Şimdi Ara

PRISTON TALE 2 THE 2nd ENIGMA (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
565
Cevap
0
Favori
38.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Impavide

Konu baslıgında 2 ırktan bahsetmişsiniz fakat ben bir video ile karşılaştım burda farklı bir ırk var.

http://www.youtube.com/watch?v=tQfpbbsxTgw

Bu vidyodaki ırklar eklenecekmi?

Evt bu ırkı biliyorum korede oynuyanlar var.Eu versiyonunda olucakmı bilmiyorum ama OB olsun oyun anlariz.

Tahminimce kesinlikle olucak.

• npc ırkmı o acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOLDFALCON

npc ırkmı o acaba?

Tam olarak dediğini anliyamadim ama o ırkı normal olarak oynuyon oyunun 3.ırkı o.
  • Pristontaloe , bana MMORPG nin ne olduğunu öğreten , fakat zamanında paralı olduğu için oynayamadığım oyun... Pristontale e laf etmeyin , mükemmel bir oyundur , 2. si de öyledir diye düşünüyorum...
  • Arkadaşlar Oyun OB'ye geçtiğinde daha detaylı ve bilgilendirici bir rehber hazırlayacağım.Şu an bazı eksiklikler olacaktır CB olduğundan fakat 1 aya yakın oynadım gerçekten çok kaliteli grafiklere sahip.Karakter modellemeleri ve mob tasarımlar harika.Haritalar çok detaylı ve göze hoş geliyor ve tabi çok büyük.Oyunda yeni bir ırk var evet fakat EU versiyonuna aktarılmadı henüz.OB'ye geçtiğinde tahminen o irkta eklenip OB'de sunacaklardır.Sizi fazla yormayan görevleri ve hoşunuza gidecek kolay bir upgrade ve item oluşturma sistemi mevcut en güzel tarafıda bol class seçimi.Yeni irkla beraber bu çok daha fazla çoğalmakta.Priston tale Alper arkadaşımızında dediği gibi sizi MMORPOG'a fazlasıyla doyuracak cinsten bir yapım.Eleştirenler olacaktır elbet herkesin oyun beğenisi bir değil ama ben şöyle söyliyim CabaL ve Silkroad veya Knight oynayanlar bu oyunuda beğeneceklerdir.Herşeyden biraz var.OB'de görüşmek üzere.

• Meraklanmaya başladım.
  • son 3 gün az kaldı XD
  • 2 gün ?:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: digital2

2 gün ?:D

1 gün
  • :) kendi forum sitesinde bazilari open beta olamayabilecegini tartisiolardi umarim :P yanılıolardir
  • umarım bi kere daha ertelemeyi dusunmuyorlardır...
  • umarim
  • Erteleyeceklerini hiç sanmiyorum bir kaç gün sonra oyun resmi olarak açilir.
  • forumda yarın açılacagı yazyor yani 2 şubatta
  • Sitede Dl açıktı indirmeye başladım ben ama yarın yeni bir client mi koyulacak yoksa ?
  • open beta hayırlı uğulu olsun
  • Uzun zamandır açıktı download, ben bugün indirmeye başladım. Şu an site kapalı girilmiyor umarım sabaha oyun da, site de açılır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOLDFALCON

open beta hayırlı uğulu olsun

ewet şuan bende giremiyorum kitlendi site sanırım download linkini iyi aldık :s
  • download linkleri France yazior :S ingilizce bi siteden ob client yokmu????
  • Eu clientini koyarlar 2 şubatta.

Bende üye olam oyuna key alayim sanirim key geliyormuş aktiv edicekmisiz öle bisi varmi.

Biri üyeliğide anlatirsa sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.