Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2010 Yamaları ve Yama Programları-ANA KONU(Güncel)-exTReme'10 Geldi! (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
862
Cevap
1
Favori
222.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.pes-patch.com/2010/06/pesedit-2010-fifa-world-cup-patch-1-1-update.html

http://pesedit.forum.st/

buralardan indirdiğim yamalarda çalışmadı :-)

Nasıl çalışmıyor hata mı veriyor?

Örneğin kurmadan önce PES10 official patch 1.3 yüklü olması gerekir diyor.Yüklüyorum,crackınıda yapıyorum.Sonra yamayı ve yamanın fixed versiyonlarını yüklüyorum.Kendi oluşturduğu ikon oluyor masaüstünde.(South Africa 2010 gibi v.s) tıklıyorum,oyuna giriyor...CUp'tan FIFA World Cup'u seçiyorum,takımımı seçip gruplara gidiyorum,tam forma değiştirme ekranına geliyor,oyundan çıkıyor...Birsürüde hata veriyor...

Oyuna girildiğinde System Settings'e gelip Download'a tıkladığınızda dlc paketini yüklüyor.Bu güncellemeyi de yapıp sonra yamayı kurmak gerekiyor sanırım.İlk önce 1.3 ü kurun sonra da dlc paketini indirip öyle bir de deneyin.

evet aynen öyle dostum...son 1 sorum olacaktı..bu dlc update olayını nasıl yapabilirim ? daha doğrusu indirebileceğim bir yer var mı ? google'a dlc update yazıp aradım ama hep bilgi var..link falan bulamadımda.. :-)

İndirebileceğim bi yer derken her Pes'i kurduğunuzda yeniden güncelleme yapmamak için mi bi dosya arıyorsunuz?

Aynen öyle kardeşim.Nereden bulacağımı bilemiyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.pes-patch.com/2010/06/pesedit-2010-fifa-world-cup-patch-1-1-update.html

Örneğin kurmadan önce PES10 official patch 1.3 yüklü olması gerekir diyor.Yüklüyorum,crackınıda yapıyorum.Sonra yamayı ve yamanın fixed versiyonlarını yüklüyorum.Kendi oluşturduğu ikon oluyor masaüstünde.(South Africa 2010 gibi v.s) tıklıyorum,oyuna giriyor...CUp'tan FIFA World Cup'u seçiyorum,takımımı seçip gruplara gidiyorum,tam forma değiştirme ekranına geliyor,oyundan çıkıyor...Birsürüde hata veriyor...

Oyuna girildiğinde System Settings'e gelip Download'a tıkladığınızda dlc paketini yüklüyor.Bu güncellemeyi de yapıp sonra yamayı kurmak gerekiyor sanırım.İlk önce 1.3 ü kurun sonra da dlc paketini indirip öyle bir de deneyin.

evet aynen öyle dostum...son 1 sorum olacaktı..bu dlc update olayını nasıl yapabilirim ? daha doğrusu indirebileceğim bir yer var mı ? google'a dlc update yazıp aradım ama hep bilgi var..link falan bulamadımda.. :-)

İndirebileceğim bi yer derken her Pes'i kurduğunuzda yeniden güncelleme yapmamak için mi bi dosya arıyorsunuz?

Oyunun içinden indiremiyor musunuz?Oyunun içinden indirdikten sonra şuraya bakın;

"Windows XP'de "C:/Documents and Settings/All Users/Application Data/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2009/download" dizinine,
    Windows Vista ve Windows 7'de "C:/ProgramData/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2009/download" dizinine kopyalayın.
    Bu klasörler gizli klasörlerdir. Windows Klasör Seçenekleri'nden "Gizli dosyaları ve klasörleri göster" seçeneğini açmanız gerekmektedir."

Orada bende 83 mblık dosya var.Format attığınızda bu klasörü tekrar oraya kopyaladığınızda indirmenize gerek kalmıyor.

Ek: Pro Evolution Soccer 2009 yazdığına bakmayın 2010'da da aynı şekilde bulunuyor dosya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 14 Temmuz 2010; 14:07:53 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Oyunun içinden indiremiyor musunuz?Oyunun içinden indirdikten sonra şuraya bakın;

"Windows XP'de "C:/Documents and Settings/All Users/Application Data/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2009/download" dizinine,
    Windows Vista ve Windows 7'de "C:/ProgramData/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2009/download" dizinine kopyalayın.
    Bu klasörler gizli klasörlerdir. Windows Klasör Seçenekleri'nden "Gizli dosyaları ve klasörleri göster" seçeneğini açmanız gerekmektedir."

Orada bende 83 mblık dosya var.Format attığınızda bu klasörü tekrar oraya kopyaladığınızda indirmenize gerek kalmıyor.

Ek: Pro Evolution Soccer 2009 yazdığına bakmayın 2010'da da aynı şekilde bulunuyor dosya...

hızlı cevap ve ayrıntılı açıklamaların için teşekkür ederim arkadaşım..meğerse ben yanlış yapmıyordum..system settings'ten download deyince şu an için güncelleme paketi yok diyor..tabi İngilizce...o Konami klasörüne indireceği 83 mb'lık dosyayı böylece indiremiyordum tüm sorun bu:) napalım sağlık olsun...yamasız devam edeceğiz yolumuza..zaten bir süre ara vermiştim..geçen haftadan beri oynamıyordum..1-2 maçla gene ısınırım:)

• PesEdit'ten yeni bi güncelleme haberi fln yokmu?

