Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2010 Yamaları ve Yama Programları-ANA KONU(Güncel)-exTReme'10 Geldi! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
862
Cevap
1
Favori
222.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iloveyouhagi

quote:

Orijinalden alıntı: TURK-ŞAD
    quote:

quote:

Bide yapıyonuz bi hayır da .. en uyuz olduğum şey ŞU RA-PİD-SHA-RE denen lanet siteyi kullanmasanız, bi dosya indirecek oluyoruz ağzımızdan burnumuzdan geliyo walla.. adam gibi ücretsiz bi dosya paylaşım siteisnden yada torrent linki ekleseniz tam süper olacak
    RA-Pİ-D-SHA-RE den NEFRET EDİYORUM.....

Kusura bakma ama yamaları ben yapmıyorum.
    Yapanlarda eğer Rapide koyuyorsa onun linkini veriyorum.
    Dosyayı indrip başka bir siteye upload edecek halim yok!

Sen üstüne alınma sana değil benim lafım sen bi dünya emek vermiş hepsini buraya toplamışsın, benim lafım bu tip çalışmalar yapıp da bunları RAPID den paylaşanlara..

İnan bana bu sıkıntıyı zaman zaman bende yaşıyorum.
    Bir dosya indireceğim zaman, rapid dışında farklı alternatifler varsa onlara tıklıyorum(upload, filefront vs)
    Fakat bir yama için sadece Rapid linki varsa, yapacak bir şey de kalmıyor, dediğin gibi o işkenceyi çekmek zorunda kalıyoruz maalesef...

Valla sıkınıt felan çekiyoruz birazcık ama sonrasına değiyor. Tekrar eline sağlık hagi....

• quote:

Orijinalden alıntı: k_salliK

quote:

quote:

quote:

quote:

Bide yapıyonuz bi hayır da .. en uyuz olduğum şey ŞU RA-PİD-SHA-RE denen lanet siteyi kullanmasanız, bi dosya indirecek oluyoruz ağzımızdan burnumuzdan geliyo walla.. adam gibi ücretsiz bi dosya paylaşım siteisnden yada torrent linki ekleseniz tam süper olacak
    RA-Pİ-D-SHA-RE den NEFRET EDİYORUM.....

Kusura bakma ama yamaları ben yapmıyorum.
    Yapanlarda eğer Rapide koyuyorsa onun linkini veriyorum.
    Dosyayı indrip başka bir siteye upload edecek halim yok!

Sen üstüne alınma sana değil benim lafım sen bi dünya emek vermiş hepsini buraya toplamışsın, benim lafım bu tip çalışmalar yapıp da bunları RAPID den paylaşanlara..

İnan bana bu sıkıntıyı zaman zaman bende yaşıyorum.
    Bir dosya indireceğim zaman, rapid dışında farklı alternatifler varsa onlara tıklıyorum(upload, filefront vs)
    Fakat bir yama için sadece Rapid linki varsa, yapacak bir şey de kalmıyor, dediğin gibi o işkenceyi çekmek zorunda kalıyoruz maalesef...

Valla sıkınıt felan çekiyoruz birazcık ama sonrasına değiyor. Tekrar eline sağlık hagi....

Alıntıları Göster
    Arkadaslar yaklasik 2-3 gun once 1.4 patch yukledim pes 10a.ondan sonra surekli tek mac ve bal oynadim.ml oynamak istedim oynadim sonra save ettim ciktim.daha sonra o saveleri acmak isterken runtime error verip oyundan atti.ama nedense patch yuklemeden once baska bir takimla ml yapiyordum onu acarken sorun falan olmadi direk acti.patchten sonra bal moddaki saveleri de acti.sadece sorun ml de var.o da sadece patchten sonra save ettiklerimde.sorun ne olabilir.lutfen yardim edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahbob

Arkadaslar yaklasik 2-3 gun once 1.4 patch yukledim pes 10a.ondan sonra surekli tek mac ve bal oynadim.ml oynamak istedim oynadim sonra save ettim ciktim.daha sonra o saveleri acmak isterken runtime error verip oyundan atti.ama nedense patch yuklemeden once baska bir takimla ml yapiyordum onu acarken sorun falan olmadi direk acti.patchten sonra bal moddaki saveleri de acti.sadece sorun ml de var.o da sadece patchten sonra save ettiklerimde.sorun ne olabilir.lutfen yardim edin.

