Şimdi Ara

PRISTON TALE 2 THE 2nd ENIGMA (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
565
Cevap
0
Favori
38.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: MrEmq

oyun idare eder, illa oynamak için kendinizi yırtmanıza gerek yok bence.
    bunun yerine başka oyunlarda oynaya bilirsiniz. vazla bir özelliği yok. kanımca

Kesinlikle katılıyorum.
  • pot nerde satılıyor ya bulamadım
  • Mükemmel bir oyuna benziyor ob olunca hemen indiricem.
  • Oyun cok kalıtelı bence hıc olmadı vıdeosunu seyredın..Ama tek sorun ACC alımı bırı bana PM yada buradan yazabılırmı ? 3 saattır ugrasıyorum..
  • Ne zaman OB olacak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: YalnızEnes

Ne zaman OB olacak?

Bildiğim Kadarıylan 2009 ocak ayinda açilicak.Ama hangi gün bilmiyorum.
  • Bu oyun pek tutulmadı galiba. 4. sayfada tıkanmış
  • Aslında oyun cok tutulurda birisinin demesini gore avrupa ip leri banlı olabılırmıs diye bire soyledi sayfa tamamen bitti bence bu oyunun ayrı bır yerı olmalı ne kadar key alamasamda Oyun kurulu beklıyo :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZeeMTR

Aslında oyun cok tutulurda birisinin demesini gore avrupa ip leri banlı olabılırmıs diye bire soyledi sayfa tamamen bitti bence bu oyunun ayrı bır yerı olmalı ne kadar key alamasamda Oyun kurulu beklıyo :D

kimdediyse iyi sıkmış ben şuan oyundayım. kasmıyorum 5 lvl de bıraktım. ob bekliyoruz :D
  • ZeemTr arkadaşımızında dediği gibi.Sayfa genel halinde giderken birinin çıkıp Türkiye'den oynanmayacak demesi herkesi tabi oyundan soğuttu.Benim şöyle bir ricam var.Buradaki arkadaşlar hangi online oyuna başlayım diye düşünüp dururken birinin çıkıp kanıtsız şöyle böyle olucak demesi can sıkıcı.Şimdi ben konu açan kişi olmama rağmen bende bile soru işareti bırakıp gitti.Kaldı ki CB oldugu için ara verdim 20 levele yakın kastım çokta hoşuma gitti oyun.Eğer varsa böyle bir durum lütfen yapılan açıklamaları kanıtlarıyle bizlere sunmalarını rica ediyorum.Ortaya laf atıp bırakmak basit.Kulaktan dolma şeyleri burada söylerseniz ben dahil burada onlarca oyuncu bu oyuna bakabilecekken bile bakmaz.Bir zahmet araştırıp mesaj yayınlayın.Şu an herkes gibi bende oyuna girebiliyorum ip ile bir problem yok.Ben türkiye'nin ban yiyeceğini de sanmıyorum ama kulaktan dolma da olsa böyle bir söylenti varsa OB'ye geçince herşeyi görücez.Az kaldı zaten.Herkese tekrar saygılar

• Bu arada resmi internet sitesine girip video'yu tekrar izlerseniz.En sonunda kocaman kocaman COMING SOON TO EUROPE.Deyip pt2europe'lu bir internet sitesi veriyor.Yani benim burdan çıkardığım anlamı bilmem siz nasıl çıkarırsınız.Avrupa'ya var ama türkiye'ye yok.Bu mu yani:) Yok benim içim rahat Türkiye'nin ip banı yemeyeceğinden he kuruntusu olan varsa yetkilere mail atar öğrenir.Ben rahatım
  • Yahu bu oyun ne zaman OB olucak ocak ayi diye biliyordum ama hala ob olmadi.Bilen biri varsa gününü falan yazarsa sevinirim.
  • subatta ob ye gecicek ip ban olayida warmi yokmu bilmiyorum ama uluslar arasi dns ler sorunu cozer bole bisi olsa bile ornegin 4-2-2-1 4-2-2-2 gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Treth

subatta ob ye gecicek ip ban olayida warmi yokmu bilmiyorum ama uluslar arasi dns ler sorunu cozer bole bisi olsa bile ornegin 4-2-2-1 4-2-2-2 gibi.

dns ile ip nin ne alakası var
  • şubat2de ob olcakmıs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOLDFALCON -- 20 Ocak 2009; 12:51:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOLDFALCON

şubat2de ob olcakmıs...

Sonunda be süper bir haber bu bilgi için sağol kardeş.
  • Grafik çok dandik duruyor ss lerde başlasammı başlamasammı kararsız kaldım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Impavide

Grafik çok dandik duruyor ss lerde başlasammı başlamasammı kararsız kaldım.

Ben olsam başlarim bu oyuna kardeş grafikler gayet güzel karakter detaylari süper.Resimler oyunun grafiğini tam olarak yansıtmaz o yüzden indir derim.Pc güzelse resimlerden 5 kat daha net olur.

Şahsen ben indiricem açilsin oyun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mehriyet

quote:

Orjinalden alıntı: Impavide

Grafik çok dandik duruyor ss lerde başlasammı başlamasammı kararsız kaldım.

Ben olsam başlarim bu oyuna kardeş grafikler gayet güzel karakter detaylari süper.Resimler oyunun grafiğini tam olarak yansıtmaz o yüzden indir derim.Pc güzelse resimlerden 5 kat daha net olur.

Şahsen ben indiricem açilsin oyun.

Video larda grafik süper gözüküyor fakat bu konudaki birkaç fotoda çok dandik gibi gözüküyor grafik kararsız kaldım fakat indiriceğim yorumun için teşekkür ederim.

• Konu baslıgında 2 ırktan bahsetmişsiniz fakat ben bir video ile karşılaştım burda farklı bir ırk var.

http://www.youtube.com/watch?v=tQfpbbsxTgw

Bu vidyodaki ırklar eklenecekmi?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.