Güncel transferler fln. WorldCup yamasının bi esprisi kalmadı artık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacı_yatmaz

KONAMİ'NİN 1.07 RESMİ PARTINI YÜKLEDİKTEN SONRA İNGİLTERE TAKIMLARI VE İSPANYA LİGİNDEKİ TAKIMLARIN BAZILARI BOZULDU SADECE BANA FORMA YAMASI LAZIM SON KİTSERVER VAR ESKİ YAMALARI DENESEM DE OLMUYOR SADECE LİG AMBLEMLERİ GERÇEK OLAN HALİNİ ALIYOR
    (LA LİGA,PREMİER LEAGUE) FORMA YAMASI HANGİSİ BUNLARDAN UYUMLU OLAN YARDIM EDER MİSİNİZ?

YANİ DURUM AŞAĞIDAKİ FOTODAKİ GİBİ

Pro Evolution Soccer 2010 Yamaları ve Yama Programları-ANA KONU(Güncel)-exTReme'10 Geldi!

• arkadaşlar bu kamera açısını nasıl yaparız var mı bi yaması
     Pro Evolution Soccer 2010 Yamaları ve Yama Programları-ANA KONU(Güncel)-exTReme'10 Geldi!
  • bir de şuna bakın arkadaşlar
    http://www.youtube.com/watch?v=BMrFst_-4MA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatgunco -- 18 Temmuz 2010; 19:33:20 >
  • ben en son 1.2 yamasını kurdum bunun ustune 1.4 yamasını kursam bısey olurmu çunku 1.3 yamasını ındıremedım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rádèøή

PesEdit'ten yeni bi güncelleme haberi fln yokmu?

Güncel transferler fln. WorldCup yamasının bi esprisi kalmadı artık :)

• quote:

Orijinalden alıntı: fatguncom

bir de şuna bakın arkadaşlar
    http://www.youtube.com/watch?v=BMrFst_-4MA

Bu ne yaaaaaaaaa

Yamayla fln olcakmı bu kesin?

• arkadaslar bende exreme 1.2 enson yuklemıstım ama bukarıyer modunda gs bursa fılan yannıs adamlar gozukuyor ben bunları kendım duzeltebılırmıyım duzeltılıyorsa nasıl olur yardım 1.3 de 1.4 de ıstemıyom bana sadece 1.2 de gs bursa futbolcular yerıne gelsın yeter duzelsın yeter nasıl yaparım ?
  • world cup yamasini kurdum ama orijinal milli takim kadrolarina donmek istiyorum, nasil yaoarim acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lykos

world cup yamasini kurdum ama orijinal milli takim kadrolarina donmek istiyorum, nasil yaoarim acaba?

world cup yamasındaki vuvuzela sesini nasıl kaparım?bilen var mı_
  • Uzun süredir bakmadım bu konuyaPesi yeniden yüklüyorum şimdi.Yama olarak hep pesEdit kullandım daha iyi yeni yamalar çıktı mı?Bi de bi ara extremeTr mi neçıkcaktı çıktı mı noldu bi açıklarsanırsanız sevinirim.
  • edit:Bi sorun çıktı 2 defa atmışŞİkayet ederseniz sevinirim bu mesajı silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abyss -- 24 Temmuz 2010; 16:57:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iloveyouhagi

quote:

Orijinalden alıntı: _BRUCE LEE_
    yamayı yeni indirdim ve denedim ,öncelikle bu yamada emeği geçen herkese teşşekkür ederim oyuna gerçekten zevk gelmiş yama mükemmel olmuş, hatalar update ile düzelir

Yorumunuz için teşekkürler.
    Evet, sitemizde çok yakında bir güncelleme sunulacak.

quote:

Orijinalden alıntı: Error 404
    hatalar için update çıktı mı ?

Güncelleme çok yakında sitemizde sunulacak.
    Bir aksilik olmazsa, bu hafta sonu yayınlamayı düşünüyoruz.

quote:

Orijinalden alıntı: Kénan
    Extreme yamasını az önce test ettim. Genel bakışım olumlu. Yeni bir maç yapacağım zaman "windows çalışmayı durdurdu" hatası alıyorum. Menüye dönüp tekrar maça gireceğim zaman yine aynı hatayı aldım. İşletim sistemim windows 7/64bit. Acaba uyumluluk sorunu mu var

Maalesef şu anda W7/64bit te bir uyum sorunu yaşıyoruz.
    Çok yakında bu sorun çözülüp, güncellemeyle düzeltilecektir.
    Sitemizi takip ediniz.

W7/64bit sorunu çözüldü mü?
    Ben şu kapanma sorunu hiç çözemedim. Oyun normal oynuyor, ama arada (galiba veri birikince veriyi kaldırmıyor) kapanıyor. Sistem en üst seviyede, sadece galiba uyum sorunu var.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatguncom

arkadaşlar bu kamera açısını nasıl yaparız var mı bi yaması

http://pes2008editing.blogspot.com/2010/07/pes-2010-camera-tuner-by-mario79.html

bu programla istediğin kamera açısını ayarlayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Normal İnsan -- 26 Temmuz 2010; 18:23:50 >

• PesEdit güncellemeden haber yokmu yahu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rádèøή

PesEdit güncellemeden haber yokmu yahu?

World Cup yamasının 1.3 güncellemesi çıkmıştı en son.Başka da bi güncelleme yok sanırım.
  • yaa arkadaslar ben exreme modu indirdim herseyi sorunsuz kurum ancak icona tıklıyorum siyah ekrana geciyor,tam oyuna gircekken siyah ekranda kalıyor..bunun nedeni nedir acaba çözümünü söleyebilir misiniz??
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.