Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2010 Yamaları ve Yama Programları-ANA KONU(Güncel)-exTReme'10 Geldi! (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
862
Cevap
1
Favori
222.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

quote:

Orijinalden alıntı: Rádèøή

Extreme için 1.4 çıktı ama ne yama be :D

Herşey birbirine girmiş :)

Kesinlikle iddaa ediyorum bizim türk makerlar bu işi bilmiyor!

Ne varsa avrupalılarda var.

Yine hüsran yine karmaşa...

Aslında sadece Türkçe spiker çıksaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum.Bu şekilde yani Extreme şeklinde sununca yamayı, yamanın kurulumunu iyi ayarlamak gerekiyor.Onu oraya kopyala onu buraya kopyala herkes yapamıyor bu işi ya da eksik yapıyor ondan bu tür problemler ortaya çıkıyor.Bir de işin içine para girmesi işi karıştırdı bence.Yoksa daha iyi yamalar da gelecektir gelecek serilerde ben buna inanıyorum.Gaming Access'in son yamasını kurdum bende de nedense oyundan atıyor.En sonunda yama kurmadım şimdi oyundan atmadan oynayabiliyorum.

Evet Katılıyorum, sadece Türkçe Spiker ve belki de Turkcell Super Lig yapılsaydı, daha iyi olabilirdi. Hepsini birden yapmaya kalkışınca, ellerine yüzlerine bulaştırdılar, yama hata dolu. İşin içine para girmesi zaten farklı boyutlara getirdi işi.

Pes Edit'te çok az hata oluyor, ve bu hataları da hemen çözebiliyorlar. Ama en güzeli ise Pes Edit'in yeni çıkacak versiyonunda (PesEdit 3.5) Turkcell Super Ligi de yamaya eklemesi oldu

Turkcell Super Lig de olabilirdi dediğiniz gibi ama bu kadar yama çok oldu.Türkçe Spiker + Turkcell Super Lig de güzel bi yama olabilir.En önemlisi sorunsuz olması zaten.

Hımm Pes Edit'i de bi denemek lazım.Gaming Access'te nedense Master Lig yaparken oyundan atma oluyor.

• quote:

PesEdit'i indirdim ama çok sade geldi yahu.

Ama topları gayet güzeldi bende alıp TSC'ye atmak istedim ama ne yaptıysam olmadı. alt tarafı dt0b'yi kopyala yapıştır yapmak gerekiyor ama nasıl oluyorsa oluyor aynı toplar çıkmıyor!

Ne saçma bi iştir bu ya...

exTReme'10u o kadar eleştirmişsiniz ancak topları TSCye atmayı düşünüyorsunuz.
    O zaman PCde exTReme'10 kurulu, ben mi yanlış anladım acaba?
  • ben en son 1.2 yamasını kurdum bunun ustune 1.4 yamasını kursam bısey olurmu çunku 1.3 yamasını ındıremedım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iloveyouhagi

quote:

Ama topları gayet güzeldi bende alıp TSC'ye atmak istedim ama ne yaptıysam olmadı. alt tarafı dt0b'yi kopyala yapıştır yapmak gerekiyor ama nasıl oluyorsa oluyor aynı toplar çıkmıyor!

Yanlış anlayacak bişey yok. PC'de bu yama kurulu olmasa fikir sahibi olamazdım dimi?

Ve bahsedilen sorunlar sadece benle alakalı değil. Bütün kullanıcılar tarafından dile getirilen sorunlar. Bunda gocunucak bişey yok.

Yama hala kurulu pc'de ve çıkardığınız update'leride update ettiğiniz sürece indirip kuruyorum deniyorum. Update'inde Update'ini yapıyosunuz zaten bu ayrı bi olay...

Sitenizde bi dünya soru yazıyoruz ama cevap gelmiyor. Ortada bi takım soru ve sorunlar var ama sürekli cevapsız kalıyor.

• Arkadaşlar önerebileceğiniz, sorunsuz bir patch var mı? En son yüklediğim patch rezaletti ne pes zevki bıraktı ne başka bir şey. Mümkünse 10.3 uyumlu olsun veya yeni resmi patch varsa ona da uyumlu olabilir fark etmez. Şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan Yağız

Arkadaşlar önerebileceğiniz, sorunsuz bir patch var mı? En son yüklediğim patch rezaletti ne pes zevki bıraktı ne başka bir şey. Mümkünse 10.3 uyumlu olsun veya yeni resmi patch varsa ona da uyumlu olabilir fark etmez. Şimdiden teşekkür ederim.

Bunu deneyebilirsin. PES EDİT Patch 3.4
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

quote:

Arkadaşlar önerebileceğiniz, sorunsuz bir patch var mı? En son yüklediğim patch rezaletti ne pes zevki bıraktı ne başka bir şey. Mümkünse 10.3 uyumlu olsun veya yeni resmi patch varsa ona da uyumlu olabilir fark etmez. Şimdiden teşekkür ederim.

