Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2010 Yamaları ve Yama Programları-ANA KONU(Güncel)-exTReme'10 Geldi! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
862
Cevap
1
Favori
222.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • skor tabelası olayını yapamadım ya bi yardımcı olursanız ikisinide indirdim yamaların ama olmadı
  • Oyunu tekrar indiriyorum, bu konu lazım olacak sağol.

Ama hangi Patch'i indireceğime karar veremedim PesEdit'mi GA'mı SM Patch'mi hangisini indireyim hangisi daha iyi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiremusic -- 14 Şubat 2010; 13:32:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH.Dogpro

Oyunu tekrar indiriyorum, bu konu lazım olacak sağol.

Ama hangi Patch'i indireceğime karar veremedim PesEdit'mi GA'mı SM Patch'mi hangisini indireyim hangisi daha iyi?

Bu 3ü içinde ben sadece PESEditi denemiştim, diğer ikisi hakkında bir bilgim yok.
    Ancak PESEdit gerçekten de çok güzel bir yama, sorunsuz ve çok hoş.
    Tavsiye ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.AYDIN

skor tabelası olayını yapamadım ya bi yardımcı olursanız ikisinide indirdim yamaların ama olmadı
  • siteye giremiyorum. devrim yamasını nasıl indircem ?
  • bilgisi olan varmı tabelayı nasıl yapabilceğimi birisi anlatabilirmi ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

siteye giremiyorum. devrim yamasını nasıl indircem ?

Şu anda sitede serverla ilgili bir problem var, inan bende 3-4 gündür giremiyorum evden. İşyerindeki PCde sorun olmuyor yalnız.
    Düzelir inşallah yakında.
  • hocam merhaba.çalışman süper olmuş ellerine sağlık. ben bir kaç yama yükledim ama istediğim gibi olmadı.senden ricam istediğim özellikleri yazsam bana buna uygun yama ismi vermen.

istediğim şunlar:
    1-oynda isimler doğru düzgün olsun(mesela nort london değil,arsenal).
    2-takımların (özellikle gs) son transferleri olsun.güncel yani
    3-türkcell süper ligi, bundesliga ve yeni takımlar olsun ama oyun orjinal dilinde yani ingilizce kalsın.
    4-son olarak da gözüme kestirdiğim bi iki tane skorboard ve reklam panoları var.bunlarıda yüklemeyi düşünüyorum.

umarım anlataabilmişimdir.

şimdiden teşekkürleer hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRooB

hocam merhaba.çalışman süper olmuş ellerine sağlık. ben bir kaç yama yükledim ama istediğim gibi olmadı.senden ricam istediğim özellikleri yazsam bana buna uygun yama ismi vermen.

istediğim şunlar:
    1-oynda isimler doğru düzgün olsun(mesela nort london değil,arsenal).
    2-takımların (özellikle gs) son transferleri olsun.güncel yani
    3-türkcell süper ligi, bundesliga ve yeni takımlar olsun ama oyun orjinal dilinde yani ingilizce kalsın.
    4-son olarak da gözüme kestirdiğim bi iki tane skorboard ve reklam panoları var.bunlarıda yüklemeyi düşünüyorum.

umarım anlataabilmişimdir.

şimdiden teşekkürleer hocam

istediğin her şey devrim yaması v2de var.
    onu kur..

• PES 2010 Scoreboard Seçici v1.3 i indirdim C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\Kitserver\img yi gösteriyorum Scoreboardıda seçiyorum ama oyunu açtığımda olmuyor sebebi nedir? Kitserver patch yapıldı.
  • BAL konusuna yazmıştım ama cevap alamadım belki burda bilen çıkar:

Editör ile mevkii GK olarak değiştirmeme rağmen oyunda kaleci olamıyorum, aslında oyuncum kalede görünüyor ama kontrolünü bana vermiyor, nedendir? Çözümü var mı acaba?

