Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2010 Yamaları ve Yama Programları-ANA KONU(Güncel)-exTReme'10 Geldi! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
862
Cevap
1
Favori
222.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: iloveyouhagi

quote:

@burak235,
    ilgin için tekrar tsk ederim konaminin resmi yaması olan v3 derken
    Konami Resmi Güncelleme 1.03 bunumu kastettin bi ikincisi kıtserver 9.20 yazıyo onu yapmam gereklimi onun hakkında bişey söylenmemişsin ha bide son olarak :) devrim funny ile devrim real arasında sadece karmalar efsane futbolcular farkı var degilmi baska fark yok baska orda yazılar gibi eğlenceli,mizahlı seyler varsa reali kurucam yok sadece efsane futbolcular karmalar varsa funny i kurucam şimdiden tekrar cok tsk ler :)

Evet Konaminin resmi yaması olarak 1.03ü kastettim, zaten şu anda yayınlanmış olan en son güncelleme bu(yakında 1.04 geliyor, çok az kaldı bu arada).
    Kitserver ile ilgili hiçbir şey yapmana gerek yok. Devrim yaması v2yi kurduğunda zaten iinde kitserverda var, ayrıca kurmana, kuru oyunu ve yamayı bozmana hiç gerek yok.
    Devrim funny ile devrim real arasındaki farkı ben konu içindeki mesajımda yazmıştım, daha detaylı bilgiyi ana konudan takip edebilirsin:
    PES 2010 Devrim Yaması v.2 Real Patch:
    http://www.turkcespiker.com/forum/devrim_yamasi_v_2_yayinda-t21128.html
    PES 2010 Devrim Yaması v.2 Funny Patch:
    http://www.turkcespiker.com/forum/devrim_yamasi_2010_funny_patch_yayinda-t22564.html

cok tsk ederim

• beyler duyumlarıma göre 1.4 patch çıkmış
  • Merhaba arkadaşlar 1.3 path kurulu bende konami'nin yayınladığı.Arada oyun içinden download yapıyorum yeni update leri.Dün gene baktım update var mı die varmış bişiler yükledi.Adidas ın yeni bir ayakkabısı felan gösterdi.
    Oyuna girdim birkaç maç oynadım nese bir yerde pozisyonda oyun takıldı.Baktım düzelmicek kapattım ctrl alt delete ile.
    Yeniden açtım bir maç sonra gene aynı şey.
    Bu gün açtım gene aynı şey.
    sorun nedir acaba?
  • arkadaşlar Devrim Yaması v.2 Real Patch indirdim kurucam oyun şuan orjinal hali ile bunun yanında başka bişey gerekiyomu yüklemem gereken yoksa Devrim Yaması v.2 Real Patch kur oynamı diyorsunuz yani bu yamanın çalışması için başka bişeye gerek varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conquête -- 18 Şubat 2010; 23:20:40 >
  • Devrim Yaması v.2 Real Patch yamasını kurdum fakat bazı ligler birbirine girdi örneğin Türkiye takımları fransa liginin içinde ayrıca örneğin sivasspor'un futbolcu isimleri player9 player 6 diye geçiyor nerde yanlış yaptım acaba
  • Arkadaşlar hepinize selamlar...
    Uzun zamandır konuyla ilgilenemiyorum.
    Konami Patch 1.4 de çıkmış, yakında bu güncellemeyle birlikte yeni çıkan yamaları da ilk mesajıma eklerim.
    @conquête, devrim yaması v2 ile ilgili kurulumda veya oyun içinde yaşadığın hatalarla ilgili, yama tanıtımı içinde, devrim yamaısı v2 hataları ve çözümleri konusuna bakmanı tavsiye ederim.
    O konuda bizzat bana aittir, yardımcı olacaktır sana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILoveYouHagi -- 19 Şubat 2010; 23:26:32 >
  • @iloveyouhagi;

herşey tam oldu ama sadece türkcell süper ligdeki oyuncuların isimleri player olarak çıkıyor adımlarıda düzgün olarak yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: conquête

@iloveyouhagi;

herşey tam oldu ama sadece türkcell süper ligdeki oyuncuların isimleri player olarak çıkıyor adımlarıda düzgün olarak yaptım

bende o yuzden kurup sıldım yamayı kardes , oyuncu ısımlerı acayıp , daha temız bı yama beklıyorum bakalım , ayrıca 1.4 te ne gıbı yenılıkler var oyunda oynanabırlık adına ozellıkle , tavsıye eder mısınız ?

ayrıca herseyı denememe ragmen hıc bır score board yada herhangı bı yamayı ekleyemıyorum oyuna nedense

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pércussionist -- 21 Şubat 2010; 3:00:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nén-El

GamingAccess Community Patch'i düzgüncene kurup oynayabilen bir Allah'ın kulu yardım etsin bana. Haftalardır kuramadım şunu. PES09'daki GA Patch'i ne güzeldi. Kolaycacık kuruluveriyordu. Şimdi indirmesi ayrı bir dert kurması ayrı bir dert..

