Şimdi Ara

Priz ve sigorta baglamak icin yardim ricasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a. arkadaslar. Konuyu yanlis yere actiysam dogru yere yasiyabilirim. Simdi balkonda kombimiz var. Zamaninda Bi elektrik hatti 2.5 luk kablo ile cekmistim, kombiye sigorta ile direkt bagli. Simdi derin dondurucu aldim. O gelen hattan dondurucu icin ayri bir priz ve sigortaya elektrik almak istiyorum. Yani bi hattimiz var kombiye sigorta ile direkt bagli, ayni hattan bir 2. Sigorta ve priz icin elektrik almak istiyorum. Dusundugum nu islemin Herhangi bir zarari bar midir? Bunu nasil yapabilecegime dair onerilerinizi esirgemeyen herkese tesekkur ederim. Allah razi olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gelen hat 2.5 luk ve toprakliysa hicbisey olmaz aynı hattan alınabilir notr ile toprağa dikkat karismasin

• Bir sıkıntı yok alabilirsin. Gelen kablodan devam ettir bir sigorta daha tak.
  • Alabilirsin sıkıntı olmaz. Ancak dikkat et kombinin sigorta çıkışından alma 2 amper civarı olur kombi sigortaları. Girişten al hattı sonra sigorta ve priz koy bağla.

• Problem olmaz, kablo kesiti gayet yüksek ve yeterli.
    Benim evimde de aynen kettle ve ekmek kızartıcı bağlı olduğu
    ek bir priz yaptım, kombi sigortasına gelen hatta. (sigorta öncesine)
    3 senedir kullanıyorum.

Arkadaşların dediği gibi sigortanın öncesinden,
    gelen fazdan uzatma yapacaksın, sigorta sonrası kombinin prizini çoklar buraya bağlarsan
    sigortayı düşük amperajı olduğu için attırabilirsin,
    ayrıca gaz şirketi bu şekilde vize vermez, kombinin prizi ile sigortası diğerlerinden ayrı isteniyor,
    kombinin sigortasına ve prizine dokunmayacaksın.
  • Arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Cevabı alıp kaçtı diye düşünmeyin, üyeliğimdeki problemden ötürü giriş yapamıyordum. Tekrardan teşekkür ediyorum. bağlantıyı yaptım. Bina hattı eski olduğu için toprak hattı yoktu. Ancak sonradan sıfırlama hattı çekilmiş. Nötre toprak vermişler. Prizde nötrü toprağa köprü yaptım. problemsiz çalışıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.