Yardımcı olursanız sevinirim
  • arkadaslar allahiniz askina birisi cevap versin bunun hangisi PS3 PES 2010 yamasidir ayrica PS3 olan pes2010 yamasinin hangisinde SÜKRÜ SARACOGLU STADI VARDIR ?????
  • iloveyouhagi öncelikle süper bi konu olmus cok tsk ederim ben senin önerinle devrim v2 yamasını kurmayı düşünüyorum yanlız bi kaç sorum olacakdı devrim yamasını kurdukdan sonra altında bulunan Devrim Yaması v.2 Devrim Yaması v.2 Hataları ve Çözümleri: Güncellemeleri: Devrim Yaması v.2 Güncel Option File(Tüm Transferler): bunlarıda kurmamız gerekiyor degilmi ? ayrıca devrim yamasını kurmadan önce konamı güncellemelerinden yada kıtservırın herhangi birini kurmalımıyım ben suan sadece oyunu kurdum ve crackledim baska bişey yapmadım senden haber bekliyecegim ayrıca bu da son sorum :) devrim funny ile devrim real arasında sadece karmalar efsane futbolcular farkı var degilmi baska fark yok baska orda yazılar gibi eğlenceli,mizahlı seyler varsa reali kurucam yok sadece efsane futbolcular karmalar varsa funny i kurucam cok soru sordum galiba şimdiden cok tsk ederim her sey için saol :)
  • Devrim yamasını ben kurdum gayet memnunum özellikle de Ville Marie stadyumunun çimi harika.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin
    PES 2010 Scoreboard Seçici v1.3 i indirdim C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\Kitserver\img yi gösteriyorum Scoreboardıda seçiyorum ama oyunu açtığımda olmuyor sebebi nedir? Kitserver patch yapıldı.

İnan aynı sorunu bende yaşadım, çözümü araştırıyorum...

quote:

Orijinalden alıntı: pesindeyiz1481
    arkadaslar allahiniz askina birisi cevap versin bunun hangisi PS3 PES 2010 yamasidir ayrica PS3 olan pes2010 yamasinin hangisinde SÜKRÜ SARACOGLU STADI VARDIR ?????

Bu yamalardan hiçbirisi PS3 için değildir. Ayrıca şu ana kadar PS3 için PES 2010 yaması çıkmadı.
    Stadlar henüz PCde bile hazırlanmadı, kaldı ki PS3 için yapılsın...

quote:

Orijinalden alıntı: burak235
    iloveyouhagi öncelikle süper bi konu olmus cok tsk ederim ben senin önerinle devrim v2 yamasını kurmayı düşünüyorum yanlız bi kaç sorum olacakdı devrim yamasını kurdukdan sonra altında bulunan Devrim Yaması v.2 Devrim Yaması v.2 Hataları ve Çözümleri: Güncellemeleri: Devrim Yaması v.2 Güncel Option File(Tüm Transferler): bunlarıda kurmamız gerekiyor degilmi ? ayrıca devrim yamasını kurmadan önce konamı güncellemelerinden yada kıtservırın herhangi birini kurmalımıyım ben suan sadece oyunu kurdum ve crackledim baska bişey yapmadım senden haber bekliyecegim ayrıca bu da son sorum :) devrim funny ile devrim real arasında sadece karmalar efsane futbolcular farkı var degilmi baska fark yok baska orda yazılar gibi eğlenceli,mizahlı seyler varsa reali kurucam yok sadece efsane futbolcular karmalar varsa funny i kurucam cok soru sordum galiba şimdiden cok tsk ederim her sey için saol :)

Öncelikle rica ederim. Devrim Yamasını kurduktan sonra Devrim Yaması v.2 Güncel Option File(Tüm Transferler) kurmanı tavsiye ederim, tüm transferleri ekliyor oyuna. Yamada yaşadığın sorun ve çözümleri ise Devrim Yaması v.2 Hataları ve Çözümleri konusu içinde bulabilirsin. Devrim Yamasını kurman için Devrim Yaması v.2 Hataları ve Çözümleri konusu içinde 1. maddeyi çok dikkatli uygulaman gerekiyor(yamanın sorunsuz kurulumu). Yamayı sorunsuz bir şekilde kurabilmen için, öncelikle oyunu yeniden kurman gerekiyor(krek yapmadan). Daha sonra Konaminin resmi yaması olan v3ü kur. Sonrada Devrim Yaması v2yi kurmaya başla. En sonunda da Devrim Yaması v.2 Güncel Option File(Tüm Transferler) yap ve keyifle oynamaya başla...

quote:

Devrim yamasını ben kurdum gayet memnunum özellikle de Ville Marie stadyumunun çimi harika.