Valla sana bi tek hagi yardımcı olabilir, onun bağlanması bekleyeceksin.
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    öncelikle konuyu oluşturan arkadaşıma çok teşekkür ederim. Piyasadaki neredeyse tüm yamaları bulup burda paylaşman ve sürekli güncellemen çok güzel. tekrardan sağol. sorum şu:
    ben pes 2010 yükledim oyunu çok beğendim ancak bu yamalarla daha güzel olacağını düşünüyorum ve bu düşünceyle listedeki bazı yamaları indirdim ve şimdi de indirdiklerimi yazıp nasıl kurulduğunu soracağım.

indirdiklerim

PES 2010 Konami Resmi Güncelleme 1.01

PES 2010 kitserver 9.20

PES 2010 %90 Türkçe Yama

PES 2010 Full Lisanslı Takımlar(Yamasız Oyun İçindir)

PES 2010 Türkcell Süper Lig by UtkUguR

PES 2010 BlackEvil Trabzonspor Yaması

PES 2010 Old Trafford Stadyum Kar Yaması (Kar Yağıyor)

PES 2010 GS TV Skortabelası

PESEdit 2010 LigTV Skorboard

PES 2010 Devrim Yaması v.2 Galatasaray Formaları

bunlar hocam. bu 10 yamayı da yüklersem oyunun kalitesi çok düşer mi yoksa sorunsuzca oynayabilir miyim?
    bir de bunları hangi sırada kuracağımı sormak istiyorum hocam.

şimdiden teşekkürler

• Çok yararlı bir konu olmuş, teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle.BJK

Devrim Yaması'nı kurmak istedim. Herşeyi linkte yazdığı gibi yaptım ama takımlar isimler ligler logolar vs herşey karmamarışık oldu.

Nerde hata yaptım?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar şuan sadece resmi yamalar ve PesEdit yaması kurulu. Ek olarak birşey önerirmisniz ? Devrim yaması nasıl sizce ?

Ve bir sorum daha olacak PesEdit yamasını kurunca TR yama yarım yamalak oluyor. Bunu düzeltebilirmiyiz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The MasteR -- 7 Şubat 2010; 19:39:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevidaL
    Çok yararlı bir konu olmuş, teşekkürler

Rica ederim keyifli oyunlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalist_18

öncelikle konuyu oluşturan arkadaşıma çok teşekkür ederim. Piyasadaki neredeyse tüm yamaları bulup burda paylaşman ve sürekli güncellemen çok güzel. tekrardan sağol. sorum şu:
    ben pes 2010 yükledim oyunu çok beğendim ancak bu yamalarla daha güzel olacağını düşünüyorum ve bu düşünceyle listedeki bazı yamaları indirdim ve şimdi de indirdiklerimi yazıp nasıl kurulduğunu soracağım.

indirdiklerim

PES 2010 Konami Resmi Güncelleme 1.01

PES 2010 kitserver 9.20

PES 2010 %90 Türkçe Yama

PES 2010 Full Lisanslı Takımlar(Yamasız Oyun İçindir)

PES 2010 Türkcell Süper Lig by UtkUguR

PES 2010 BlackEvil Trabzonspor Yaması

PES 2010 Old Trafford Stadyum Kar Yaması (Kar Yağıyor)

PES 2010 GS TV Skortabelası

PESEdit 2010 LigTV Skorboard

PES 2010 Devrim Yaması v.2 Galatasaray Formaları

bunlar hocam. bu 10 yamayı da yüklersem oyunun kalitesi çok düşer mi yoksa sorunsuzca oynayabilir miyim?

şimdiden teşekkürler

• quote:

arkadaslar bir Allah'in kulu yok mu bana yardim edecek.??
  • quote:

quote:

arkadaslar bir Allah'in kulu yok mu bana yardim edecek.??

