Şimdi Ara

PRISTON TALE 2 THE 2nd ENIGMA (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
565
Cevap
0
Favori
38.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teneke nıcklı arkadasım bu adresehttp://www.pristontale2.com/keys verdıgın keyı gırıyorum key ınvalıd yazıyor.Baska adresten mı aktıf edıcez
  • T ye basın bak dikiz aynası

keyi burdan aktif edicen
    http://www.pristontale2.com/pristontale/cbsignup
  • Arkadaslar ben bu oyunu girip oynamak ıstıyorum ılk basta acc alımı ıcın yapıcalcak sıralamayı yazarmısınız ? Cok karıstırdımda ben Yardım...
  • yaw bu oyun OB ye geçerken karakterler silenecek mi?
  • Kaç oyunda cb deki karakterlerin ob ye taşındığını gördün
  • Oh be düzelmiş :) Girebildim sonunda.. Nickim MrPesimisTR - Hunteress açtım :) Bir ortam oluşturursak gayet güzel olur
  • bir kaç oyunda gördüm

bu arada bir kaç resim.
    bu arada binekler 15günlük 15gün hep kullana biliyorsunuz.

PRISTON TALE 2  THE 2nd ENIGMA
     PRISTON TALE 2  THE 2nd ENIGMA

oyun güzeldi şuanlık bıraktım.
    OB olunca belki oynaya bilirim.
    net iniz sınırsızsa indirip deneyin derim.
    grafiğe 10/6.0 verdim [benim görüşüm]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrEmq -- 27 Kasım 2008; 19:16:55 >

• Biriisii bana yardım edebılırmı Nerden download yapıcam nasıl acc alıcam bıraz yardım ıstıyorum ama
  • BAna verdiği keyi baskalarınada yollamıs galiba.Key kullanılıyor dıyor.Fazla accountu olan varmı.Yada keyi olan.Su oyunu denemezsem catlıcam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrEmq

oyun güzeldi şuanlık bıraktım.
    OB olunca belki oynaya bilirim.
    net iniz sınırsızsa indirip deneyin derim.

Aynen .
  • Arkadaslar accountu verın oynamıcaksanız bır deneyıp goreyım.Hersey tamam.Hata verıyor key alamıyorum..Oyun hazır kurulu.
  • mmosıtede kaydım var her sey tamma submıte tıklayınca su hatayı alıyorum.
    Please have your forum post number and answer score checked first.Ne yapmamlazım
  • key alamadık gitti yaw
  • Yokmu cb'yi bırakıpta acc sini verecek hayır sever
  • cidden ya oynamayan varsa CB hesabıyla ödünç verebilir mi? bizlerde bakalım :)
  • Belirtmekte fayda görüyorum. Oyun 2009 şubat oyında OB ye geçtiğinde Türkiyeden bağlantı mevcut olmayacaktır. Cb için şuanlık bir kısıtlama yok fakat ob de türkiye ip leri bloklanmış olacaktır. Ona göre indirin benc :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: home_sweet_chaos

Belirtmekte fayda görüyorum. Oyun 2009 şubat oyında OB ye geçtiğinde Türkiyeden bağlantı mevcut olmayacaktır. Cb için şuanlık bir kısıtlama yok fakat ob de türkiye ip leri bloklanmış olacaktır. Ona göre indirin benc :)

neden böle bişiye gerek duyuolarki anamadım avrupa wersionu flndamı cıkcak anamadım gitti....ip değiştirir girer millet o kadar zor deil ki :D
  • bence oyun cok kalitesiz bilmiorum valla bizim giremememiz bizim için büyük bir kayıp olmaz bence xD
  • quote:

Orjinalden alıntı: home_sweet_chaos

Belirtmekte fayda görüyorum. Oyun 2009 şubat oyında OB ye geçtiğinde Türkiyeden bağlantı mevcut olmayacaktır. Cb için şuanlık bir kısıtlama yok fakat ob de türkiye ip leri bloklanmış olacaktır. Ona göre indirin benc :)

sadece Turkiyemi avrupami ? hos ben uluslararasi dns kullaniyorum herhalde sorun olmaz ama yinede garipsedim.
  • oyun idare eder, illa oynamak için kendinizi yırtmanıza gerek yok bence.
    bunun yerine başka oyunlarda oynaya bilirsiniz. vazla bir özelliği yok. kanımca
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.