Şimdi Ara

PRISTON TALE 2 THE 2nd ENIGMA (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
565
Cevap
0
Favori
38.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende anlamadim open betaya yepyeni bir tat getirmişler
  • Keyi olupta vermiyenin..... xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impavide -- 10 Şubat 2009; 22:29:00 >
  • mmosite de 330dene key var bence ordan key alın tabi inş bu kadar bekledigimize deyer bu oyun xD patch atiyor bakalm
  • 20 post istiyor key alabilmek için 30 post attım halen yeterli değil diyoe ne iş bu ya?
  • Keyi aldım...http://www.pristontale2.com/cbsignup buraya girdim çalıştı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flooo -- 11 Şubat 2009; 14:23:57 >
  • Evt sonunda bende keyi aldim oyunu indirek simdi.Hoppala bu sefer site açilmiyor üyelik bile alamadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehriyet -- 11 Şubat 2009; 14:30:26 >
  • Arkadaşlar acil yardim edin lütfen deli olucam oyunu indirdim kurdum keyimi aldim oyunun sitesi açilmiyo deli oldum ya key to play sitesini açamiyorum ve oyunun kendi sitesinide bazenleri açiliyor üyelik için gerekli yerleri dolduruyorum register diyince bu sefer 500 Internal Server Error böle hata veriyor sayfa. Site açilmama durumu bendenmi kaynaklaniyor acaba sizdede site açiliyormu cvp bekliyorum şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehriyet -- 11 Şubat 2009; 18:36:45 >
  • Fighter açtım 7 Levele kadar zor bela kastım halen statlar 1 Leveldeyken olduğu gibi. Hiç değişmedi. Örneğin STR 1 levelde de 35 idi şimdi de 35. Dağılıyor da ben mi hisetmedim Bilen var mı bu ne iştir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flooo -- 11 Şubat 2009; 19:05:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: floo

Fighter açtım 7 Levele kadar zor bela kastım halen statlar 1 Leveldeyken olduğu gibi. Hiç değişmedi. Örneğin STR 1 levelde de 35 idi şimdi de 35. Dağılıyor da ben mi hisetmedim Bilen var mı bu ne iştir?

Kardeş sen oyunun sitesine girebiliyormusun acaba ben daha üyelik alamadim sen üyeliğini ne zaman aldin acaba.
  • Sitede çalışma var sanırım.

Under Construction yazıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: caglarus

Sitede çalışma var sanırım.

Under Construction yazıyor.

Evt aynen bendede öle malesef üyelik alamadim daha keyi aldikta.
  • Sizde aunth hatası veriyormu girişte ? Türkiye IP adresleri banlıymış. Hangi şekilde giriyorsunuz oyuna ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: caglarus

Sizde aunth hatası veriyormu girişte ? Türkiye IP adresleri banlıymış. Hangi şekilde giriyorsunuz oyuna ?

Bildiğim kadarıylan türkiye ip adresleri banlı değil bu oyunda oynuyanlar var forumda.Aunth hatasi nedir tam anliyamadim nerde veriyor o hatayi ıd ve pw yazarkenmi.
  • Server üzerinde oynama yapıyolar görmüşsünüzdür sürekli Sitede çöküyor bişeyler yapıyolar ama İP block yok henüz türkiye için. o Auth hatası geçici bi 10 dk bilemedin en geç 1 saat sonra belki tekrar girebilirsin =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Swatchz

Server üzerinde oynama yapıyolar görmüşsünüzdür sürekli Sitede çöküyor bişeyler yapıyolar ama İP block yok henüz türkiye için. o Auth hatası geçici bi 10 dk bilemedin en geç 1 saat sonra belki tekrar girebilirsin =)

Bilgi için sağol kardeş daha oyuna giremedim site yüzünden bir türlü çalışmıyor site bazenleri düzeliyor kayıt için gerekli yerleri dolduruyorum register diyince yine sayfa hata veriyo.
  • Authenticate Doğrulama demekmiş bu arada sözlüğe baktım :D şimdilik içiniz rahat olsun
  • bu ne ya bir key aldik zar zor simdide giremioz oyuna :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digital2 -- 11 Şubat 2009; 23:12:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: digital2

bu ne ya bir key aldik zar zor simdide giremioz oyuna :S

Aynen dostum bende yeni key aldim üye olamadim daha sitesine site açilmiyor bozulmuş site.
  • Oyunun sitesine girilmediği gibi oyuna da girilmiyor şu anda. Authenticate diyor serverda komple bir nakım olmalı. (Büyük ihtimalle site ve server aynı makinede bu kötü)
  • ögleyin saat 12 de acicaklar sanirm oyunu sabır
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.