Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2010 Yamaları ve Yama Programları-ANA KONU(Güncel)-exTReme'10 Geldi! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
862
Cevap
1
Favori
222.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.8.1, 1.4 yamasını içeriyorsa sadece onu yüklemek yeterli olur sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

@iloveyouhagi
    Hocam Pes Edit'in 1.8 ve 1.8.1 yamaları çıktı istersen ilk mesaja ekle 1.4 yamasını da içeriyormuş

Tamam kardeşim sağol bilgi için, bugün eklerim...
  • Yeni Yamalar ilk mesajıma eklenmiştir arkadaşlar.
    İşte bugün eklediklerim:
    -PESEdit 1.8
    -PESEdit 1.8.1
    -PES 2010 Mistavol Patch
    -PES 2010 Become A Legend Mode-Yüz Ekleme Anlatımı[TutoRial]
    -Bundesliga Skorboard
    -Argentina Skorboard

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILoveYouHagi -- 23 Şubat 2010; 17:52:52 >
  • @iloveyouhagi
    MeGa PaTCh yamasını yükledim şuan herşeyi ile süper olmuş hiç bi aksilik yok oyunda tam istediğim gibi çok teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: conquête
    @iloveyouhagi
    MeGa PaTCh yamasını yükledim şuan herşeyi ile süper olmuş hiç bi aksilik yok oyunda tam istediğim gibi çok teşekkür ederim

Rica ederim, keyifli oyunlar dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILoveYouHagi -- 23 Şubat 2010; 17:39:10 >
  • Arkadaşlar ufak bir sorunum var. Uzun zaman önce kurduğum pesedit'in yaması vardı. Yaklaşık 3-4 gün önce ise sırf fazla krampon olsun diye 1.03 yamasını kurdum ve ilacını da takviye ettim. Ardından oyundaki pesedit yamasını yenilemek amacıyla pesedit 1.8 yamasını kurdum fakat bu sefer kitserverda sorun oldu. Kitserver'de bir kaç ayarlama yaptıysam da olmadı. 3-4 defa pesedit yamasını tekrardan kurdum ve hiç bir şekilde olmadı. Kitserverda settings kısmına SUCCESS demiyor. Bunu aşamadım. Bir kaç sildim tekrar yükledim ancak olmuyor. Bu sorunu nasıl aşabilirim?
  • Hagi eline sağlık buda güzel olmuş....

Ben bu aralar giremiyodum. Nasıl oldu akraban... Umarım durumunda gelişme vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahbob

Arkadaslar yaklasik 2-3 gun once 1.4 patch yukledim pes 10a.ondan sonra surekli tek mac ve bal oynadim.ml oynamak istedim oynadim sonra save ettim ciktim.daha sonra o saveleri acmak isterken runtime error verip oyundan atti.ama nedense patch yuklemeden once baska bir takimla ml yapiyordum onu acarken sorun falan olmadi direk acti.patchten sonra bal moddaki saveleri de acti.sadece sorun ml de var.o da sadece patchten sonra save ettiklerimde.sorun ne olabilir.lutfen yardim edin.

Pesedit.com yamalarında master lige başlamadan evvel, Başlat tüm programlar pesedit.com2010 patch üzerine gel. orada switch isminde bir bölüm var içinde master lig,bal,online gibi seçenekler var hangi modu oynamak istiyorsan üstüne bi kere tıklaman yeterli. sonra oyuna gir save yap çık. ondan sonra sorunsuz oynayabilirsin bu işlemi bi kere, save yapmadan önce yapman yeterli...

• quote:

Orijinalden alıntı: k_salliK

Hagi eline sağlık buda güzel olmuş....

Ben bu aralar giremiyodum. Nasıl oldu akraban... Umarım durumunda gelişme vardır.

Unutmadığın için teşekkür ederim kardeşim.
    Ancak durumda bir düzelme yok, aksine daha da kötüye gidiyor.
    2 aydır yoğun bakımda, son 20 gündür bilinci kapalı..
    Allah tüm hastalara acil şifalar versin...
  • Dün Pes Edit 1.7 ile oynarken bir sorun yoktu ama bugün 1.8.1 ile anlık takılmalar olmaya başladı oyunda kitserver'daki ayarları sıfırladım ama yine değişen bişey olmadı
  • quote:

Dün Pes Edit 1.7 ile oynarken bir sorun yoktu ama bugün 1.8.1 ile anlık takılmalar olmaya başladı oyunda kitserver'daki ayarları sıfırladım ama yine değişen bişey olmadı