Alıntıları Göster
    pes3 ten beri hiç tsl ye bulaşmadım ilk defa bu sene özendim wallahi beyler en ayrıntılı ve benzer türkiye ligi yaması hangisi

• quote:

quote:

Okudum, ancak aklıma çözüm için bir öneri gelmiyor maalesef

quote:

@kemalist_18,

Dostum kaliteyle neyi kastediyorsun?
    Eğer oyunun hızıyla veya oynanışıyla ilgiliyse söylediğin, elbette orjinal ve yamasız oyuna kurduğun her yama oyunun çalışma hızını ve etkinliğini etkileyecektir.
    Bahsettiğin yamalar için:
    PES 2010 Old Trafford Stadyum Kar Yaması (Kar Yağıyor): Tavsiye etmiyorum. Ben denedim ve hiç beğenmedim.
    PES 2010 %90 Türkçe Yama: PESEdit v.0.8i kurduğum zaman kurmuştum bu yamayı, çok memnun kalmıştım.
    PES 2010 Devrim Yaması v.2 Galatasaray Formaları: Bu sadece Devrim Yaması v2 için uyumlu diye biliyorum, normal oyuna ekleyebilirsen, elbette çok güzel olur. Ancak forma seçeneği 2den fazla, o yüzden tam randıman almak için kitserver'ın son sürümünü indirip kurman gerekiyor.
    Diğer yamalarla ilgili görüş ve kurulum bilgileri için, yamaların altında verdiğim linklere tıklayabilirsin..

quote:

Orijinalden alıntı: The MasteR
    Arkadaşlar şuan sadece resmi yamalar ve PesEdit yaması kurulu. Ek olarak birşey önerirmisniz ? Devrim yaması nasıl sizce? Ve bir sorum daha olacak PesEdit yamasını kurunca TR yama yarım yamalak oluyor. Bunu düzeltebilirmiyiz ?

PESEdit üzerine Uğur'un TR yamasını kurabilirsin. Yarım yamalak oluyor demişsin, ben en son v.0.8i kurmuştum, herhangi bir sorun yaşamamıştım o zaman. Bilemiyorum
    Ayrıca Devrim Yaması v2 çok güzel olmuş. Sorunlu birkaç nokta var, bir 15dk ayırıp onları düzelttikten sonra, oyunu daha keyifli hale getiriyor. Özellikle TSL çok güzel olmuş. Tavsiye ederim. Devrim Yaması v2 için sorunlar ve çözümler adlı bir konu açtım TSC sitesinde, ilk mesajımda konunun altında linki var.

quote:

Orijinalden alıntı: lord of the pes
    pes3 ten beri hiç tsl ye bulaşmadım ilk defa bu sene özendim wallahi beyler en ayrıntılı ve benzer türkiye ligi yaması hangisi

İstediğin şey Devrim Yaması v2de mevcut. Tavsiye ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: ILoveYouHagi

quote:

quote:

Okudum, ancak aklıma çözüm için bir öneri gelmiyor maalesef

quote:

@kemalist_18,

Dostum kaliteyle neyi kastediyorsun?
    Eğer oyunun hızıyla veya oynanışıyla ilgiliyse söylediğin, elbette orjinal ve yamasız oyuna kurduğun her yama oyunun çalışma hızını ve etkinliğini etkileyecektir.
    Bahsettiğin yamalar için:
    PES 2010 Old Trafford Stadyum Kar Yaması (Kar Yağıyor): Tavsiye etmiyorum. Ben denedim ve hiç beğenmedim.
    PES 2010 %90 Türkçe Yama: PESEdit v.0.8i kurduğum zaman kurmuştum bu yamayı, çok memnun kalmıştım.
    PES 2010 Devrim Yaması v.2 Galatasaray Formaları: Bu sadece Devrim Yaması v2 için uyumlu diye biliyorum, normal oyuna ekleyebilirsen, elbette çok güzel olur. Ancak forma seçeneği 2den fazla, o yüzden tam randıman almak için kitserver'ın son sürümünü indirip kurman gerekiyor.
    Diğer yamalarla ilgili görüş ve kurulum bilgileri için, yamaların altında verdiğim linklere tıklayabilirsin..

quote:

Arkadaşlar şuan sadece resmi yamalar ve PesEdit yaması kurulu. Ek olarak birşey önerirmisniz ? Devrim yaması nasıl sizce? Ve bir sorum daha olacak PesEdit yamasını kurunca TR yama yarım yamalak oluyor. Bunu düzeltebilirmiyiz ?