Keyifli oyunlar dostum, yalnız ben çimleri pek beğenmedim; kaldırdım hepsini. Oyunu kendi orjinal çimleriyle oynuyorum. Skor tabelası ve performans simgelerini de değiştirdiğimde kusursuz olacak inşallah

• @iloveyouhagi ,

benim sorunun çözümü yok herhalde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iloveyouhagi

quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin
    PES 2010 Scoreboard Seçici v1.3 i indirdim C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\Kitserver\img yi gösteriyorum Scoreboardıda seçiyorum ama oyunu açtığımda olmuyor sebebi nedir? Kitserver patch yapıldı.

İnan aynı sorunu bende yaşadım, çözümü araştırıyorum...

quote:

Orijinalden alıntı: pesindeyiz1481
    arkadaslar allahiniz askina birisi cevap versin bunun hangisi PS3 PES 2010 yamasidir ayrica PS3 olan pes2010 yamasinin hangisinde SÜKRÜ SARACOGLU STADI VARDIR ?????

Bu yamalardan hiçbirisi PS3 için değildir. Ayrıca şu ana kadar PS3 için PES 2010 yaması çıkmadı.
    Stadlar henüz PCde bile hazırlanmadı, kaldı ki PS3 için yapılsın...

quote:

Orijinalden alıntı: burak235
    iloveyouhagi öncelikle süper bi konu olmus cok tsk ederim ben senin önerinle devrim v2 yamasını kurmayı düşünüyorum yanlız bi kaç sorum olacakdı devrim yamasını kurdukdan sonra altında bulunan Devrim Yaması v.2 Devrim Yaması v.2 Hataları ve Çözümleri: Güncellemeleri: Devrim Yaması v.2 Güncel Option File(Tüm Transferler): bunlarıda kurmamız gerekiyor degilmi ? ayrıca devrim yamasını kurmadan önce konamı güncellemelerinden yada kıtservırın herhangi birini kurmalımıyım ben suan sadece oyunu kurdum ve crackledim baska bişey yapmadım senden haber bekliyecegim ayrıca bu da son sorum :) devrim funny ile devrim real arasında sadece karmalar efsane futbolcular farkı var degilmi baska fark yok baska orda yazılar gibi eğlenceli,mizahlı seyler varsa reali kurucam yok sadece efsane futbolcular karmalar varsa funny i kurucam cok soru sordum galiba şimdiden cok tsk ederim her sey için saol :)

Öncelikle rica ederim. Devrim Yamasını kurduktan sonra Devrim Yaması v.2 Güncel Option File(Tüm Transferler) kurmanı tavsiye ederim, tüm transferleri ekliyor oyuna. Yamada yaşadığın sorun ve çözümleri ise Devrim Yaması v.2 Hataları ve Çözümleri konusu içinde bulabilirsin. Devrim Yamasını kurman için Devrim Yaması v.2 Hataları ve Çözümleri konusu içinde 1. maddeyi çok dikkatli uygulaman gerekiyor(yamanın sorunsuz kurulumu). Yamayı sorunsuz bir şekilde kurabilmen için, öncelikle oyunu yeniden kurman gerekiyor(krek yapmadan). Daha sonra Konaminin resmi yaması olan v3ü kur. Sonrada Devrim Yaması v2yi kurmaya başla. En sonunda da Devrim Yaması v.2 Güncel Option File(Tüm Transferler) yap ve keyifle oynamaya başla...

quote:

Devrim yamasını ben kurdum gayet memnunum özellikle de Ville Marie stadyumunun çimi harika.