Oda çok sade yahu.

Stad çim menü vs herşey olduğu gibi duruyor.

• T.S.C nin yamasını indir süper bence
  • quote:

quote:

quote:

Oda çok sade yahu.

Sade ama sorunsuz , üstelik Turkcell Super Lig de eklenecek 3.5 versiyonuna

• quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

quote:

quote:

Oda çok sade yahu.

Sade ama sorunsuz , üstelik Turkcell Super Lig de eklenecek 3.5 versiyonuna

3.4 İniyo şu an. + WorldCup Versiyonu.

Deneyelim bakalım.

• KONAMİ'NİN 1.07 RESMİ PARTINI YÜKLEDİKTEN SONRA İNGİLTERE TAKIMLARI VE İSPANYA LİGİNDEKİ TAKIMLARIN BAZILARI BOZULDU SADECE BANA FORMA YAMASI LAZIM SON KİTSERVER VAR ESKİ YAMALARI DENESEM DE OLMUYOR SADECE LİG AMBLEMLERİ GERÇEK OLAN HALİNİ ALIYOR
    (LA LİGA,PREMİER LEAGUE) FORMA YAMASI HANGİSİ BUNLARDAN UYUMLU OLAN YARDIM EDER MİSİNİZ?

YANİ DURUM AŞAĞIDAKİ FOTODAKİ GİBİ

• quote:

Orijinalden alıntı: iloveyouhagi

quote:

hocam yamayı yapan sitenin yöneticilerinden olarak kendinizi savunuyor olmanız doğal fakat, yıllardır yama yapan bir grup artık türkçespiker ekibi, her sene benzer hatalarla yamanın çıkması, ve verdikleri kurulum tarifine harfiyen uyduğumuz halde kullanılmayacak duruma gelmesi oyunun cidden sinir bozucu oluyor, seneye türkçe spiker ve extreme yamasının ayrılması gerektiği düşüncesindeyim, bu şekilde hem spiker yaması çok erken çıkar site üyelerini çok memnun eder, ayrıca isteyen extreme yamasına yönelir

• Arkadaşlar taa PES5 PES6'dan beri yama yüklediğimi hatırlamıyorum.Ne önerirsiniz ? Önce ben ne istiyorum onu söyleyeyim aslında;

reklam panoları dünya kupasındaki gibi elektrikli olsun.Birsürü marka olsun.

Ayrıca mümkünse taraftar sesleri çeşitli olsun.

Var mı böyle yama ?

Onun dışında siz ne önerirseniz onu da yükleyelim.Hep default özellikler ile oynamaktansa bari yeni bir şeyler deneyelim.

Gerçekten çok makbule geçer yardım ederseniz.Sağolun.
  • Bu arada yazmayı unutmuşum;

yamayı PES10 için istedim tabi.Diğer oyunları oynamıyorum artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

Arkadaşlar taa PES5 PES6'dan beri yama yüklediğimi hatırlamıyorum.Ne önerirsiniz ? Önce ben ne istiyorum onu söyleyeyim aslında;

reklam panoları dünya kupasındaki gibi elektrikli olsun.Birsürü marka olsun.

Ayrıca mümkünse taraftar sesleri çeşitli olsun.

Var mı böyle yama ?

Onun dışında siz ne önerirseniz onu da yükleyelim.Hep default özellikler ile oynamaktansa bari yeni bir şeyler deneyelim.

Gerçekten çok makbule geçer yardım ederseniz.Sağolun.

taraftar seslerinin çeşitliğini filan tam bilemicem ama pesedit yamasını sitesine girip bi bakmanı tavsiye ederim, world cup yaması yeni eklenen stadların çimleri dışında güzel olmuş kafa ütüleyici vuvuzela sesleri ve jabulani topu bile var diğer tüm takımlar lisanslı ve son transferler bile yapılmış halde (villa barcelonada, yaya toure m.city'de ve diğer transferler), oyuncu yüzleri gayet başarılı, çoğu takımın yeni sezon forması bile eklenmiş yamaya, eğer vuvuzela sesi çekmek istemiyorsan 3.4 yamasını yükleyebilirsin aynı sitenin

• Bu pes edit yamasında bir hata mı var yoksa sorun bende mi? Bir sürü avusturya milli takımı var. Bazı takımlarda oyuncu bile yok. Bazı oyuncuların isimleri büyük, bazılarının küçük vs. sizde de böyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: £se®

Bu pes edit yamasında bir hata mı var yoksa sorun bende mi? Bir sürü avusturya milli takımı var. Bazı takımlarda oyuncu bile yok. Bazı oyuncuların isimleri büyük, bazılarının küçük vs. sizde de böyle mi?

sizin yazdıklarınızı okuyunca yamayı tekrar kontrol ettim, benimkinde söylediğiniz problemler yok, world cup yamasının 1.0 ve 1.2 updateini indirip kurdum ( bu iki yama toplamda 1.6gb boyutunda) hangi yamayı indirdiniz, 3.4 yamasını mı yoksa world cup yamasını mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratsen87

quote:

Orijinalden alıntı: £se®

Bu pes edit yamasında bir hata mı var yoksa sorun bende mi? Bir sürü avusturya milli takımı var. Bazı takımlarda oyuncu bile yok. Bazı oyuncuların isimleri büyük, bazılarının küçük vs. sizde de böyle mi?

sizin yazdıklarınızı okuyunca yamayı tekrar kontrol ettim, benimkinde söylediğiniz problemler yok, world cup yamasının 1.0 ve 1.2 updateini indirip kurdum ( bu iki yama toplamda 1.6gb boyutunda) hangi yamayı indirdiniz, 3.4 yamasını mı yoksa world cup yamasını mı?

