Şimdi Ara

Priston Tale 2 TR geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
5.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Treth

Oyun türkçe olacak :D

3 Oynanabilir yarış yazmıslar :D race ırk yerıne yarış diye cevirdiklerine göre ceviri ekibi "google translate akar :D" fikrini benimsiyor olmali :D

kesinlikle korkunç xD hiç mi ışık yok acaba...

Level baya bir yer ayırmıştı aslında bu oyuna ama tabi parayı verene yer de ayırılıyor... Online oyun listesinin sabit kalması gibi bir şey :D
  • quote:

Oyun türkçe olacak :D

3 Oynanabilir yarış yazmıslar :D race ırk yerıne yarış diye cevirdiklerine göre ceviri ekibi "google translate akar :D" fikrini benimsiyor olmali :D

dayanamadım sıteyı gezdim.. bakalım dedım ne yapmıslar..

" Prison Tale 2 Player versus Player savaşmalar ve başkalara karşi savaş et. "

" Priston kıtası ilginç karakterler, fantastik ayarlar ve destansı maceralar ile dolu engin ve harikulade bir alan " sanıırım fantastik kurgu demek istemisler :D

simdi biraz gezdıkten sonra kadroda turklerın oldugunu gordum tamam benimde Türkçem o kadar iyi degil ama bir Türk bu şekilde web sitesi ceviris yapıyorsa ve firma bunu yayınlıyorsa o oyundan hayır beklemeyin tamamen amatör bir çalışma bu :)

Bu oyuna çoluk cocugun dolmasına gerek yok zaten yönetimi direk çoluk çocuk olmalı :D

bence yönetim hakkında ki görüşlerini kendine saklamalısın.sonucta yeni bir oyun, site oyun içi görsel vs. hepsi geliştirilecektir ama eleştirilerinde biraz daha dikkatli olmanı tavsiye ederim

• oyun unreal motoruyla yazılmışmı desem desteklenmişmi bir oyun.
    grafikler mükemmel olmasada güzel.
    closed beta olduğu için çeşitli buglar ve oyuncular için oyunu zorlaştıracak bir çok şey mevcut, tabiki bu tip olaylar closed beta bir oyundan beklenebilen şeyler.
    oyunu türkçeye çeviren arkadaşlar pek özen göstermeden çeviri yapmışlar. görev anlatımlarında kopukluklar , oyun içi açıklamalarda komik ve anlaşılmayan çeviriler mevcut olmasına reğmen güzel bir atmosferi var.
    closed beta açıldığından beri hiç bir güncellemenin yapılmaması ve türk serverıyla alakadar olan gm arkadaşların ortalarda gözükmemesi ise gerçekten ilginç bir durum.
    umarım ilerleyen günlerde bu eksiklikler giderilir güzel ve keyifli bir oyun oynayabiliriz.
  • Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar,

Sizlerin de söylediği gibi Priston Tale 2 şu an için deneme aşamasında olduğu için birçok eksiklik bulunmaktadır. GM ekibi olarak burada yazmış olduğunuz eksiklikler de dahil gerekli çalışmaları yaptık ve teknik ekibe ulaştırdık. En kısa zamanda bu sorunların giderilmesi için patch gelecektir.

Sizlerden ricamız gördüğünüz eksiklikleri ve olmasını istediğini değişikliklerihttp://forum.gamerkraft.com.tr/?g=forum&c=3&r=18 forumumuza yazmanız.

Sizlerin de yardımı ile oyunu geliştirmek için çalışıyoruz.

Saygılarımla

Priston Tale 2 GM ekibi adına

Ali Remzi Gemalmaz

• hatalar bir hayli fazla olmasına rağmen,
    oynanış ve atmosfer oldukca etkileyici...

diğer türk mmo oyunlarından epey yüksek bir transfer olacağına inanıyorum...

bu oyun tutar...
  • quote:

Hiç mi okumaz insan siteye koymadan önce
  • Evet biraz sert çıkışmışım gercekten ama o kadar çok çeviri hatası varki.. Ha GM kadrosu Türk olmasaydı anlardım ama kadroda Türkler var sitede gördüm Türkler varken bu şekilde ceviri yapılması hadi yapıldı o cevirilerin yayınlanması çok garip :)