PESEdit üzerine Uğur'un TR yamasını kurabilirsin. Yarım yamalak oluyor demişsin, ben en son v.0.8i kurmuştum, herhangi bir sorun yaşamamıştım o zaman. Bilemiyorum
    Ayrıca Devrim Yaması v2 çok güzel olmuş. Sorunlu birkaç nokta var, bir 15dk ayırıp onları düzelttikten sonra, oyunu daha keyifli hale getiriyor. Özellikle TSL çok güzel olmuş. Tavsiye ederim. Devrim Yaması v2 için sorunlar ve çözümler adlı bir konu açtım TSC sitesinde, ilk mesajımda konunun altında linki var.

quote:

Alıntıları Göster
    @iloveyouhagi;

Hocam zaten Utku'nun yaması kurulu. BAL modunda falan menü ingilizce. Yanılmıyorsam PesEdit 1.4 kurduktan sonra böyle oldu. Çokta önemli değil ama düzgün olsa iyi olurdu yani.

• quote:

@iloveyouhagi;

Hocam zaten Utku'nun yaması kurulu. BAL modunda falan menü ingilizce. Yanılmıyorsam PesEdit 1.4 kurduktan sonra böyle oldu. Çokta önemli değil ama düzgün olsa iyi olurdu yani.

Alıntıları Göster
    Trabzonspor'un BlackEvil'ın yaptığından başka yaması yok mu? Ara transferler yok onda hem güncel bi yama lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

Trabzonspor'un BlackEvil'ın yaptığından başka yaması yok mu? Ara transferler yok onda hem güncel bi yama lazım

Alıntıları Göster
    BAL editör (ingilizce) yaması mevcut mu, ilk sayfada göremedim de?
  • quote:

version 2 yi indirmem yeterlimi yoksa 1 in üstünemi kurulucak hhocam ?
  • quote:

@iloveyouhagi;

Daha önce de dediğim gibi, ben PESEdit yamasının en son v.0.8 versiyonunu kullandım, diğerleri hakkında bilgim yok maalesef.

quote:

Bi araştırmam lazım, şu an bildiğim kadarıyla yok ama, bakarım yine de...

quote:

Orijinalden alıntı: yt1990

Bakarım, bulursam ilk sayafaya eklerim hemen.

quote:

v1i indirmene gerek yok, sadece v2yi indirsen yeterli olur. v1 üzerine update gibi değil, başlı başına farklı bir yamadır Devrim Yaması v2 ok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILoveYouHagi -- 12 Şubat 2010; 12:35:59 >

• quote:

quote:

@iloveyouhagi;

Daha önce de dediğim gibi, ben PESEdit yamasının en son v.0.8 versiyonunu kullandım, diğerleri hakkında bilgim yok maalesef.

quote:

Bi araştırmam lazım, şu an bildiğim kadarıyla yok ama, bakarım yine de...

quote:

Orijinalden alıntı: yt1990

Bakarım, bulursam ilk sayafaya eklerim hemen.

quote:

v1i indirmene gerek yok, sadece v2yi indirsen yeterli olur. v1 üzerine update gibi değil, başlı başına farklı bir yamadır Devrim Yaması v2 ok.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar linkler güncellendi.
    PESEdit v1.7 yaması eklendi. Ayrıca yeni skorboard yaması eklendi.
    Yamalara ilk mesajımdan ulaşabilirsiniz...

• quote:

Arkadaşlar linkler güncellendi.
    PESEdit v1.7 yaması eklendi. Ayrıca yeni skorboard yaması eklendi.
    Yamalara ilk mesajımdan ulaşabilirsiniz...

Alıntıları Göster
    Beyler kusura bakmayın pek inceleyemedim ama patch 1.03 e uyumlu, kayıtlı oyunlarıma zarar vermiyecek, sadece takım isimleri logolar formalar olan bir patch ve ya option file var mı ? Aradığım özelliklerde olursa iyi olur şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Kreus

Beyler kusura bakmayın pek inceleyemedim ama patch 1.03 e uyumlu, kayıtlı oyunlarıma zarar vermiyecek, sadece takım isimleri logolar formalar olan bir patch ve ya option file var mı ? Aradığım özelliklerde olursa iyi olur şimdiden teşekkürler

Alıntıları Göster
    iloveyouhagi hocam teşekkrler yamayı indirdim kurup yorumlarımı paylaşırım

• quote:

iloveyouhagi hocam teşekkrler yamayı indirdim kurup yorumlarımı paylaşırım

Alıntıları Göster
    arkdaşlar şu JAPON spikeri birisi indirip RAPID e upload etsede bizde indirsek... adamlar gidip aptal-salak sitelere vermişler yaa.a......

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.