World cup çok kaliteli ve sorunsuz 3.4 yaması hakkında konuştum. Birde World Cup yamasını başka klasöre kurdum, 3.4'ü ise Pes'in kurulu olduğu yere. Acaba 3.4 yamasınıda tıpkı World Cup gibi başka klasöre mi kuracağız yoksa oyunun kurulu olduğu yere mi?

• Harika bir yamayi sizlere paylasiyorum, tek olumsuz tarafi; sadece dunya kupasindaki takimlari secebiliyoruz. Ama adamlar oyunu acayip sekilde degistirmisler. Bende pesedit worldcup patch kullaniyordum, onun muziklerini aldim (dt02.img) bu yamaya attim , keyfime bakiyorum. Muzikleri ayri bi sekildede upload ettim indirebilirsiniz. Ilk mesajada ekliyebilirsiniz.

PES 2010 World Cup Trophy South Africa Modu + WC Music Patch

We know we were a bit late, but we wanted to make sure that the final result will be not less than perfection! We worked almost every aspect of the game, we added many new features never seen before on a PES patch, just to provide you a "one of a kind" experience you've never got on PES editing before. 3D Trophy, menus, fonts, cameras, scoreboards are only a few things we made as identical as we can to the original South Africa style.

Aerial Camera

You have probably noticed that in World Cup TV broadcast, just before the KickOff, frequently there is an aerial view of the stadium.

New Penalty Shoot-Out Camera

This is not an illusion either. It´s the new penalty shoot-out camera to be included in our South Africa 2010 mod. No more camera from behind and as you can see also other characters are available in this scene ( linesman and the other goalkeeper ) Also the referee that will appear when the camera changes sides .. what? Yes from time to time camera will change sides but it will keep the same angle.

We believe this new camera will really change the way you feel when you play PES.

More screenshots:
    http://img155.imageshack.us/g/40940054.jpg/

WC Music Patch(optionally)

Carnaval De Paris, Dario G.
    Give It Up, The Goodmen
    La Copa De La Vida, Ricky Martin
    Oh Africa, Akon feat. Keri Hilson
    Wavin' Flag, K'naan
    Africa, Toto
    Samba De Janeiro, Bellini
    Anthem, Vangelis
    Evribadi (Fonzerelli Remix), Mauro Picotto
    Canto De Orfeo, Espirito
    Mas Que Mancada, Ronaldo's Revenge
    Song 2, Blur
    Waving Flags, British Sea Power
    Waka Waka (This Time For Africa), Shakira
    Strings For Yasmin, Tin Tin Out
    Black And White Town, Doves
    Drumming, Florence & The Machine
    Three Lions 98, Skinner, Badiel & The Lightning Seeds
    Sweet Disposition, The Temper Trap
    Superstar, Lupe Fiasco
    Sunchyme, Dario G
    Chase The Sun, Planet Funk
    Seven Nation Army, The White Stripes

HOW TO INSTALL
    1) Install this mod in your PES 2010 main folder.
    2) Fully compatible with other mods.
    3) Start your game from SOUTH AFRICA 2010 MOD shortcut you'll find in your desktop.
    4)(optionally)Copy dt02.img from ''Southafrica2010musicpatch'' to C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\MWWC\kitserver\worldcup\img

!!!IMPORTANT!!!
    OPTION FILES
    There are two option files available :
    1. Matrix
    2. Pes Stats Database
    By default the Matrix Option file is the one installed.
    In order to use PES Stats Database go to your PES 2010 main folder
    / MWWC / save / OPTION FILES /
    There you have both option files in their folders :
    MATRIX or PESSTATSDATABASE
    Copy your favourite file PES2010_EDIT.bin to
    My Documents / KONAMI / MW World Cup Mod / save /

Download South Africa 2010 Mod
    http://hotfile.com/dl/52502249/1799590/Southafrica2010v1.rar.html 
    Download South Africa 2010 Music Patch
    http://hotfile.com/dl/52511431/93988c8/Southafrica2010musicpatch.part1.rar.html 
    http://hotfile.com/dl/52514471/76ae0e4/Southafrica2010musicpatch.part2.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osman9 -- 5 Temmuz 2010; 2:19:57 >

• Hem güzel Hemde komik olmuş..
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.