Şimdi Ara

Private server arıyoruz 3.2.2a

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 arkadaş başlıcaz beyler iki günde 80 olabilcegimiz güzel bi server arıyoruz..

• 3 arkadaş başlıycaksanız world of immortality i tavsiye ederim.orjinale geçmeden önce orda oynuyodum şuan muhtemelen 3.3 dedir pve için birebir en bugsız private serverlardan biridir.online sayısı 100-150 arası sanırım şuan ilk karakterini açtığında tickete promo yazarsan GM seni 80 yapıp rare itemler veriyor istediğin tallente göre
  • wersiyonumuz 3.2.2a kota sorunum war dier ay bakabilirm o servera :D
  • molten-wow tavsiye ederim
    2 tane realmi var ikisi de mid rate(12x). Realmlerin kapasiteleri 4000 kişi genelde ikisi de neredeyse full oluyor. Sabahları ise yine 2000+ online vote sistemi de güzel
    (Not: Northrend questlerinin bazıları çalışmıyor ama bundan iyi private server bulamadım)

Site:https://www.molten-wow.com/

• ben de tavsiye ederim bu serverı suan burda oynuyorum. Talentlerin %99u çalısıyor.. Questlerin de cogu calısıyor.. PvE PvP nin zevkini alıyorsun
  • Ben WoW Legacy de oynuyorum 5 tane server var. İnstant 80 Full PvP(Süper) Genesis(Fun Server) Orion(Mid Rate 12x)Legion(Blizzlike)Bide LoLWing Test server var.Ben instant 80 de oynuyorum oyuna full savage itemlerle başlıyorsun pvp yaparak para kasıp item alıyorsun.Ama kasılmak istiyorsann genesis yada orion u tavsiye ederim hem vote ile yüzük de var orion da kasılma yüzüğü.Ben de hala düzgün bir server bulamadım o yüzden buradayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    güncel cs 1.5 server var mı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gugıla pwnage wow yaz ilk cıkan linke tıkla.
  • molten wow da başlıyoruz beyler hanqi realmdesiniz
  • deathwingdeyim ben dier realm çok dolu oluo 500 kişilik sıra bekmek zorunda kalıyorum
  • ama duyduquma qöre çok donor warmış serverda
  • quote:

Orijinalden alıntı: G2PRoOo

ama duyduquma qöre çok donor warmış serverda

donor çok mu bilmem ama vote sistemiyle de donatele elde edebiliceğin itemleri elde edebilirsin (token - gold ve tier setler hariç tabi)
  • Orjinalde devam etmem için biraz masraf etmem gerekiyor aynı zaman da bu sıralar pek boş vaktim de yok.

para ve zamanı bulana kadar arada burada takılayım.

Ortalama online sayısı kaç kişi?
    fazla bug oluyor mu?
    sadece türklerin olduğu bir guild var mı?
    iki tane serverları var. hangisinde oynamaya başlıyayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullaho

Orjinalde devam etmem için biraz masraf etmem gerekiyor aynı zaman da bu sıralar pek boş vaktim de yok.

para ve zamanı bulana kadar arada burada takılayım.

Ortalama online sayısı kaç kişi?
    fazla bug oluyor mu?
    sadece türklerin olduğu bir guild var mı?
    iki tane serverları var. hangisinde oynamaya başlıyayım.

1. Online sayısını dert etme bi server 4000 kişi full online diğeri ise 3000+ online
    2.Sadece türklerin olduğu guildler var ben gördüm bikaç tane
    3. Seçim senin ama Neltharion realmi gündüzleri baya kalabalık oluyor yaklaşık 500-600 kişilik sıra oluyor oyuna girmek için

edit: bug konusuna gelirse en az bug olan serverlardan biri ama northrend questlerinin bazıları buglu. elbette bug var ama fazla değil oynanabilecek seviyede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ice King -- 31 Ocak 2010; 17:29:00 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.