Şimdi Ara

PRISTON TALE 2 THE 2nd ENIGMA (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
565
Cevap
0
Favori
38.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugun 2 subat :D hala koymadilar dovcem ya gmlerini :D ne zamandir beklioz
  • Beyler client MULTI LANGUAGE yani İNGİLİZCE de var o clientte. Ben şuanda kurulum yapıyorum. setup ingilizce bakalım oyunda ingilizceyse haber veririm.
  • fransiz siteden indircez ama ingilizce yuklemeli öle mi :) saol dostm
  • Şimdi oyun kuruldu patch yapıyorum. Dil seçme yeri ve patch yerinde.

Clientteki diller : Fransızca , İspanyolca , İngilizce , Almanca

ispanyolcadan tam emin degilim bayrakları seçiyorsun ekranda. Diğer dillerin önemi yok zaten :D İndirin indirin hücum.
    Önemli değil kardeşim.
  • iniyor %11.5
  • oyunu oynayan arkadaslar ob de beklenilen yeni ırk gelmiş mi ?
  • Dünden bırakmıştım yarıda kalmış inmemiş, tekrar deniyorum... Firefox' tan indiriyorum ben flashget ile indiremedim siz nasıl indirdiniz?
  • Ben IDM ile sorunsuzca indirdim.
  • flashget ile sorunsuzca indirdim ama oyun ob ye gecmemiş patch attiktan sonra play acılmıyor... 1-2 saate acacaklarini umuyorm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digital2 -- 2 Şubat 2009; 8:28:00 >
  • "The scheduled time for the opening of the Early Access Beta is 9 pm (CET) on Monday February 2nd. We would recommend that you make the best of the remaining time to sharpen your blade and polish your armour because the armies of Midranda are beginning their advance through the lands of Priston."

Open Beta açılışı bize göre akşam saat 8'e denk geliyor sanırım.Bu saat mevzusundan hiç anlamıyorum.
  • CET saat dilimine göre bizde saat 10pmde acılmasi gerekiyor 10pm de 22.00olmali kanımca tabi yanliş sölüyor olabilrm bekle babam bekle
  • Patche tıklayınca Version Check Failure: Can't load patch info diyor. Yoksa yeni bir client mi çıkacak ya boşuna mı indirdik?
  • quote:

Orjinalden alıntı: floo

Patche tıklayınca Version Check Failure: Can't load patch info diyor. Yoksa yeni bir client mi çıkacak ya boşuna mı indirdik?

Hayır, boşuna indirmedin.Bende de aynı hatayı verdi.Birkaç kere daha denedikten sonra kendiliğinden patch yapmaya başladı.Yalnız çözümünü bilmiyorum, kendiliğinden düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANQUIS -- 2 Şubat 2009; 10:53:20 >
  • Patch başladı sanırım açılıyor oyun...
  • Start kapalı bekliyoruz bakalım...
  • http://wwp.centraleuropeantime.eu/

digital2 doğru hesap etmiş.Akşam saat 10'da (22) OB'ye geçecek.
  • Hello,

We have updated the list of the countries able to connect and enjoy Pristontale 2: Second Engima through Key To Play as long as they want.

01- Albania
    02- Andorra
    03- Austria
    04- Belgium
    05- Bosnia & Hercegovina
    06- Bulgaria
    07- Croatia
    08- Cyprus
    09- Czech Republic
    10- Denmark
    11- Estonia
    12- Finland
    13- France
    14- Germany
    15- Gibraltar
    16- Great Britain
    17- Greece
    18- Hungary
    19- Iceland
    20- Ireland
    21- Italy
    22- Latvia
    23- Liechtenstein
    24- Lithuania
    25- Luxemburg
    26- Macedonia
    27- Malta
    28- Monaco
    29- Netherlands
    30- Norway
    31- Poland
    32- Portugal
    33- Romania
    34- San Marino
    35- Scotland (GB)
    36- Slovakia
    37- Slovenia
    38- Spain
    39- Sweden
    40- Switzerland
    41- Vatican City
    42- Wales (GB)
    43- Yugoslavia (Serbia & Montenegro)

We are working at the moment to open more countries in the future.

There is no IP block at the moment for any country, it will be decided later. We only guaranty the accessibility to the game to the countries listed here.

Regards,

Tebs

• Ugur51 diye birisi forumda konu acmıs general de adamlar cevap vereceklerine bizim hakkımızda(TÜRKLER) kötü şeyler söylemiş.Lanet olsun ingilizcemde tam degil birşey yazamadım
  • There is no IP block at the moment for any country, it will be decided later. We only guaranty the accessibility to the game to the countries listed here.
    ip block yoktur su an, daha sonra karar verilecek gibilerinden bişi yazıyor. İnşallah ban olmaz sonralarında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flooo -- 2 Şubat 2009; 14:05:12 >
  • Arkadaşlar türkiye oyuna açikmi acaba ip block falan varmi.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.