1.8.1'den önce 1.8i yüklemiştin dimi?
  • arkadaslar oyuna scoreboard ekleyememe sorununu cozdunuz mu , herseyı tam olarak yapıyordum ve hıc bısı degısmıyordu , bı cozumu cıktımı acaba , scoreboard ekleme programınıda denedım yıne aynı sekılde degısmıyordu hıc bırsey oyunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: iloveyouhagi

quote:

Dün Pes Edit 1.7 ile oynarken bir sorun yoktu ama bugün 1.8.1 ile anlık takılmalar olmaya başladı oyunda kitserver'daki ayarları sıfırladım ama yine değişen bişey olmadı

1.8.1'den önce 1.8i yüklemiştin dimi?

Tabiki Pesedit silip tekrar yükledim 1.7 de denedim ama yine aynı kare atlama oluyor sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: RevidaL

Arkadaşlar ufak bir sorunum var. Uzun zaman önce kurduğum pesedit'in yaması vardı. Yaklaşık 3-4 gün önce ise sırf fazla krampon olsun diye 1.03 yamasını kurdum ve ilacını da takviye ettim. Ardından oyundaki pesedit yamasını yenilemek amacıyla pesedit 1.8 yamasını kurdum fakat bu sefer kitserverda sorun oldu. Kitserver'de bir kaç ayarlama yaptıysam da olmadı. 3-4 defa pesedit yamasını tekrardan kurdum ve hiç bir şekilde olmadı. Kitserverda settings kısmına SUCCESS demiyor. Bunu aşamadım. Bir kaç sildim tekrar yükledim ancak olmuyor. Bu sorunu nasıl aşabilirim?

Arkadaşlar yardımcı olmak isteyenler varsa buradayım.

Ekleme olarak: Oyunda logolar, formalar yüklü değil. Takım isimleri doğru ama logolar ve formalar yüklü değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevidaL -- 25 Şubat 2010; 16:59:04 >
  • Arkadaşlar resmi güncellemelerden 1-2-3 ü yükledim gerçekten oyun çok fark etti harika oldu oyuncu hızları artık daha gerçekçi ve bazen korner direklerinin dibinde olan mücadelelerde çok feci kasıyordu onu bende anlamadım neden oluyor normal oyun çok akıcıyken oraya gelince bazen kafayı yiyiyordu oyun ve galiba oda çözüldü bu yamalarla şuana kadar olmadı daha.Başka varmı sizin öneriniz yüklemem gereken yamalardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scott. -- 26 Şubat 2010; 2:05:15 >
  • Pes Editi deneyeceğim indiriyorum resimleri hoşuma gitti bakalım memnun kalacakmıyım.

Kullanan varmı acaba memnunlarmı diğerlerine göre nasıl acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

Pes Editi deneyeceğim indiriyorum resimleri hoşuma gitti bakalım memnun kalacakmıyım.

Bana kalırsa pesedit gerçekten güzel yamalar çıkarıyor. Bende memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevidaL

quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

Pes Editi deneyeceğim indiriyorum resimleri hoşuma gitti bakalım memnun kalacakmıyım.

Bana kalırsa pesedit gerçekten güzel yamalar çıkarıyor. Bende memnunum

Evet PESEdit yabancı yamalar için de bana göre en iyisi.
    Fakat ben şu anda Devrim Yaması v2yi kullanıyorum, ve fazlasıyla memnunum.
    Ayrıca geçen gün yüklediğim "PES 2010 Menü Müzik Paketi(Sagopa Kajmer Şarkıları)" herkese tavsiye ederim. Sagopa sevenlerdenseniz eğer, fazlasıyla hoşunuza gidecek ve oyuna ayrı bir zevk katacak.
    *PES 2010 Menü Müzik Paketi(Sagopa Kajmer Şarkıları) Kurulumu indirdiğiniz dosyanın içinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILoveYouHagi -- 27 Şubat 2010; 17:13:17 >

• TSL yamalarının torrent linkleri veya tek linkleri olsa fena olmazdı hani, pre yok ve rapid saçmalığı yüzünden free dan bişey indirilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

TSL yamalarının torrent linkleri veya tek linkleri olsa fena olmazdı hani, pre yok ve rapid saçmalığı yüzünden free dan bişey indirilmiyor.

kesinlikle katılıyorum rapid ve türevlerinden dosya indirmek işkence...

ayrıca hangi patchi yükleyeceğiz... bir sürü patch var çok karışık.....
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.