Keyifli oyunlar dostum, yalnız ben çimleri pek beğenmedim; kaldırdım hepsini. Oyunu kendi orjinal çimleriyle oynuyorum. Skor tabelası ve performans simgelerini de değiştirdiğimde kusursuz olacak inşallah

ilgin için tekrar tsk ederim konaminin resmi yaması olan v3 derken
    Konami Resmi Güncelleme 1.03 bunumu kastettin bi ikincisi kıtserver 9.20 yazıyo onu yapmam gereklimi onun hakkında bişey söylenmemişsin ha bide son olarak :) devrim funny ile devrim real arasında sadece karmalar efsane futbolcular farkı var degilmi baska fark yok baska orda yazılar gibi eğlenceli,mizahlı seyler varsa reali kurucam yok sadece efsane futbolcular karmalar varsa funny i kurucam şimdiden tekrar cok tsk ler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak235 -- 16 Şubat 2010; 20:08:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yt1990
    iloveyouhagi ,
    benim sorunun çözümü yok herhalde?

İnan dostum düşündüm ama aklıma bir şey gelmedi. PesEditor programını kullandın sanırım. mevkini ayarladıktan sonra kayıt edip çıkıyorsun dimi? Program bazen değişiklikleri kayıt etmeden kapanıyor, ondan sordum. Sana bu konuda yardımcı olamayacağım galiba...
  • quote:

@burak235,
    ilgin için tekrar tsk ederim konaminin resmi yaması olan v3 derken
    Konami Resmi Güncelleme 1.03 bunumu kastettin bi ikincisi kıtserver 9.20 yazıyo onu yapmam gereklimi onun hakkında bişey söylenmemişsin ha bide son olarak :) devrim funny ile devrim real arasında sadece karmalar efsane futbolcular farkı var degilmi baska fark yok baska orda yazılar gibi eğlenceli,mizahlı seyler varsa reali kurucam yok sadece efsane futbolcular karmalar varsa funny i kurucam şimdiden tekrar cok tsk ler :)

Evet Konaminin resmi yaması olarak 1.03ü kastettim, zaten şu anda yayınlanmış olan en son güncelleme bu(yakında 1.04 geliyor, çok az kaldı bu arada).
    Kitserver ile ilgili hiçbir şey yapmana gerek yok. Devrim yaması v2yi kurduğunda zaten iinde kitserverda var, ayrıca kurmana, kuru oyunu ve yamayı bozmana hiç gerek yok.
    Devrim funny ile devrim real arasındaki farkı ben konu içindeki mesajımda yazmıştım, daha detaylı bilgiyi ana konudan takip edebilirsin:
    PES 2010 Devrim Yaması v.2 Real Patch:
    http://www.turkcespiker.com/forum/devrim_yamasi_v_2_yayinda-t21128.html
    PES 2010 Devrim Yaması v.2 Funny Patch:
    http://www.turkcespiker.com/forum/devrim_yamasi_2010_funny_patch_yayinda-t22564.html

• GamingAccess Community Patch'i düzgüncene kurup oynayabilen bir Allah'ın kulu yardım etsin bana. Haftalardır kuramadım şunu. PES09'daki GA Patch'i ne güzeldi. Kolaycacık kuruluveriyordu. Şimdi indirmesi ayrı bir dert kurması ayrı bir dert..

Son olarak çıkan 1.00 Full versiyonu indirdim. Önce kurdum, girdim; sonuç:hiçbirşey olmadı. Bildiğimiz orjinal PES oyunu açıldı.

Sonra oyunu tamamen sildim. Sıfırdan tekrar kurdum. Kurduktan sonra hiçbirşey ellemeden, update falan yapmadan direk GA 1.00'ı kurdum. Oyuna girdim. Menuler falan yine eski orjinal PES. Ama oyuncular ve takım isimleri değişmiş. GA'in oyuncuları gelmiş. Bu da demek oluyor ki edit dosyası olmuş ama kitserver'da sorun var. Ama bakıyorum, kitserver yerli yerinde ve exe'lere 'attach'lenmiş.

Daha ne yapacam artık bilmiyorum. Yaptıklarımda bir yanlış veya eksik var mı?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.