kardeş ben pm attım ama cevap yok ne olacak benim maç ?
Selam senınle de macımız var pm de tel bırakırsan aksam haberlesırız
akşam bütün gün lobideyim yaparız maçımızı
quote:
Orijinalden alıntı: erdenyavuz
quote:
Orijinalden alıntı: Esau
arkadaşlar online oynamak için sanırım oyunu yarın orjinal alacağım, bir de kol alacağım. Muhtemelen 100 tl üzerinde bir ödemede bulunacağım bir oyun için ve bu da benim hayatımda bir ilk olacak. Birkaç korktuğum nokta var: Çok lag var mı mesela? Varsa ne sıklıklarda yaşıyorsunuz? Bu faktör benim için epey önemli, zaten korkma sebebim de bu durum. Ya lag olur da param boşa giderse diye de düşünmeden edemiyorum. Ama denemem gerekiyor bir şekilde. :)
İkinci olarak pc'de oynayıp ta kollla oynayanlar ya da gamepad artık ne derseniz önrebileceğiniz bir marka var mıdır?
Üçüncü olarak nasıl eğlenceli mi?
Ve son, eğer alacağım cevaplar olumlu yönde ise çok güçlü bir rakip kazanacaksınız, şimdiden söyleyim. :)
Haha, şaka şaka, ama yine de belli olmaz. asdf
kesinlikle lag sıkıntısı yok oyunu rahatlıkla alıp oynayabilirsin. yabancı ülkelerle dahil lag sıkıntısı ortadan kalkmış bende sorun yok.gamepad olarak bilgi veremicem çünkü ben klavyeyle oynuyorum pesi . gamepadle oynuyamıyorum herkes şaşırıyor biz arkadaşlarla turnuvaya yaparken ben klavyemi alıp gidiyorum evlerine komik valla
Doğru söylüyorsun gerçekten. Lag sıkıntısı sadece bir maçta yaşadım, onun haricinde maçlar hep temiz geçiyor. Oyunu aldığım için epey sevinçliyim, baya sardı ama işte para sıkıntısı ve herkesin iyi oynaması beni şaşırttı. Her maç 1 puan için çıkıyorum :D
puan durumunu kim ayarlıyor bizim maçımız 3-1 bitti. ben yendim bilginize
quote:
kimle oynadın kardeş ?
quote:
Orijinalden alıntı: ua_hector
quote:
kimle oynadın kardeş ?
yaman3445 diye birisi
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ua_hector
quote:
kimle oynadın kardeş ?
yaman3445 diye birisi
yaa arkadaslar yenilelim yenelim onemli degil yenen kisi son yaptigi maci print screen ile suraya koymasi 2 dakkika lutfen oynadiginiz mac sonrasi galip gelen taraf koysun resmini..sonra yaman3445 die biri denmesin
haklısın yaman kardeş maçlardan sonra girip skorları belirtirsek iyi olur arkadaşlar..
Arkadaşlar nerede bu turnuvacılar
sımdı benle karacouk yapıcaz guzel mac olur JusteriniBrooks (Barcelona) hıc gozukmuyor
guzel mactı tesekklr..
Keşke ben de katılabilseydim.
quote:
Orijinalden alıntı: yaman3445
guzel mactı tesekklr..
tbrkler yaman..
quote:
Orijinalden alıntı: -ALA-
Keşke ben de katılabilseydim.
Bi sonrakine bekleriz arkadaşım..
quote:
Orijinalden alıntı: yaman3445
guzel mactı tesekklr..
eyw yaman cok güzel mactı :) yenildik ama olsun :)
benide ekleyebilirsiniz =) real madrid
arkadaslar turvuvaya ismini yazdirip ugramayanlar lutfen konuya msj atsin ve pmleri cvplasin ona gore bizde turnuvaya devam edelim
hocam şimdi 1. maçlar bitti . kimle maç yapıcaz şimdi benim rakip kim ?