Şimdi Ara

Priston Tale 2 TR geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
5.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Priston Tale 2 Türkçe olarak bu sefer karşımıza çıkacak.Ben tam olarak nasıl olacağını bilmiyorum ama daha önce oynamıştım ve tek kusuru türkçe olmaması diye bırakmıştım şimdi o da oluyor oyun 28 Şubat saat 18:00 da kapalı beta olarak gelicek ve kısa bir ayrıntı daha oyun gamarkraft sponsorlugunda gelicek

resmi site:
    http://pt2.gamerkraft.com.tr/

kaydolmak için:
    http://www.gamerkraft.com.tr/Loging/GlobeRegister.aspx?gid=2

Forum:
    http://forum.gamerkraft.com.tr/default.aspx?g=forum&r=58 (burayı takip etmemizi öneriyorlar)

Şimdilik benden bu kadar detaylar için sonra görüşürüz

• Oyun açıldığında sizlere resim,video vs şeyler göstere bilirim ama oyun içi bi sitede video war o kadar k.bakmayın ve oyunun ilk ve şu an bildiğim kadarıyla tek videosu için aşşağıdaki linke tıklayın:
    http://pt2.gamerkraft.com.tr/Media.aspx
  • beklediğim bi oyun değil açıkcası, yinede oyun gelince bi bakar çıkarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi testq -- 26 Ocak 2011; 10:37:59 >
  • açıkcası bende oyunu 4 gözle beklemiyorum ama oyun türkçe olacağı için bir denicem inşallah güzeldi çünkü oynamadığım türkçe mmorpg kalmadı şu anda canım sıkılıyor zaten oynicak oyun yoq yapacak birşey yoq okula gitmiyorum zaten cumaya kadar pff!! insan sıkılıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: jambuer

açıkcası bende oyunu 4 gözle beklemiyorum ama oyun türkçe olacağı için bir denicem inşallah güzeldi çünkü oynamadığım türkçe mmorpg kalmadı şu anda canım sıkılıyor zaten oynicak oyun yoq yapacak birşey yoq okula gitmiyorum zaten cumaya kadar pff!! insan sıkılıyo

aynıı bende türkçe desteği var diye, ortam ambiyansını tadıp çıkarım yane

• http://pt2.gamerkraft.com.tr/download.aspx

Buradan indirebilirsiniz.Kendi downloaderını veriyor ve downloaderda hızlı yüklüyor şu an ben yüklüyorum ve 473 lerde yükleme hızı.Hatırlatıyım bu kapalı beta
  • Bende bir hevesle üye oldum hadi hayırlısı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar 28 şubat mı ocak mı orda ocak diyor arkadaş şubat diyor
  • Basladi bile ...
  • oynayan varmı nasıl indirmeye değermi boşuna uğraşmayalım kabad online gibi
  • Zevk meselesi sevdigim tarzda deildi grafikler(ben grafige önem veririm) fazla hosuma gitmedi.Zevkler tartisilmaz :)).Ginede denemeni öneririm
  • indirdim kurdum 3 lwl oldum bile :))))

grafikler fena değil hemde unreal motoruyla yapılmış neyse bu oyun tutar bunda ışık göruyorum tünelin sonunda :D

tavsiye ediyorum kesinlikle deneyin obt ye nezaman geçer acaba
  • Dedimya zevkler tartisilmaz :) Görev üzerine kurulu gibi sıkıcı geldi bana.
  • İndiriyorum deneyelim ...
  • indirdim exeye tıkladığımda belirtilen yola ulaşılamıyor gibi aptal bir uyarı mesajı veriyor, enteresan :)
  • OPEN BETAYA ne zaman geçiceği hakkında bilgi varmı oyunun
  • iniyor deneyelim bakalım nasıl birşey
  • Pota bastıgımızda 40 saniye gibi salakca bir bekleme suresi olması cıldırtıyor beni.

magede tek sanırm moba skil vurdugumda kacamıyorum kendi shard skilini atiyor donup kalıyorum ve öluyorum buda beni cıldırtıyor

görevlerin tıklamayla gitmemesi cok kötu olmuş L basıyosun göreve tıklıyorsun cember icinde öyle gösteriyor ....

daha yeni cb oldugndanndır sanırm bircok görev bugu var open betada tekrar deniyecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: <WanteD>

Pota bastıgımızda 40 saniye gibi salakca bir bekleme suresi olması cıldırtıyor beni.

magede tek sanırm moba skil vurdugumda kacamıyorum kendi shard skilini atiyor donup kalıyorum ve öluyorum buda beni cıldırtıyor

görevlerin tıklamayla gitmemesi cok kötu olmuş L basıyosun göreve tıklıyorsun cember icinde öyle gösteriyor ....

daha yeni cb oldugndanndır sanırm bircok görev bugu var open betada tekrar deniyecem

Oyunu yükledim ancak şimdi tekrar kaldıracam. O pot olayı yüzünden.
  • Oyun türkçe olacak :D

3 Oynanabilir yarış yazmıslar :D race ırk yerıne yarış diye cevirdiklerine göre ceviri ekibi "google translate akar :D" fikrini benimsiyor olmali :D

dayanamadım sıteyı gezdim.. bakalım dedım ne yapmıslar..

" Prison Tale 2 Player versus Player savaşmalar ve başkalara karşi savaş et. "

" Priston kıtası ilginç karakterler, fantastik ayarlar ve destansı maceralar ile dolu engin ve harikulade bir alan " sanıırım fantastik kurgu demek istemisler :D

simdi biraz gezdıkten sonra kadroda turklerın oldugunu gordum tamam benimde Türkçem o kadar iyi degil ama bir Türk bu şekilde web sitesi ceviris yapıyorsa ve firma bunu yayınlıyorsa o oyundan hayır beklemeyin tamamen amatör bir çalışma bu :)

Bu oyuna çoluk cocugun dolmasına gerek yok zaten yönetimi direk çoluk çocuk olmalı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 2 Şubat 2011; 22:09:17 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.