Şimdi Ara

Prius Online Turk Guildimiz > SS'ler İçerde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun yeni açıldı. Ve Kurdugumuz guild var. IP BLOCK KALKTI RAHAT RAHAT OYNAYABILIRSINZ

Prius ONLINE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 4 Temmuz 2011; 12:29:06 >

• bali ben cevap atim.
  • biz gelmek istiyoruz fakat benim şöyle bir sorunum var , launcherdan start diyorum oyun açılıyo please wait loading bölümü var orda 1 dakka bekliyo sonra oyun kapanıyo kendi kendine yoksa gelicem bende
  • Oynamak isteyen tüm arkadaşlara duyrulur artık "İP BLOCK" kaldırıldı... Aurora serverinda DestructivE - KitipYoZ - Prophetie - Alaturka tam gaz dewam gelmek isteyenleri bekleriz...
  • hile hurda varmı? ftp mi? ve irklar arası savaş vs varmı ? biraz güzel ve kötü yönlerini anlatırsanız sevinirim teşekkürler
  • beyler bu akşam indiriyorum yarın inş bende ordayım umarım tam bir g patato oyunu olmuştur
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyhun

Oynamak isteyen tüm arkadaşlara duyrulur artık "İP BLOCK" kaldırıldı... Aurora serverinda DestructivE - KitipYoZ - Prophetie - Alaturka tam gaz dewam gelmek isteyenleri bekleriz...

16mbite geçer geçmez indiriyorum oyunu :) 1mbitle biraz uzun sürüyor :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben indirdim kasılma oluyor
  • Hacı benide aranıza alır mısınız oyunu indirdim dün kurdum oynuyorum herneyse ayı gibi bişeyim :D filan işte öyle böyle yapamıyorum tek basıma oyunu çözemedim şu küçük oyuncak barbilerden de alamıyorum millet böceklerin üstünde seyehat ediyo biz köpek gibi makinelerin üstündeyiz dsfdsf , herneyse nick'im Udi , aurora sunucusundayım ... Birşeyler ayarlarsanız aranıza dahil ederseniz çok iyi olur.. - skype - vent - ts gibi programlarda kullanıyırım :J
  • arkadaşlar luncherdan starta basıyorum oyun açılıyor bi kaç dakka bekleyin oyun yükleniyor diyor falan 5 dakkaya oyundan atıyor oyun yüklenirken daha kullanıcı adı şifre falan girmeden yani bi yardımcı olursanız 3 gündür bu oyunla uğraşıorum ip blocdu falan filan bloc kaldırıldı gene giremiyoruz
  • Biraz ssleri azaltabilir ya da simage yapabilir misin? Sayfanın en altına ulaşmak çok uzun sürüyor da
  • denemeye değer indirelim baklım
  • Görevleri yapmak kolaymı ingilizce gerekiyormu
  • hangi server?
  • Ben geleceğim ama hangi server guild'in ismi ne filan bunları da söyleseydin iyi olurdu.
  • Beyler biz 2-3 arkadaş oyuna başlıyoruz DH'den. Katılmak isteyen arkadaşlar PM ile msn adresini atarsa iletişim kurup hep birlikte aynı servera gireriz.
  • Aurora serverinda TurkishPoweR guildi kurduk 1 aydan beri oynuyoruz DestructivE - KitipYoZ - Prophetie - alaturka bunlardan herhangi birini "ğ" den friende eklerseniz pm atıp bize ulaşın guilde alalım, ayrıca GSC kullanıyoruz çarşamba günü update gelecek Lv sınırı 50 den 60 a yükselcek... bu bizim için biraz kötü oldu 50 olmak zordu biraz ama yeni gelecek patch le 35-40-45-50-57 dungeonlar acılcak yeni başlayacaklar cok rahat 50 olabilecek tabiki bizim yardımımızla. en azından oyuna girin bize ulaşın gerisi terayağdan kıl çekmek kadar rahat ve kolay olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mX-L4S3R

Ben geleceğim ama hangi server guild'in ismi ne filan bunları da söyleseydin iyi olurdu.

SS lerden Nick ve guildi görebilirsin gerisi kolay 2 server var Nciklere ulaş yeter...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametakcann

arkadaşlar luncherdan starta basıyorum oyun açılıyor bi kaç dakka bekleyin oyun yükleniyor diyor falan 5 dakkaya oyundan atıyor oyun yüklenirken daha kullanıcı adı şifre falan girmeden yani bi yardımcı olursanız 3 gündür bu oyunla uğraşıorum ip blocdu falan filan bloc kaldırıldı gene giremiyoruz

Launcherdan option bolumune girip window mod yapmayı dene yada grafik ayarlarını değiştir faydası olabilir.
  • Arkadaşlar ben oyunu simdi indiriyorum indirince hepinizi eklerim oyunu ilk defa oynucam yardımcı olabilirmisiniz?Bide kaç lvl den sonra sizin guildinize girebilirim?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.