mmosıtede kaydım var her sey tamma submıte tıklayınca su hatayı alıyorum. Please have your forum post number and answer score checked first.Ne yapmamlazım
key alamadık gitti yaw
Yokmu cb'yi bırakıpta acc sini verecek hayır sever
Belirtmekte fayda görüyorum. Oyun 2009 şubat oyında OB ye geçtiğinde Türkiyeden bağlantı mevcut olmayacaktır. Cb için şuanlık bir kısıtlama yok fakat ob de türkiye ip leri bloklanmış olacaktır. Ona göre indirin benc :)
quote:
Orjinalden alıntı: home_sweet_chaos
Belirtmekte fayda görüyorum. Oyun 2009 şubat oyında OB ye geçtiğinde Türkiyeden bağlantı mevcut olmayacaktır. Cb için şuanlık bir kısıtlama yok fakat ob de türkiye ip leri bloklanmış olacaktır. Ona göre indirin benc :)
neden böle bişiye gerek duyuolarki anamadım avrupa wersionu flndamı cıkcak anamadım gitti....ip değiştirir girer millet o kadar zor deil ki :D
bence oyun cok kalitesiz bilmiorum valla bizim giremememiz bizim için büyük bir kayıp olmaz bence xD
quote:
Orjinalden alıntı: home_sweet_chaos
sadece Turkiyemi avrupami ? hos ben uluslararasi dns kullaniyorum herhalde sorun olmaz ama yinede garipsedim.
oyun idare eder, illa oynamak için kendinizi yırtmanıza gerek yok bence. bunun yerine başka oyunlarda oynaya bilirsiniz. vazla bir özelliği yok. kanımca