Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2010 Yamaları ve Yama Programları-ANA KONU(Güncel)-exTReme'10 Geldi! (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
862
Cevap
1
Favori
222.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PesEdit 3.4 All in One kurdum fakat takım isimlerinde almanya ligi takımlarının isimleri ve oyuncu içerikleri yok. TEAM R şeklinde takım isimleri ve geneli boş olan saçma sapan oyuncular var bu takımlarda. Sorunu nasıl çözebilirim?
  • PES 2010 Gamingaccess Community Patch 1.00 GOLD beyler bu yamayı indirmeye başladım kullanan yada kullanmış arkadaşlar varsa kurulumu hakkında hiç bilgim yokta
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: deeja

quote:

Orijinalden alıntı: lord of the pes

PES 2010 Gamingaccess Community Patch 1.00 GOLD beyler bu yamayı indirmeye başladım kullanan yada kullanmış arkadaşlar varsa kurulumu hakkında hiç bilgim yokta

3.50 versiyonu çıktı yamanın.

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=46328

bunun için önceki sürümler gereklimi yoksa bu yeterlimi ilk defa bi patch yüklycem bunu indirdiktn sonra ne yapmam lzm ?

• arkadaslar extreme 10 dvd versiyonunu indirdim kurdum fakat,oyuna giriorum siyah ekranda kalıyor .çözümü nedir bunun yaa...yardım lütfennn...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mokko

arkadaslar extreme 10 dvd versiyonunu indirdim kurdum fakat,oyuna giriorum siyah ekranda kalıyor .çözümü nedir bunun yaa...yardım lütfennn...

yok mu cvp verecek kimse yaa...
  • Beyler ben pesedit'in sitesine üye olamıyorum kayıt ol diyorum başa dönüyor acaba biri bana 3.4 patchin linklerini ve rar pass'ini atabilir mi?
  • benim büyük bir sorunum var
    oyunu pc ekranından oynadığımda hiç bir sıkıntı yok fakat pc ekranını lcd ekrana bağladığımda oyunda dalgalanmalar oluyor bu sorunu ne yaptıysam çözemedim , bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim...
  • Turkcell Super Lig için PesEdit Patch 3.5 versiyonunu bekliyordum, fakat sanırım yeniden yapmak zahmetli olduğu için maalesef ligimiz PES 2010'da yer almayacak. Onun yerine PES 2011 için düşünüyorlarmış

Neyse, böyle oyundan atmadan, çok hatası olmayan bir Turkcell Super Lig yaması tavsiye edebilir misiniz?
  • Arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz yama hangisi? ilk mesajda sürüyle yama var ancak hangisini seçeceğime karar veremedim. 1.3 yaması ile çalısan sorunsuz patch hangisidir?
  • Şimdi konami 1,7 yi yüklersem 1,1 ve diğer patchlerde otomatik gelir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abyss -- 2 Ağustos 2010; 21:50:35 >
  • arkadaşlar kitserver kurmak mı gerek yoksa olmazmı yamalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildermess

benim büyük bir sorunum var
    oyunu pc ekranından oynadığımda hiç bir sıkıntı yok fakat pc ekranını lcd ekrana bağladığımda oyunda dalgalanmalar oluyor bu sorunu ne yaptıysam çözemedim , bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim...

Oyunun ayarlarına girip "Wait For Vsync" in yanındaki kutucuğu işaretledikten sonra bir deneyin.Ayarlarla ilgili olması gerek ama tam olarak Vsync'den mi kaynaklanıyor bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 4 Ağustos 2010; 3:01:42 >
  • Selam ben 3.50 Full kurdum fakat kadrolar güncel değil. Mesela q7 beşiktaşta yok. hala internete gözüküyor. Buna ait option file bulamadım?.. Ayrıca gamin access te patch 4.0 option file var ancak patch dosyası yok ortalıkta sadece option file var.. 3.50 full için güncel kadro option file nasıl bulurum?

quote:

quote:

quote:

quote:

PES 2010 Gamingaccess Community Patch 1.00 GOLD beyler bu yamayı indirmeye başladım kullanan yada kullanmış arkadaşlar varsa kurulumu hakkında hiç bilgim yokta

3.50 versiyonu çıktı yamanın.

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=46328

bunun için önceki sürümler gereklimi yoksa bu yeterlimi ilk defa bi patch yüklycem bunu indirdiktn sonra ne yapmam lzm ?

Oradaki 6 partı indir. 7-Zip programı yüklü değilse pc'n de yükle ve sonra bu programla partları bir klasöre veya masaüstüne çıkar. Kurulum dosyası setup halindedir. Direk kur. O kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kerim35

Arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz yama hangisi? ilk mesajda sürüyle yama var ancak hangisini seçeceğime karar veremedim. 1.3 yaması ile çalısan sorunsuz patch hangisidir?

Kesinlikle pesedit.com patch Bu yamayı ilk versiyonlarından beri kullanıyorum, harika ötesi. Oyuna onu bunu ekleyip içine etmiyor, oyunu orjinaline yakın tutup en harika biçimde ful takım ve oyuncularla donatıyor güzel ligler ekliyor ve kramponlar toplar cabası.

En az hata veren yamadır ben kolay kolay hata verdiğini hatırlamam.