Bende bi oyunun türkiyeye getirilmesi ile ilgili bir projede çalıstım zamanında web sitesi ile alakalı en ufak ceviri hatasını yayınlamalarına musade etmedim. Oyun ici ceviri hatalarınıda sürekli rapor ederek minimum seviyeye dusurdum. Kı artık Koredekıler bıkmıstı benden :)
  • Suan oyun acıkmıdır acaba? Indırmeye baslıcamda bırazdan ?
  • ARKADASLAR KEY BULAMIYORUM VARSA BIRTANE ALABILIRMIYIM YADA YARDIMCI OLABILIRMISINIZ ?
  • Merhabalar Arkadaşlar

Şunu Belirtmek isterimki oyun şu anda kapalı betada ve kapalı beta mantığı oyunun teknik ekibi tarafından kurulan oyunun eksiklerini görmek ve düzeltmektir...

Evet çeviri hataları çok bulunmaktadır ama bu hataların hepsi düzeltilmiştir ve yeni patchde yayınlanacaktır. Onemlı olan oyun açık beta ya geçene kadar Ben ve ekibimin bu hataları tek tek kontrol edip düzeltmeye çalışmasıdır . Oyunumuz çok güzel arkadaşlar bu düşüncemi test ettirdiğimiz oyun editörlerinden ve şu an kapalı betada oynayan sayısı yüksek olan oyuncuların bizlere yazdığı yorumlarla pekişmektedir . Bazen ağır eleştiriler yapılmaktadır , eleştiri almak güzel bir şeydir , sizlerin ilettiği bu sorunları bu sayede görebiliyoruz. Bu oyunu test etmek isteyen oldugunda bize forumumuz üzerinden bana ulaşmaları takdirde ek beta key anahtarı temın edeceğim.

Saygılar

Gm Murat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbilweb -- 10 Şubat 2011; 13:31:54 >

• Kapalı Beta Sona Eriyor !

Priston Tale 2 Türkiye kapalı beta testini muazzam bir başarıyla tamamlamamızda emeği geçen tüm oyunculara teşekkür ederiz.

Maalesef her güzel şeyin bir sonu olduğu gibi bu dönemin de sonu 21 Şubat Pazartesi günü saatler 23:59 ‘u gösterdiğinde gelecek. O andan itibaren oyun sunucuları kapanacak ve muhteşem Priston kıtasının topraklarına hüzünlü bir sessizlik çökecek. Biz de GamerKraft Türkiye ekibi olarak sizlerden gelen öneri ve istekler doğrultusunda Priston Tale 2 Türkiye’yi açık beta sürecine hazırlamaya başlayacağız.

Kapalı beta testi boyunca oyunu oynayan her oyuncumuz özel bir Karakter Ünvanı ve özel bir hediyeye sahip olacaklar. Bu özel hediyenin ne olacağı e-posta hesaplarınıza gelecek bir mesaj ile açık beta tarihinden önce bildirilecek.

Bu e-postayı alabilmek için, GamerKraft hesabınızdaki e-posta adresinin doğru ve çalışır durumda olduğuna emin olmalısınız.

e-Posta adresinizi güncellemek için burayı tıklayın.

Açık betayı beklerken forumlarımızda ve Facebook sayfamızda sizler gibi diğer oyuncularla tartışmalara katılabilir bize görüşlerinizi bildirebilirsiniz. Kapalı beta süresince bizlere görüş ve önerileri ile destek olan, oyunumuzun daha sorunsuz çalışması için bizlere yardımcı olan tüm arkadaşlarımıza tekrar teşekkür ederiz.

