Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2010 Yamaları ve Yama Programları-ANA KONU(Güncel)-exTReme'10 Geldi! (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
862
Cevap
1
Favori
222.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 3.4 patchini kurmak için önce 3.3'ü mü kurmak gerekiyor?Yoksa direk 3.4 kursak yeterli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Beyler 3.4 patchini kurmak için önce 3.3'ü mü kurmak gerekiyor?Yoksa direk 3.4 kursak yeterli mi?

3.4 direk
  • @Juvixted 3.4 ü kursan yeterli olacaktır Bu arada PesEdit sitesinde duyuru var yakında geliyomuş 4.0 versiyonu güncel transferlerle

http://pes2008editing.blogspot.com/2010/08/blog-post.html
  • Teşekkürler.

Yaklaşık 6 aydır abimle yaptığımız maçlar dışında PES oynamıyordumda canım çekti, 1-2 paket atıpda oynayım dedim.
    4.0 bir an önce çıkar inşallah.
  • Gençler, PES 2010 exTReme DVD versiyonu internette dolaşıyor, bilginiz olsun. İnternet versiyonunu sevmeyenlere duyurulur. Gerçekten çok kaliteli bir çalışma olmuş. 1.4 yamasıyla iyice coşmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Gençler, PES 2010 exTReme DVD versiyonu internette dolaşıyor, bilginiz olsun. İnternet versiyonunu sevmeyenlere duyurulur. Gerçekten çok kaliteli bir çalışma olmuş. 1.4 yamasıyla iyice coşmuş.

jay jay justified sözüm sana; benim önderliğimdeki gençler yemez bu ucuz yama ayaklarını, tek yol var önde o da PESEDIT.com Patch The New Season 4.0

Önümüz açık, durduramassın

Here is the link: Tıkla!

Tüm avrupa çalkalanıyor, site karışık, yönetim mod'lar baskı yiyiyor, forum ayakta, herkes bu harika son güncellemenin çıkmasını bekliyor

BJK'nin son forvet transferini açıklamasını beklemesinden bile heyecanlı diyebilirim kendi adıma

Resmen her pc yi açışımda ilk siteye giriyorum linkler düştü mü diye

• Bırak olm bu işleri :) Millet bu yamaya para verdi zamanında. PESedit için kaç kişi para vermiş? Ben bu hizmeti müritlerim için ücretsiz hale getirdim bir bakıma :) Hem onu da ben önermiştim sana zamanında. Bunu da ben öneriyorum, yine takip edeceksin beni
  • Yok ya bırakmam bırakamam PESEDIT bırakılacak gibi değil

Bir kere senin de dediğin gibi para verme hususu tam bir "Beyin Bedava"lık bir durum hiç o kısma girmiyorum

Adını anmadığım o yamaya gelince tamamen benim isteklerim dışında bir yama, sana da anlattığım gibi tek istediğim oyunun orjinalliğini bozmayan ve tüm ligleri ve inanılmaz takım yelpazesi ekleyip oyuncu güç ve gelişimlerini çok güzel gözleyen buna göre değişimler tutturan Almanları her zaman olduğu gibi bu işte de tebrik ediyoruz

Ful donanım Doğan görünümlü Şahin'e bineceğime en basit halk arabası Wolkwagen Polo'ya binerim daha iyi

The New Season 4.0 Rocks!! Follow us folks!!

• Beyler bu adama inanmayın, hep böyle akıl karıştırıyor. Bizi de Turkcell'e geçirmeye çalışıyor kaç haftadır. Açtık baktık, telefon kulağında patlayana kadar konuşanlar için uygun bir tarifeymiş meğerse. Kendi işine gelen neyse, sizi de farkında olmadan oraya bağlıyor. Bildiğiniz yoldan gidin, şarlatanlara inanmayın

Hiç 5 GB'lik yamayla 500 MB'lik yama bir olur mu hem? Pozisyon direkt ofsayt
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Gençler, PES 2010 exTReme DVD versiyonu internette dolaşıyor, bilginiz olsun. İnternet versiyonunu sevmeyenlere duyurulur. Gerçekten çok kaliteli bir çalışma olmuş. 1.4 yamasıyla iyice coşmuş.

Oha yeni öğrendim ben de.
  • arkadaslar win 7 de kuruyorum ama oyundan atıyor bu sorun u nasıl cozebılırım acaba yardımcı olabılır mısınız?kurulumu yapıyorum ama oyuna baslarken atıyor oyundan
  • quote:

Orijinalden alıntı: strong.

arkadaslar win 7 de kuruyorum ama oyundan atıyor bu sorun u nasıl cozebılırım acaba yardımcı olabılır mısınız?kurulumu yapıyorum ama oyuna baslarken atıyor oyundan

30 defa söylendi açıklamarda var yine açıklayalım.

Sorunun yama sonrası oldu ise masaüstündeki kısayola sağ tıkla uyumluluk modunu nt 4.0 yap.
  • İlk üç part linkini siteye koymuşlar. İlerleyen saatlerde patch'in tamamı sitede olacaktır. Bu haber çok güzel oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emperor1907 -- 15 Ağustos 2010; 21:16:43 >
  • Ekstrem 10'a 2011 eklentisi kuramaz mıyız yani Turkcell Super Lig kadrolarını güncellemek için?
  • ya keşke şu pesedit patchini diğer alternatiflere de uploadlasalar ul.to ile zor oluyor
  • Çok yoğunluk var bir gün beklemek daha iyi olucak.
  • 7 partta sitede.

İndiriyorum...
  • İndirdim ve kuruyorum.

Bakalım nasıl olmuş. WorldCup patch baymıştı artık.
  • ul.to şuan çok yoğun durumda herhalde zor giriyor siteye bendehttp://www.pes-patch.com/2010/08/pesedit-2010-patch-4-0.html burdan hf linkleri buldum indirmek isteyen arkadaşlar için
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.