Şimdi Ara

***Pro Evolution Soccer 2011 (pc) turnuvası*** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
4.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeşil olsun benim için olumlu fark etmez.
  • fikstürü ne zaman belirliyoruz.puan tablosunu kim ayarlıycak.

organizasyon ne alemde.
  • 10 kişi olmuş yarına kadar 6 kişi daha katılmayıp 10 kişide kalırsak 5'erli 2 grup yaparız
    2 kişi daha katılır sa 4'erli 3 grup yaparız

Bu konu da isimleri yazan arkadaşlar lütfen beni ekleyin pm yoluyla mail adresınızı atarsanız sevınırım.
    Fikstürü katılımlar tamamlandıktan sonra belirleyebiliriz.
    Puan tablosunu ise maç sonuclarında belirleriz.

Soyle bir fikrim var,
    Gruplarda oynanan maç sonuçları takip eden ertesi günü iç saha yani ev sahibi kişi tarafından ONLINE MAC GECMISI'nden almıs oldugu ekran görüntüsünü bu konu ya yüklemesi ua_hector'un PUAN DURUMU'nu ve TUR BİLGİLERİ'ni bu resimler dahilince güncellemesidir.

Kura çekimini nasıl yapalım ? fikri olan arkadaşlar fikirlerini sunarsa ortak bir yol bulabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pausanias -- 3 Kasım 2010; 10:13:47 >
  • maçlarını oynayan arkadaşlar skorları buraya yazar.ben puan durumlarını güncellerim.Yeterki maçlar oynansın.Kura olayına gelince eğer 10 kişide kalırsak. 1-3-5-7-9 bi grupta 2-4-5-6-8-10 bi Grupta olur.Oynayamacak arkadaşlar turnuvadan önce belirtirse iyi olur. Zor durumda kalmayalım.Eğer grupları kurduktan sonra maçlarını oynamazlarsa sıkıntı olur.
  • Beyler Cuma akşamı başlayacagız maçlara büyük ihtimal ama bi sorunum var benım :)

Benim cuma günü sabahtan muğlaya gitmem gerekiyor cumartesi sınava gireceğim çünkü cumartesi aksamı maclara dahil olabilirim.

Benim maçları ona göre ayarlamanızı önereceğim. Herhangi bir sorun olurmu ?

Bunu sadece tek kişiye değil tüm turnuva oyuncularına soruyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dankos

Beyler Cuma akşamı başlayacagız maçlara büyük ihtimal ama bi sorunum var benım :)

Benim cuma günü sabahtan muğlaya gitmem gerekiyor cumartesi sınava gireceğim çünkü cumartesi aksamı maclara dahil olabilirim.

Benim maçları ona göre ayarlamanızı önereceğim. Herhangi bir sorun olurmu ?

Bunu sadece tek kişiye değil tüm turnuva oyuncularına soruyorum :)

bende yana sorun yok dostum.
  • evet arkadaslar ornagizztörümüz kimse onun msn adresini ekliyelim ...

bu organizeyi iyi yaparsak gerisi gelir.

şimdi organizatörümüz kim.

onunla pm den msj lasalım ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: keen_man

evet arkadaslar ornagizztörümüz kimse onun msn adresini ekliyelim ...

bu organizeyi iyi yaparsak gerisi gelir.

şimdi organizatörümüz kim.

onunla pm den msj lasalım ...

organizatör benim kardeşim
  • Arkadaşlar keen_man arkadaşımızı çıkarmak zorunda kaldık. pc değil Ps3 versiyonu varmış kendisinde. Başka Ps3den oynayan varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ua_hector -- 3 Kasım 2010; 15:27:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ua_hector

Arkadaşlar keen_man arkadaşımızı çıkarmak zorunda kaldık. pc değil Ps3 versiyonu varmış kendisinde. Başka Ps3den oynayan varmı ?

PS3 ile PC arasında fark var mı kı ? aynı serverlar da oynamıyormuyuz acaba ?
  • ben olmuyor diye biliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaman3445

1. ua_hector (Chelsea)
    2. yaman3445 (man utd)
    3. erol_008 (Arsenal)
    4. erdenyavuz (Real Madrid)
    5. talaria (AC Milan)
    6. justeriniBrooks (Barcelona)
    7. harpoon85 (AC Milan)
    8. keen_man (İnter)
    9. karacouk(Chelsea)

Beni silmişsiniz aradan, neden silindi anlamadım ama isabet olmuş, cumartesi işim çıktı. Ben katılamayacağım. Özür..
  • quote:

Orijinalden alıntı: w11

quote:

Orijinalden alıntı: yaman3445

1. ua_hector (Chelsea)
    2. yaman3445 (man utd)
    3. erol_008 (Arsenal)
    4. erdenyavuz (Real Madrid)
    5. talaria (AC Milan)
    6. justeriniBrooks (Barcelona)
    7. harpoon85 (AC Milan)
    8. keen_man (İnter)
    9. karacouk(Chelsea)

Beni silmişsiniz aradan, neden silindi anlamadım ama isabet olmuş, cumartesi işim çıktı. Ben katılamayacağım. Özür..

kardeş pardon yanlışlık oldu yanlış anlama düzeltildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ua_hector -- 3 Kasım 2010; 16:14:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pausanias

Tabi ki aynı serverda oynamıyoruz.Xbox,PlayStation,Pc bunlar hep farklı serverlarda oyunuyor.
    Geçen sene Pes 2010 da Pc den Amd ve Intel işlemcili 2 bilgisayar bile birbiriyle oynayamıyordu neredeyse, patchlerle falan düzeltldi sonradan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pausanias

quote:

Orijinalden alıntı: ua_hector

Arkadaşlar keen_man arkadaşımızı çıkarmak zorunda kaldık. pc değil Ps3 versiyonu varmış kendisinde. Başka Ps3den oynayan varmı ?

benmde bir fikrim yok ama tahminimce oynanmiyor olabilir..? bu arada gecmisteki mac skoru koyma fikri hosuma gitti :)

Arkadaslar biraz daha talep istiyoruzzz forumdan tanidiklariniza pm atin bence :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman3445 -- 3 Kasım 2010; 21:05:22 >
  • FAzla kişi olmasın hocam daha iyi böyle nerde çokluk orda bokluk bunu unuma düzenleyelim şu turnuvayı artık sabırsızlandım . bu arada uA hector msn ni ekleyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdenyavuz

FAzla kişi olmasın hocam daha iyi böyle nerde çokluk orda bokluk bunu unuma düzenleyelim şu turnuvayı artık sabırsızlandım . bu arada uA hector msn ni ekleyelim

ekleyin arkadaşlar
    ultraslan_hector@hotmail.com
  • turnuva kayitlari bu aksam biticektir...
  • eşleştirmeleri yapında ilk maçları bugün yapsak olmaz mı,yarın büyük ihtimal evde olmayacağım akşama
  • Birazdan hazır olur kardeş sanırım gelen olmucak daha maçları akşam yapabiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.