırım.Yamuluyorsam düzeltin lütfen. Bu kadar prosedür bana ters.Ben burdan Runes of Magic denemeye giderim. Ayrıca forumdaki Türk arkadaşımız nerdeyse bütün soruların cevabı forumda mevcutken, gidipte oyun ne zaman açılacak gibi absürd bi soru sorarsa azarlanmayı haketmiş demektir.Ne kadar umrumda olmasada adamlar zaten bizden nefret ediyorlar, madem soru soracaksın; bari gidipte I'm from Turkey yazma..

• quote:

Orjinalden alıntı: GOLDFALCON

quote:

@GOLDFALCON

@Mehriyet

üşeniyotum forumlarını okumaya yoksa okuyup gerekli bilgilendirmeyi girilirde daha obden para kazanma hırsı erken değilmi sanki?

cbnin son haftasında cbye katılanlara werilen bi ayrıcalıkmış bu orda yyazıyor zaten paralı fln değil yani ve yarın başlıcakmışş
  • quote:

Orjinalden alıntı: SANQUIS

Şimdi bu 2 hafta olayını okuyordum.Early Acces (OB Key) olayı var.Forumda key alan biri bu konudan bahsetmiş.MMosite'ye üye olmuş ve e-mail atıp key almış.Aramızda key alan veya alacak olan varsa bu adrese keyi girip, oyun OB olduğu an oyuna başlayabilir.Keyi olmayanlar ise oyuna 2 hafta sonra dahil olacakmış sanırım.Yamuluyorsam düzeltin lütfen. Bu kadar prosedür bana ters.Ben burdan Runes of Magic denemeye giderim. Ayrıca forumdaki Türk arkadaşımız nerdeyse bütün soruların cevabı forumda mevcutken, gidipte oyun ne zaman açılacak gibi absürd bi soru sorarsa azarlanmayı haketmiş demektir.Ne kadar umrumda olmasada adamlar zaten bizden nefret ediyorlar, madem soru soracaksın; bari gidipte I'm from Turkey yazma..

Sorma altına bu Türk değildir demek ve küfretmek lazımdı okudum herkes dalga geçmiş lavukla.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SANQUIS

Şimdi bu 2 hafta olayını okuyordum.Early Acces (OB Key) olayı var.Forumda key alan biri bu konudan bahsetmiş.MMosite'ye üye olmuş ve e-mail atıp key almış.Aramızda key alan veya alacak olan varsa bu adrese keyi girip, oyun OB olduğu an oyuna başlayabilir.Keyi olmayanlar ise oyuna 2 hafta sonra dahil olacakmış sanırım.Yamuluyorsam düzeltin lütfen. Bu kadar prosedür bana ters.Ben burdan Runes of Magic denemeye giderim. Ayrıca forumdaki Türk arkadaşımız nerdeyse bütün soruların cevabı forumda mevcutken, gidipte oyun ne zaman açılacak gibi absürd bi soru sorarsa azarlanmayı haketmiş demektir.Ne kadar umrumda olmasada adamlar zaten bizden nefret ediyorlar, madem soru soracaksın; bari gidipte I'm from Turkey yazma..

Sorma altına bu Türk değildir demek ve küfretmek lazımdı okudum herkes dalga geçmiş lavukla.

Aynen, yahu adam hala sidik yarıştırmaya çalışıyor. Yabancı dil bilmemek ayıp birşey değil ki.Madem ki bilmiyorsun, Google'a Priston Tale 2 yaz ve Türkçe sayfalarda arat.İlk burası çıkıyor karşına zaten, gel burda yardımcı olalım.Tav oluyorum şöylelerine ya, sonra diğer milletlerden insanlar bize önyargıyla yaklaşıyorlar..Neyse bende soğudum zaten.

• cb için key almış ve kullanmıcak biri warsa pmden keyi atabilirmi?
  • boşuna bekledik işe bak ya...Open beta diyolar ama ginede key istiyorlar
  • 2 hafta keymi beklicez
  • siteye yorum yazanlarin buyuk cogunlugu hayal kırıklıgına ugradigini open betanin closed beta gibi key istememesi gerektigini yazmişlar.Bence yapimci bunlarin farkina varip ya herkese key yollamali yada open betanin hakkını vermeli...tatilimin bitmesine 2 hafta kalmiş adamlar 2 hafta sora acicaz dio
  • Gelişmeleri sabırsızlıkla bekliyorum.İngilizcem yok fakat ingilizcesi olanlar gelişmelerden bize haber verir umarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: digital2

siteye yorum yazanlarin buyuk cogunlugu hayal kırıklıgına ugradigini open betanin closed beta gibi key istememesi gerektigini yazmişlar.Bence yapimci bunlarin farkina varip ya herkese key yollamali yada open betanin hakkını vermeli...tatilimin bitmesine 2 hafta kalmiş adamlar 2 hafta sora acicaz dio

ewet bende bundan muzdaribim benim hesabım wardı aktif fakat cbkeyini herkeze yollamadılar e bundada aynı kişilere torpil geçmek gibi bişi oldu bu...
  • oyun
    gine patch atti.Umarim bu yapimcilar bu cevplari okuyup ( ana sayfasindaki ) akılııca bir karar verip open betayi olmasi gerektigi gibi herkese açık yaparlar
  • oyun acıldı girilmiyor oyuna key istio
  • quote:

:) kendi forum sitesinde bazilari open beta olamayabilecegini tartisiolardi umarim :P yanılıolardir

yanılmıyorlarmiş
  • Arkadaşlar ne olacak bu key işi anlamadim bu oyunu 4 aydir bekliyorudum yorumlari okudum key falan diyorsunuz.

Şimdi bu keyleri nasil alinicak oyun açildiysa niye key vermiyorlar nasil alinicak key biri detayli anlatirsa sevinirim.
  • :D bu şirketin napcagi belli degil sitesindeki yorumlari okudum ülkelere göre 1 ila 2 hafta arasinda bircok ülkede keysiz girişler başlicakmiş :D tabi ben olamicam goremicem oyunu o ayri
  • quote:

:D bu şirketin napcagi belli degil sitesindeki yorumlari okudum ülkelere göre 1 ila 2 hafta arasinda bircok ülkede keysiz girişler başlicakmiş :D tabi ben olamicam goremicem oyunu o ayri

Ooo süper o zaman inş bizim ülkeyide seçerler bizde keysiz gireriz.Bayadir bekliyorum bu oyunu inanilmaz güzel grafiklari var oyunun grafik motoru "Unreal Engine 2.5" kullaniyor bu yüzden grafikleri güzel.

Bu arada bu güzelim oyunu neden göremiycen.

Edit: Oyunun sitesi şu anda açilmiyor sanirim bir şeyler yapiyorlar hadi hayirlisi. Bi anda Key to Playden Free to Play olmasin kafayi yerim valla süper olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehriyet -- 3 Şubat 2009; 0:36:35 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.