Son olarak çıkan 1.00 Full versiyonu indirdim. Önce kurdum, girdim; sonuç:hiçbirşey olmadı. Bildiğimiz orjinal PES oyunu açıldı.

Sonra oyunu tamamen sildim. Sıfırdan tekrar kurdum. Kurduktan sonra hiçbirşey ellemeden, update falan yapmadan direk GA 1.00'ı kurdum. Oyuna girdim. Menuler falan yine eski orjinal PES. Ama oyuncular ve takım isimleri değişmiş. GA'in oyuncuları gelmiş. Bu da demek oluyor ki edit dosyası olmuş ama kitserver'da sorun var. Ama bakıyorum, kitserver yerli yerinde ve exe'lere 'attach'lenmiş.

Daha ne yapacam artık bilmiyorum. Yaptıklarımda bir yanlış veya eksik var mı?

DirectX'i internetten güncelleyince düzeliyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pércussionist

quote:

@iloveyouhagi;

bende o yuzden kurup sıldım yamayı kardes , oyuncu ısımlerı acayıp , daha temız bı yama beklıyorum bakalım , ayrıca 1.4 te ne gıbı yenılıkler var oyunda oynanabırlık adına ozellıkle , tavsıye eder mısınız ?

ayrıca herseyı denememe ragmen hıc bır score board yada herhangı bı yamayı ekleyemıyorum oyuna nedense

yukarda da dediğim gibi oyuncu isimleri player9 player 12 gibi çıkıyor yamanın içindeki kurulum şeklini aynen yaptım

• quote:

quote:

quote:

@iloveyouhagi;

yukarda da dediğim gibi oyuncu isimleri player9 player 12 gibi çıkıyor yamanın içindeki kurulum şeklini aynen yaptım

İşletim sistemin XP değil herhalde? Vista veya W7 mi kullanıyorsun?
    Çünkü bahsettiğin sorunlar genelde bundan kaynaklı... Ben XP kullanıyorum, ve bahsettiğin tarzda bir sorun yaşamıyorum.
    Size güzel bir müjde vereyim bu arada, TSC exTReme'10 çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yakın bir zamanda hazır olur düşüncesindeyim ancak tarih veremem(istemeyin lütfen)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILoveYouHagi -- 21 Şubat 2010; 23:20:52 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

@iloveyouhagi;

İşletim sistemin XP değil herhalde? Vista veya W7 mi kullanıyorsun?
    Çünkü bahsettiğin sorunlar genelde bundan kaynaklı... Ben XP kullanıyorum, ve bahsettiğin tarzda bir sorun yaşamıyorum.
    Size güzel bir müjde vereyim bu arada, TSC exTReme'10 çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yakın bir zamanda hazır olur düşüncesindeyim ancak tarih veremem(istemeyin lütfen)...

sistem xp bende bilmiyorum herşeyi anlatıldığı gibi yapıyorum

• Konu görmeyeli dahada ilerlemiş, ilk mesajda çok güzel yamalar var. Eline sağlık.
  • beyler 1.4 patchı nereden bulabilirim her yere baktım bulamadım
  • Herkese selam.
    PES 2010 STR "MeGa PaTCh" Yaması ve PES 2010 Stadyum Düzenleme Programı ilk mesajıma eklenmiştir.
    Keyifli oyunlar herkese...
  • quote:

Herkese selam.
    PES 2010 STR "MeGa PaTCh" Yaması ve PES 2010 Stadyum Düzenleme Programı ilk mesajıma eklenmiştir.

oyunu silip yeniden yüklicem birde bunu deniyelim inş bu sfer olur
  • quote:

Herkese selam.

ayrıca bu mega patch yamasının çalışması için bu yama dışında başka bişey daha yüklememiz gerekiyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conquête -- 22 Şubat 2010; 17:13:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ROCKY-

beyler 1.4 patchı nereden bulabilirim her yere baktım bulamadım

1.4 Yamasını hiçbiryerden bulamazsın. Çünkü bu diğer 3 güncelleme gibi bir .exe uzantılı dosya değil. Konami 1.4 ve 1.5i yüklemek için, oyun içinde download seçeneğini kullanmanız gerekiyor, güncellemeleri bu şekilde kuracaksınız...
  • @iloveyouhagi
    Hocam Pes Edit'in 1.8 ve 1.8.1 yamaları çıktı istersen ilk mesaja ekle 1.4 yamasını da içeriyormuş
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.