Şimdi Ara

PRISTON TALE 2 THE 2nd ENIGMA (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
565
Cevap
0
Favori
38.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu ne biçim open beta anlamadımda türkler online oyunlar konusunda biraz sabıkalı sorun cıkabilir ama onuda aşar bizim millet oradada işin üç kagıdını bulup yapacaklardır şüphem yok
  • arkadaşlar daha önceden key alıp cbye katılmadıysanız size tek bişi söyliyeyim oyun cbde çok kazıktı yaratıklara damagevuramıyorsun oyunda para toplayıp silah alamıyorsun çünkü yaratıklardan para düşmüyor ayrıca exp oldukça düşük yani baya baya sabırlı insanlar olmanız gerekli oyun için oldukça kazık bir oyun başarı şansı düşük ve birde pcnin tam donanımlı değilse benimki gibi yani sizi baya bir zorluyor belki obde bunlar degişir ve oyun zevkli bir hal alır ama eğer oyun cb ile aynıysa ben oynamam kesinlikle çünkü kasıntıya gelemem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mehriyet

quote:

Orjinalden alıntı: digital2

:D bu şirketin napcagi belli degil sitesindeki yorumlari okudum ülkelere göre 1 ila 2 hafta arasinda bircok ülkede keysiz girişler başlicakmiş :D tabi ben olamicam goremicem oyunu o ayri

Ooo süper o zaman inş bizim ülkeyide seçerler bizde keysiz gireriz.Bayadir bekliyorum bu oyunu inanilmaz güzel grafiklari var oyunun grafik motoru "Unreal Engine 2.5" kullaniyor bu yüzden grafikleri güzel.

Bu arada bu güzelim oyunu neden göremiycen.

Edit: Oyunun sitesi şu anda açilmiyor sanirim bir şeyler yapiyorlar hadi hayirlisi. Bi anda Key to Playden Free to Play olmasin kafayi yerim valla süper olur.

okul acılıor eskisehirde okuyorm :( pc ankarada

• 10 şubatta açılacağını duydum bize doğrumu?
  • nerde duydugunu yazarsan bakarim :P ingilizceyse ceviririm ( elimden geldigince tabi )
  • quote:

nerde duydugunu yazarsan bakarim :P ingilizceyse ceviririm ( elimden geldigince tabi )

Arkadaştan duydum ama büyük ihtimal yalan.Neyse hala bi gelişme yokmu?
  • ewet bende okudum o 10 şubat değil yanlız 16 şubat forumda yazıyor...
  • Ben sitesinde bakınırken bir başka oyunu olan fcrossfire ı indirdim deneme amacıyla counter strike ın üzerinde oynanmış sanki ama baya eğlenceli geldi bana death mach kapışıyoruz baya türk var oyunda fps severler deneyebilir bence ne de olsa counter strike senelerdir eskimedi bazılarımızın gözünde
  • arkadaslar 15-17 subatta gercek open beta acılcak keyi olmayanlarin o tarihi beklemeleri gerekiyor...
  • quote:

arkadaslar 15-17 subatta gercek open beta acılcak keyi olmayanlarin o tarihi beklemeleri gerekiyor...

hay bunların keyine çökem..
  • Erken beta key almak içinhttp://www.cgenetwork.com/forums/index.php?showtopic=10362 bu konuya Priston tale 2 yi bir kelime ile açıklarsanız beta key kazanma şansı elde edebiliyorsunuz.Geç kalmayın 18 sayfa olmuş şimdiden konu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: caglarus

Erken beta key almak içinhttp://www.cgenetwork.com/forums/index.php?showtopic=10362 bu konuya Priston tale 2 yi bir kelime ile açıklarsanız beta key kazanma şansı elde edebiliyorsunuz.Geç kalmayın 18 sayfa olmuş şimdiden konu.

sağol şimdide sidik yarıştrırıoz hadi hayırlısı bakalım bu ugur51 senmisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOLDFALCON -- 4 Şubat 2009; 15:09:20 >

• hayır ben degilim. İngilizcem elverseydi oraya 3 5 bişey bende yazacaktım ama olmadı.

Yukarıdaki verdiğim konuya birden fazla mesaj göndermeyin. Ayrıca bisürü üyelik alıp mesaj atmayın yakalanırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglarus -- 4 Şubat 2009; 16:39:01 >
  • yaz caglar trascender king of online games
  • o ne yaw çeviremedim onu :)

benim buraya haber vermem geç oldu biraz kusura bakmayın , benim o konuya attıgım mesaj 3. sayfada
  • kendini aşmış online oyunların kralı demek yaz sen
  • Ben yazdım zaten.Diğer yazacak olanlar için söylüyorum.

Konuda tek kelime diyor hocam. Sen 4 kelime yazmıssın. Sadece 1 kelimeyle açıklanacak.Belki değerlendirmeye almazlar bunu yazarsak.
  • benim gibi başka yazanlarda war :D belli olmaz işin aslı tek kelime ile sıkıntı diyebiliriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOLDFALCON -- 4 Şubat 2009; 17:33:16 >
  • Bugünün kazananları belli olmuş 5 kişi. İlk 2 sayfadan seçilmişler.Baştan sona ilerleyecekler sanırım. O zaman yarın kazancaklardan biri benim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglarus -- 4 Şubat 2009; 19:25:55 >
  • bu forumdan girebilen yokmu oyuna yahu
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.