GamerKraft Türkiye Ekibi

http://forum.gamerkraft.com.tr/default.aspx?g=forum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rylai2113 -- 18 Şubat 2011; 16:51:31 >

• Merakla bekliyorum Kapalı Betayı oynama fırsatı olmayan biri olarak açık betayı büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum.. Genel olarak çeviride takılı kalmış arkadaşlar,asıl soru oyunun grafik açısından zengin ve görselliği ile oyuncuyu büyüleyebileceğimi .Konusunun ne kadar kaliteli olduğu ki İlk priston tale ye alternatif olarak geliştirilen bir oyunmuş bu hal böyle olunca kaliteli olacaktır ,bunu geçelim.Son olarak oyun içi amatör GM ler varmı hile kullanana ;metin 2, K.O daki yaklaşım söz konusumu..?? hepnizin malumu Knightonline World ve Metin2 gibi iz bırakan oyunların bugun yok olma safhasına gelme sebebi amatör oyun yöneticilerinin hileye göz yummasıdır ve hile programlarını çıkar amaçlı satışlarıdır. Ayrıca ego tatminkarlığı söz konusu olduğuna direk yetki kullanılıp oyuncu hesabını kapatmasıdır.. çeviriyi sorun olarak görmüyorum Grafik,Konu,Temiz oyun için aklı selim kişilerin yönentim kadrosunda yer alması, Eh birde Hero Online isimli oyundaki gibi Stat bozmak için Kredi kartı ile stat bozdurmak için oyundan exra bir işlem gibi bir saçmalığın olmaması ,oyunun ücretsiz olması, Cabal Online de ki gibi Playerin isteyerek Real paraya yönelmesini sağlaya bilme olması lazım, tabii söz konusu alternatif oyun burda cabal değil ...... gerekenler bunlar, saygılar.

• Yarın 18:00 'da OBT deneyelim bakalım
  • oyunda ki nickim AccUssEd olacaktır hemen bir topluluk yapıp eğlenceyi maksimuma çıkarmayı istiyorum
    Edit:arkadaşlar ben yanlışlıklahttp://pt2.gamerkraft.com dan indirmişim clienti türkçe oynayamaz mıyım demek oluyor bu türkçe sürümü ile bu sürüm farklı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 24 Mart 2011; 8:48:09 >
  • Arkadaşlar açık beta 24 mart yani bugün saat 18 de açılıyor haberiniz olsun :D :D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaRMaSTeR

Arkadaşlar açık beta 24 mart yani bugün saat 18 de açılıyor haberiniz olsun :D :D :D

Bilgi için teşekkürler.

İndiriyorum.

Oynadıktan sonra yorum yaparım.
  • Oyun sardı hemen
  • oyun vasatın altında bana göre daha pişmesi lazım adamı sinir eden özellikleri sıralayayım:
    -Dk başı karakter takılıyor-kıpırdamıyor.
    -4 saatte 13 lv ancak olabildim.
    -o kadar para toplamama rağmen topladığım bütün para sadece 10 lv bir silah alabilmeye yetti.
    -bir silahın satışı 200 alışı 37k
    -haritalar çok büyük ve hareket hızı aşırı yavaş
    -ex drop aşırı yavaş
    -item drop aşırı yavaş
    -10 lv e kadar tek skill ile kasıyorsunuz
    -10 lv den sonra bile skiller düz vuruşunuzdan çok vuruyor denemez
    -Resmen son destanı anımsatan bir oyun olmuş
    BANA GÖRE;
    oyun resmen vasatın altında.
    Edit:Oyun türkçe ama türkçe karakterleri desteklemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 25 Mart 2011; 13:25:06 >
  • Bu oyundan umudum yok.Türkçeye çevrilen mmorpgler hedef aldığı ilkokul,usko,metin2ci kitleninde yardımlarıyla tam anlamıyla çöpe dönüyorlar.

Oynamayın oynattırmayın,yukarıdaki arakdaşlar da çok güzel bir şekilde oyunun ne kadar vasat olduğunu açıklamış.
  • Oyun süper.

Otomatik atak olması daha da mükemmel.

Mutlaka oynanması gereken oyunlardan biridir.

lvl 30 olmadan oyun hakkında karar vermeyin veya olumsuz yorum yapmayın.

K tuşunu tuşlayip beceri denemesinden 1 lvl den itibaren her lvlde skill denemesi yapılıyor. Hemde 70 lvl olarak tüm skilleri deneme şansınız var.

Ayrica oyunda otomatik atak tuş ataması olması keyif vericidir.

İyi oyunlar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.