Şimdi Ara

***Pro Evolution Soccer 2011 (pc) turnuvası*** (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
4.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • grup maclari tam bitmedi birkac kisi hala piyasada yok napalim sizce ? ben olmayanlarin daha dogrusu hic mac yapmayanlarin silinmesini istiyorm geriye kalanlar devam etsinler kimseyi bekletmenn alemi yok
  • nerde bu kayıt olan arkadaşlar
  • adam lazımmı beyler ))

hazırda bekliyorum lazımsa
  • maçlarını yapmayan kişilerin yerine gönüllü arkadaşlarımız var onları gruba dahil edebiliriz nasıl olur ?
  • bence hic mac yapmamis kisinin yerine olabilir benim icin sorun yok ama bir mac yapip gelmeyen kisi yerine adam almak olmaz...
  • ben gruptaki diğer kişilere mesaj atıyorum ama bi yavuz döndü bana ötekilerden ses yok hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaman3445

bence hic mac yapmamis kisinin yerine olabilir benim icin sorun yok ama bir mac yapip gelmeyen kisi yerine adam almak olmaz...

bencede
  • İsterseniz olayı baştan alalım. Ama bu sefer Lütfen oynayabilecek arkadaşlar olsun
  • olabilir baştan başlanabilir cogu oyuncu gonullu zaten oynamaya adını yazdıranlar gelmedi sonucta
  • Bencede ama bi kural koyalım isim yazdırıpta gelmeyen hükmen mağlup olsun..
  • Dankos mesajını bugun aldım
    bu aksam oyunda olurum muasıt olursan yaparız macı yada baska arkadasla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pausanias -- 8 Kasım 2010; 18:15:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pausanias

Dankos mesajını bugun aldım
    bu aksam oyunda olurum muasıt olursan yaparız macı yada baska arkadasla

Bjk macından sonra yapalım mı dostum :)
  • tik tik tik ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dankos

tik tik tik ?

ben burdayım dankos :)
  • senden başka kimse yok heralde :D
  • maçları nasıl yapıyorsunuz? Yani hızlı maç menüsünden mi? İstediğimiz takımı seçebileceğimiz şekilde mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ua_hector

quote:

Orijinalden alıntı: w11

quote:

Orijinalden alıntı: yaman3445

1. ua_hector (Chelsea)
    2. yaman3445 (man utd)
    3. erol_008 (Arsenal)
    4. erdenyavuz (Real Madrid)
    5. talaria (AC Milan)
    6. justeriniBrooks (Barcelona)
    7. harpoon85 (AC Milan)
    8. keen_man (İnter)
    9. karacouk(Chelsea)

Beni silmişsiniz aradan, neden silindi anlamadım ama isabet olmuş, cumartesi işim çıktı. Ben katılamayacağım. Özür..

kardeş pardon yanlışlık oldu yanlış anlama düzeltildi.

İsmimin silinmesinde kasıt aramadım, böyle hatalar olabilir. Ben bu mesajımı listeden adımın yanlışlıkla silinmesine kızdığım için yazmamıştım, gerçekten turnuva günü işimin çıkmasından dolayı yazmıştım. Daha sonra ilk sayfaya dönüp bakmadım. Ama bu sefer ben yanlış anlaşıldım. İsmimi turnuvadan silmemişsiniz, bunu oyun lobisinde bir arkadaş "Maçımızı yapalım mı?" dediğinde anladım. Şimdi ismini yazdırıp sonra ortadan yok olmuş durumuna düştüm ama olayın aslı böyle değil. Kusura bakmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Esau

maçları nasıl yapıyorsunuz? Yani hızlı maç menüsünden mi? İstediğimiz takımı seçebileceğimiz şekilde mi?

Maçları Tr odasından yapıyoruz kardeş. Takım konusu istediğin takımı alabilirsin ama bi sınırlama getirdik. Konunun en başına bakarsan diğer bilgilerde mevcut
  • Arkadaşlar Tr odasındayım gelen varsa kapışabiliriz :)
  • tr odası nerede normalde? maç lobisine baktım yoktu?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.