Şuan 3.4.1 versiyonu mevcut ama site 4.0ı duyurdu ki gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum

Here is the link:http://pes2008editing.blogspot.com/2010/08/blog-post.html

Yamayı yüklemeden yapmanız gereken yeni temiz bir pes10 kurmak ardından direk konami official 1.3 ü kurum system settingsten içerik downloadı yapmak. Ve yama kurulmaya hazır, sadece install'a tıklayın

• Oyunda PESEdit 2010 Patch 3.4 kurulu , PESEdit 2010 Patch 3.4.1 [Fix] 'i üstünemi kurucaz? Yoksa başka birşeymi yapmak lazım?
  • Oyunumun versiyonunu nasıl anlayabilirim? Bir de 3.4.1 direk mi kuruyoruz yoksa öncesinde 3.4 patchini kurmak mı gerekiyor?
  • quote:

Arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz yama hangisi? ilk mesajda sürüyle yama var ancak hangisini seçeceğime karar veremedim. 1.3 yaması ile çalısan sorunsuz patch hangisidir?

Türkçe spiker var diye extreme 10 yükleme. Çok emek verilmiş olmasına rağmen olmamış. Oyunun tüm oynanabilirliği değişiyor ve çok kötü oluyor. Bir tonda sorun var. Kurulumu ayrı dert. Kaldırıyorum şimdi. Pes Edit3.5 kuracağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

Oyunda PESEdit 2010 Patch 3.4 kurulu , PESEdit 2010 Patch 3.4.1 [Fix] 'i üstünemi kurucaz? Yoksa başka birşeymi yapmak lazım?

Evet, eğer 3.4ü sorunsuz kullanıyorsanız doğru yoldasınız demektir. 3.4.1i direk üstüne kurunuz

quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

Oyunumun versiyonunu nasıl anlayabilirim? Bir de 3.4.1 direk mi kuruyoruz yoksa öncesinde 3.4 patchini kurmak mı gerekiyor?

Oyununuzun versiyonunu oyunun kurulu olduğu yerdeki exenin üzerinde durarak görebilirsiniz DOSYA SÜRÜMÜ 1.3.0.0 bende mesela.
    Kurma işlemine gelince 3.4 all in one versiyondur önce onu kuracaksınız, ardından 3.4.1 i kuracaksınız o zaten küçük bir setup baya. Geçmiş olsun

Yalnız pesedit.com patch'i güzel ve sorunsuz kullanabilmek adına pes10 u baştan yükleyip tek kerede konami official patch 1.3 versiyonuna yükseltin derim

quote:

Orijinalden alıntı: ProgreSsive aTTacK

quote:

Türkçe spiker var diye extreme 10 yükleme. Çok emek verilmiş olmasına rağmen olmamış. Oyunun tüm oynanabilirliği değişiyor ve çok kötü oluyor. Bir tonda sorun var. Kurulumu ayrı dert. Kaldırıyorum şimdi. Pes Edit3.5 kuracağım.

Aynen katılıyorum extreme 10'u da deneme şansı buldum. Hatalar gırla gidiyor ve oyunun orjinalliğini sevenler için tam bir felaket. PESEDIT.com Patch tam hayalimdeki şeydi, adamlar çalışıyorlar yüklediğinizde kaliteyi anlayacaksınız

Arkadaşlar elimden geldiğince zorluk çekenlerin sorularını buradan yanıtlayabilirim PESEDIT.com Patch ile ilgili

• quote:

Orijinalden alıntı: cianni

quote:

Orijinalden alıntı: bozcaadalı

Oyunda PESEdit 2010 Patch 3.4 kurulu , PESEdit 2010 Patch 3.4.1 [Fix] 'i üstünemi kurucaz? Yoksa başka birşeymi yapmak lazım?

Evet, eğer 3.4ü sorunsuz kullanıyorsanız doğru yoldasınız demektir. 3.4.1i direk üstüne kurunuz

quote:

Orijinalden alıntı: GooodJob

Oyunumun versiyonunu nasıl anlayabilirim? Bir de 3.4.1 direk mi kuruyoruz yoksa öncesinde 3.4 patchini kurmak mı gerekiyor?

Oyununuzun versiyonunu oyunun kurulu olduğu yerdeki exenin üzerinde durarak görebilirsiniz DOSYA SÜRÜMÜ 1.3.0.0 bende mesela.
    Kurma işlemine gelince 3.4 all in one versiyondur önce onu kuracaksınız, ardından 3.4.1 i kuracaksınız o zaten küçük bir setup baya. Geçmiş olsun

Yalnız pesedit.com patch'i güzel ve sorunsuz kullanabilmek adına pes10 u baştan yükleyip tek kerede konami official patch 1.3 versiyonuna yükseltin derim

quote:

Orijinalden alıntı: ProgreSsive aTTacK

quote:

Aynen katılıyorum extreme 10'u da deneme şansı buldum. Hatalar gırla gidiyor ve oyunun orjinalliğini sevenler için tam bir felaket. PESEDIT.com Patch tam hayalimdeki şeydi, adamlar çalışıyorlar yüklediğinizde kaliteyi anlayacaksınız

Arkadaşlar elimden geldiğince zorluk çekenlerin sorularını buradan yanıtlayabilirim PESEDIT.com Patch ile ilgili

Teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.