Bildirim
Prius Online Turk Guildimiz > SS'ler İçerde
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bali ben cevap atim. -
biz gelmek istiyoruz fakat benim şöyle bir sorunum var , launcherdan start diyorum oyun açılıyo please wait loading bölümü var orda 1 dakka bekliyo sonra oyun kapanıyo kendi kendine yoksa gelicem bende -
Oynamak isteyen tüm arkadaşlara duyrulur artık "İP BLOCK" kaldırıldı... Aurora serverinda DestructivE - KitipYoZ - Prophetie - Alaturka tam gaz dewam gelmek isteyenleri bekleriz... -
hile hurda varmı? ftp mi? ve irklar arası savaş vs varmı ? biraz güzel ve kötü yönlerini anlatırsanız sevinirim teşekkürler -
beyler bu akşam indiriyorum yarın inş bende ordayım umarım tam bir g patato oyunu olmuştur -
quote:
Orijinalden alıntı: crazyhun
Oynamak isteyen tüm arkadaşlara duyrulur artık "İP BLOCK" kaldırıldı... Aurora serverinda DestructivE - KitipYoZ - Prophetie - Alaturka tam gaz dewam gelmek isteyenleri bekleriz...
16mbite geçer geçmez indiriyorum oyunu :) 1mbitle biraz uzun sürüyor :( -
ben indirdim kasılma oluyor -
Hacı benide aranıza alır mısınız oyunu indirdim dün kurdum oynuyorum herneyse ayı gibi bişeyim :D filan işte öyle böyle yapamıyorum tek basıma oyunu çözemedim şu küçük oyuncak barbilerden de alamıyorum millet böceklerin üstünde seyehat ediyo biz köpek gibi makinelerin üstündeyiz dsfdsf , herneyse nick'im Udi , aurora sunucusundayım ... Birşeyler ayarlarsanız aranıza dahil ederseniz çok iyi olur.. - skype - vent - ts gibi programlarda kullanıyırım :J -
arkadaşlar luncherdan starta basıyorum oyun açılıyor bi kaç dakka bekleyin oyun yükleniyor diyor falan 5 dakkaya oyundan atıyor oyun yüklenirken daha kullanıcı adı şifre falan girmeden yani bi yardımcı olursanız 3 gündür bu oyunla uğraşıorum ip blocdu falan filan bloc kaldırıldı gene giremiyoruz -
Biraz ssleri azaltabilir ya da simage yapabilir misin? Sayfanın en altına ulaşmak çok uzun sürüyor da -
denemeye değer indirelim baklım -
Görevleri yapmak kolaymı ingilizce gerekiyormu -
hangi server? -
Ben geleceğim ama hangi server guild'in ismi ne filan bunları da söyleseydin iyi olurdu. -
Beyler biz 2-3 arkadaş oyuna başlıyoruz DH'den. Katılmak isteyen arkadaşlar PM ile msn adresini atarsa iletişim kurup hep birlikte aynı servera gireriz. -
Aurora serverinda TurkishPoweR guildi kurduk 1 aydan beri oynuyoruz DestructivE - KitipYoZ - Prophetie - alaturka bunlardan herhangi birini "ğ" den friende eklerseniz pm atıp bize ulaşın guilde alalım, ayrıca GSC kullanıyoruz çarşamba günü update gelecek Lv sınırı 50 den 60 a yükselcek... bu bizim için biraz kötü oldu 50 olmak zordu biraz ama yeni gelecek patch le 35-40-45-50-57 dungeonlar acılcak yeni başlayacaklar cok rahat 50 olabilecek tabiki bizim yardımımızla. en azından oyuna girin bize ulaşın gerisi terayağdan kıl çekmek kadar rahat ve kolay olacak... -
quote:
Orijinalden alıntı: mX-L4S3R
Ben geleceğim ama hangi server guild'in ismi ne filan bunları da söyleseydin iyi olurdu.
SS lerden Nick ve guildi görebilirsin gerisi kolay 2 server var Nciklere ulaş yeter... -
quote:
Orijinalden alıntı: sametakcann
arkadaşlar luncherdan starta basıyorum oyun açılıyor bi kaç dakka bekleyin oyun yükleniyor diyor falan 5 dakkaya oyundan atıyor oyun yüklenirken daha kullanıcı adı şifre falan girmeden yani bi yardımcı olursanız 3 gündür bu oyunla uğraşıorum ip blocdu falan filan bloc kaldırıldı gene giremiyoruz
Launcherdan option bolumune girip window mod yapmayı dene yada grafik ayarlarını değiştir faydası olabilir. -
Arkadaşlar ben oyunu simdi indiriyorum indirince hepinizi eklerim oyunu ilk defa oynucam yardımcı olabilirmisiniz?Bide kaç lvl den sonra sizin guildinize girebilirim?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X