Şimdi Ara

PRISTON TALE 2 THE 2nd ENIGMA (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
565
Cevap
0
Favori
38.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Unfortunately Turkey is not supported at the moment by our services. There is no plans to change this in the future.

Regards,
    Mkoll
    Games Master

bana şunu gönderdiLer türkiye servisLerimiz arasında deiL gibi bişi ne anLama geLiyor yani oynuyabiLcemiyiz yarın

Daha sonra adamLara Yani Yarın oynayabiLcekmiyis diye sordum ve geLen cevap

If you country is not listed on the thread detailing the countries allowed, you will not be able to log in.

googLeden tercüme ettirdim
    Eğer ülkenin iplik ülkeleri izin ayrıntılı listelenen değilse, giriş yapamazsınız
    Ben bişi anLamadım acıkcası oynuyabiLcemiyis oynayamıcakmıyıs boşuna bekLemeyeLim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sLeight -- 13 Şubat 2009; 18:32:07 >
  • Birincinin çevirisi:
    Ne yazıkki Turkiye suan için servislerimizden yararlanamaz. Bunu ileride değiştirmek gibi bir planımızda yok.

İkincinin çevirisi:
    Konuda listesi verilmiş Ülkeler arasında senin ülken yoksa oyunu oynayamazsın.

Baştan beri dediğim olacak işte. Türkiye'den oynayamayacağız oyunu :S
  • ya boşunamı bekLios biz böLe ya :S Pfffs okadar indirdik vs. vs. airrivaLs'e dewam ozaman ya ne diyeLim
  • yaw oynu beleşmi bide biz oyunu oyunaya bilicezmi kesin bir cevap bekliyorum
  • Aboo eğer öyle bir şey olursa yanariz.

Bana mail geldi sonunda keyimi aktivleştirdim yarin oyuna girmeyi deniycem.

Edit:Oyuna girmesek bile sorun değil bildiğim kadarıylan oyunun başka bir sponsoru var sanirim.http://pt2.subagames.com/

Bu linkten bakabilirsiniz arkadaşlar çok yakinda açilacak bu versiyon avrupa versiyonu diye biliyorum tam emin değilim ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehriyet -- 13 Şubat 2009; 20:12:27 >

• böle firmanin...
  • okduum forumu IP blocku devreye sokmuşlar turkiye ıpleri suan blockta actıkları zaman girebilirz fakat acmalari oldukca uzun zaman alabilir geçmiş olsun

• cümLeden geçmiş oLsn yarın denicez bakalım girmesse sayıcaz büyük ihtimaLle yada bir şans diLices adamLardan :P
  • Yapacak bir şeyimiz yok güzelim oyunu oynuyamiyoz yazik oldu.

Son şans yarini beklemek küçük bir ihtimal belki girebiliriz.

Belki bu versiyondan girebiliriz yukaridaki mesajda belirtiğim gibihttp://pt2.subagames.com/ bu site yakinda açilicak belki ip ban olmaz bu versiyondan gireriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehriyet -- 13 Şubat 2009; 20:50:40 >
  • inşallah bu arada ben airrivaLs oynuyorum arkadaşlar türkçe olarak isteyen varsa güzel oyun dierini bekleyene kadar takılma amacıyla
  • Hiç şaşırmadım IP block olmasına. bizim milletimizden çoluğu çocuğu bebesi böle oyunlara giripde doğru düzgün oynamayıpta sağa sola çemkirip küfür saçıp insanları küçümsemeleri yüzünden insanlar artık kalite için IP block koyuyolar. kendi ülkelerindende illaki oluyordur ama ben bizim milletimizin bunu çok yaptığını görüyorum pekte şaşırmadım böyle onli,ne oyunlardan umudum kalmadı =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swatchz -- 13 Şubat 2009; 21:49:25 >

• Arkadaşlar bu şerefli() adminlere sordum Türkler ban aldımı diye aynen şu cevabı verdi:

Yet again, linking this threadhttp://www.keytoplay.com/forum/showthread.php?t=1121 that states that if you are connecting with an IP from a country that is not on this list, you will not be able to connect.

ingilizcem iyi olmadığı için ne dediğini pek anlamadim, siz çevirirmisiniz ??

• Anladığım kadarıyla Listede ülke adı yoksa bağlanamıyormuşuz.
  • bu listedeki ülkelerden birinde iseniz baglanacaksiniz yoksa baglanamiyacaksiniz dio dedigim gibi oynayamiyacagiz
  • Arkadaşlar kendi ülkemize çamur atmayalım. Adamlar Türkiyeyi bilmiyorlar, tanımıyorlar. Türkiyeye yatırım yapmıyorlar. Türkiyede online oyun sektörü gelişim sürecinde aslında. Yatırım yapsalar büyük kazanç elde ederler ama onları buraya yönlendirecek birşey yok.Adamlar Fransadan açacaklar sanırım. Biz Avrupa Serverini bekleyelim.

Ben ip ile ilgili araştırma yapıcam biraz.IP gizleyerek girmeyi başarabilirsem sizede söylerim.
  • Sanırım buda 2Moons oyunu gibi olur o konuda. üyelik alırken Proxy değiştirerek o listedeki ülkelerin Proxysinden Alsak oyunada normal şekilde girebilirmiyiz acaba?
  • normal olarak üyeliklerimiz var fakat yarın denicez arkadşLar Pfff :S
  • Evt yarin kader ani.

Ama oyuna giriceğimizi hiç sanmiyorum girmesek bile hiç sorun değil bence bi versiyon daha çikicak oyunun avrupa versiyonu.O versiyonda sorunsuz bir şekilde gireriz hem onda key derdi yok kayıt olup oynuyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehriyet -- 14 Şubat 2009; 0:27:49 >
  • zaaaaaaaa yapmışlar yapacaklarını ya ne adam bunlar
  • Arkadaşlar anlaşıldı Türkler oynattırmıcaklar bu yüzden boşu boşuna yüklemeyin
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.