Şimdi Ara

Prius Online Turk Guildimiz > SS'ler İçerde (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Seek And Let Her Go

Biraz ssleri azaltabilir ya da simage yapabilir misin? Sayfanın en altına ulaşmak çok uzun sürüyor da

yeni sayfaya gecelim artk ^^

edit:resimleri kucultuorm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 4 Temmuz 2011; 12:23:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoyoT31

Hacı benide aranıza alır mısınız oyunu indirdim dün kurdum oynuyorum herneyse ayı gibi bişeyim :D filan işte öyle böyle yapamıyorum tek basıma oyunu çözemedim şu küçük oyuncak barbilerden de alamıyorum millet böceklerin üstünde seyehat ediyo biz köpek gibi makinelerin üstündeyiz dsfdsf , herneyse nick'im Udi , aurora sunucusundayım ... Birşeyler ayarlarsanız aranıza dahil ederseniz çok iyi olur.. - skype - vent - ts gibi programlarda kullanıyırım :J

- büyük ihtimal berserker olmalısın :D
    - o böcekler kolay mrk etme 20lvlde alabilrsn.
    - Oyuncak barbinin de 10lvlde anima gorevi var.
    - köpek gibi makineye ben robot derim :D
  • Merhaba. Ben oyuna yeni başladım ve friend'e eklemeye çalışsam da içinizden birini add dediğimde hiçbir şey olmadı. Guilde level alım sınırı yok değil mi? Ayrıca bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim

Ben Legionnaire açtım fakat vurduğu hasar çok az. Kendi levelimde yaratıkları ancak 20 saniyede falan öldürebiliyorum. Bu sadece bu sınıfa has birşey mi yoksa her sınıfta böyle mi? Eğer bu sınıfa hassa kolay kasabilen ve çok damage vuran bir sınıf söyler misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Farlow

Merhaba. Ben oyuna yeni başladım ve friend'e eklemeye çalışsam da içinizden birini add dediğimde hiçbir şey olmadı. Guilde level alım sınırı yok değil mi? Ayrıca bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim

Ben Legionnaire açtım fakat vurduğu hasar çok az. Kendi levelimde yaratıkları ancak 20 saniyede falan öldürebiliyorum. Bu sadece bu sınıfa has birşey mi yoksa her sınıfta böyle mi? Eğer bu sınıfa hassa kolay kasabilen ve çok damage vuran bir sınıf söyler misiniz?

legionnaire aslinda saglam classtır. Kendi lvlinde silahlair ve duzgun skilleri kullanirsan rahat oldurebilrsin. 25+dan sonra kesmen 5-10saniye bile surmez.
  • quote:

Merhaba. Ben oyuna yeni başladım ve friend'e eklemeye çalışsam da içinizden birini add dediğimde hiçbir şey olmadı. Guilde level alım sınırı yok değil mi? Ayrıca bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim

Biz Auroradayız diger server da olabilirsin friende ekleyince ortada bi uyari verir karakter bulunamadi gibi ona dikkat et.
  • Bende Auroradayım ama ğ'e bastığımda ne yapacağımı bulamadım birini friends'e eklemek için.
  • Arkadaşlar ben başladım oyunu cok begendim ama bende exp i mi gösteren o şeyden yok bide skill bar(skillerin konulduğu yer hani 1 e basınca skill atıo 2 ye basınca skill atı falan) yok
  • arkadaşlar skill barı eklemeyi buldum occualist oldum oyun çok güzel ,diğer oyuncular iyi çok hoşuma gitti hepinizi ekliyorum
  • Oyundaki nickim jedistaranak1n çoğunuzu ekledim ama benim bir sorunum var oyunu oynarken oyun donuyor ve oyunu kapatmak zorunda kalıyorum program yanıt vermiyor diyor ne yapabilirim?
  • oyunda baya bug var şuan illerde düzelirse oynarım
  • evet haklısın ama çok fazla bug var ama bu forumdaki arkadaşlar ve diğer oyuncular çok beni 1 lvl da guilde aldılar,çok samimiler oyunda kendimi hiç yanlız hissetmiyorum.Sırf türkler deil yabancılarda öle insanlar elinden geldigince yardım etmeye çalışıyo gerçekten harika bir yadımlaşma ortamı var.oynamanı tavsiye ederim.hem o bugların cogu ilk baslarda ben 7 lvl im buglara çok nadir rastlıyorum.
  • quote:

Bende Auroradayım ama ğ'e bastığımda ne yapacağımı bulamadım birini friends'e eklemek için.

Açılan pencerede sol atta isim yazmak için bir kutucuk war oraya ismi yaz ADD de o kadar...
  • oyun gerçekten harika
  • Beyler oyunu pek çözemedim yav, biri bana yardımcı olsun. Girdim bir kaç görev falan yaptım da, hiç slot göremedim, nasıl kasılacağız yahu ?
  • tabi unutulduk ya isim yok gene ulen olm 40 mık olmuşunuz benim karakteride kasa koyun rizeye geldim staj modundayız gene nasını satım bu arada tatile gelmek isteyen olursa haber versin :D Ridos thermal Hotel :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: bornavilivarol

tabi unutulduk ya isim yok gene ulen olm 40 mık olmuşunuz benim karakteride kasa koyun rizeye geldim staj modundayız gene nasını satım bu arada tatile gelmek isteyen olursa haber versin :D Ridos thermal Hotel :P

kimsin nesin necisin bi söle bakam 40 filan karıştırma 50 olduk ayıp olmasın sona ;)
  • arkadaşlar bende oyuna başlamak istiyorum fakat bir sorum diğer konudada sordum oyun f2p bu nedenle oyuna nekadar reel para yatırırsan okadar iyi halemi geliyorsun yoksa oyun zekasınada bakıyormu denge varmı yani? :)
  • ben daha pek ilerlemedim ama izlenimlerime göre denge var benim bildigim kadarıyla parayla binek,anima isim deistirici iksir falan alınıo o gibi şeyler... tavsiye ederim
  • arkadaşlar yeni başladım ben de guilde alırsanız sevinirim. nick KuroNoShinigami
  • Hm ırk olayı nasıl acaba sitede 4 adet ırk gösteriyor classlarıda herbirinin farklı Clan hangi ırkta ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.