vallla arkadaslar bu yama nasıl yapılır dediklerinizden tek kelime anlamadım söyle resimli anlatacak bir şey yokmu formalar lisanssız falan hiç çekilmiyor...yardım lütfen
PESEDIT 0.2 yamasının kuruluşu gayet basit. tek tuşla kuruluyor
1. CORRECTED MANY… * emblems, logos * teams * players names * leagues, leagues structure, teams arranged in alphabetical order in their leagues for easy management * many other minor updates. 2. NEW TEAMS 3. NEW EMBLEMS with TWP effects 4. NEW LOGOS with TWP effects 5. NEW MUSIC 6. NEW BALLS 7. NEW BOOTS 8. NEW STADIUMS 9. NEW ADBOARDS 10. NEW KITS 11. NEW REFEREES KITS 12. 9 AVAILABLE LANGUAGES ADDED 13. Improved AI and Match Flow by “Raw TWP Tool”
Arkadaslar oyun hata verdi, maca baslarken oyundan atiyor.
GS Turk Telekom arenayi yukledim sadece, baska hicbir sey yapmadim (pesin kendisindeki editten oyuncu transferi haricinde)
Yani olay bu stattan oldu, indirin-acin-pes klasorunu gosterin olsun bitsin diyorlardi, yaptim, icinde bir dosya ile degistirilsin mi dedi, yedegini almadan evet dedim :(
Hem stat olmadi zaten, yani maca baslamadan once gozukmuyor, hem de oyun oynayamiyorum.
Bu stat yamasini falan yukleyebilmek icin oncesinde bir programin kurulu olmasi mi gerekiyor, onunla mi alakali acaba?
Ilgilenebilirseniz sevinirim. Tesekkurler
Süperlig yaması bekliyorum..
Valla çok iyi olur, piyasadaki kolpa yamalarla zaman kaybetmeyiz
oyuncu isimlerini logoları filan daha basit bi yamayla nasıl düzeltebilirim?
Bende buna benzer bir yama için biraz üstte sordum ama yokmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: Onur__
GS Turk Telekom arenayi yukledim sadece, baska hicbir sey yapmadim (pesin kendisindeki editten oyuncu transferi haricinde)
Yani olay bu stattan oldu, indirin-acin-pes klasorunu gosterin olsun bitsin diyorlardi, yaptim, icinde bir dosya ile degistirilsin mi dedi, yedegini almadan evet dedim :(
Hem stat olmadi zaten, yani maca baslamadan once gozukmuyor, hem de oyun oynayamiyorum.
Bu stat yamasini falan yukleyebilmek icin oncesinde bir programin kurulu olmasi mi gerekiyor, onunla mi alakali acaba?
?
kamera yamasını indirdim ama nasıl çalışıyor bu meret
quote:
Arkadaslar lutfen cevap verin, stad yuzunden oyun oynayamiyorum.
Bu stad yamasini yapmadan once pc ye yuklemem gereken bir program falan mi vardi, bu saatten sonra onu yuklesem duzelir mi acaba?
Neyse yardim beklemek biraz sacma oluyor, oyunu sildim yeniden yukledim hallettim.
Milli takim topcusunu nasil transfer ederiz? Edit/Transfer menusunde sadece yerel takimlar var, milli takimlara gecis yapilamiyor. Bunun bir yolu var midir?
quote:
Neyse yardim beklemek biraz sacma oluyor, oyunu sildim yeniden yukledim hallettim.
Milli takim topcusunu nasil transfer ederiz? Edit/Transfer menusunde sadece yerel takimlar var, milli takimlara gecis yapilamiyor. Bunun bir yolu var midir?
Milli takımdan normal bir kulüpe transfer yapamıyorsunuz sanırım. oyuncunun hangi kulüpte oynadığına bakın register player (oyuncu değiştirme) bölümünden değiştirebilirsiniz.
Mesajım bulunsun, takipteyim. Adam akıllı sorunsuz bir tsl yaması çıksa ne güzel olur...
Şu pesediti 0.2 yamasının üçüncü partını beş oldu indiremedim, % 95 oluyor tıkanıyor, kafayı yiyeceğim ya.
tüm transferleri update yapabileceğimiz bir update bilen var mı? sadece transferler ama oyunun orjinal halini bozmadan... çünkü update´lerin bir çoğu oyunun orjinal halini bozuyo bir şeye benzemiyo sonra.
Transferler ve forma numaraları %100 düzeltilmiştir. Düzeltilen takımlar : Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Barcelona, Real Madrid, İnter, Milan, Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United..
KURULUM: Rar'dan çıkan ve klasör içindeki EDIT ve OPTION dosyasını C:\Belgelerim\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2011\Save içine kopyalayın.
tüm transferleri update yapabileceğimiz bir update bilen var mı? sadece transferler ama oyunun orjinal halini bozmadan... çünkü update´lerin bir çoğu oyunun orjinal halini bozuyo bir şeye benzemiyo sonra.
Teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: SIRLI
Şu pesediti 0.2 yamasının üçüncü partını beş oldu indiremedim, % 95 oluyor tıkanıyor, kafayı yiyeceğim ya.