Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2012 - Become a Legend Sohbet Alanı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
641
Cevap
9
Favori
141.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burdada kollarındaki dövmeler ve parmagında ki bant yada yüzükde olabiilir yani ;:D:D:D:D:D

Pro Evolution Soccer 2012 - Become a Legend Sohbet Alanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: u_fuq

Boynunda kulagında dövme ve yine kulagında küpe ;) Bal oyununu kendi zevk ve sekillendirmelerimizle oynaması cok daha zevkli tavsiye ederim herkese yüz calısması da zaten var benm oynda böle eklentilerde süper ;)

Mümkünse direk linki pm atabilirmisin? :)
  • Dövme yaması varsa banada pm atabılırmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: u_fuq

Boynunda kulagında dövme ve yine kulagında küpe ;) Bal oyununu kendi zevk ve sekillendirmelerimizle oynaması cok daha zevkli tavsiye ederim herkese yüz calısması da zaten var benm oynda böle eklentilerde süper ;)

sanırsam bu şaçta yamaa
  • Arkadaşlar PES 2012'de Efsane ol modunda nasıl yetenek kartı aldığımızı buldum. Önce örnek resim vereyim;

Arkadaşlar yetenek kartı kazanmak için o kartta olan yetenekleri kullanmak gerekiyor. Örnek vermek gerekirse, örneğin uzun menzil füzesi kartını almak istiyorsunuz. Bu kartı almak için sık sık uzaktan şut çekmeniz gerekiyor, bir süre sonra karakter uzaktan şut çekmeye alışıyor ve uzak menzil füze kartını almış oluyorsunuz. Mesela ben resimde bol bol topu yana basarak sürdüğüm için bu kartı kazanmış oldum. Umarım yardımım dokunmuştur.

Saygılarımla.

• Gambit2 çok sevaba girdin. Forumdaki en büyük dert yetenek kartlarıyla ilgiliydi.

Ben ofansif orta saha oyuncusu yaratacağım ama oyuncuyu yaratırken puanları nasıl dağıtsam, sonra antrenman bölümünde puanları nasıl dağıtsam bilemedim. En çok pas tabi ama geri kalan puanlar ? Tavsiyeleri olan var mı acaba ?
  • Benim overall 74 şuan, Barcelona'nın kaptanlığındayım yaş 19. Puyol'un yaptığı bi konuşma sonrası kaptanlığa getirildim şaşırmadım değil açıkçası Uefa en iyi oyuncu ve forvet ödülünü aldım. Bir ara Man City gittim ama yedek kalınca geri döndüm, sezon sonu Premier Lige gitmeyi düşünüyodum ama kaptanlıktan sonra takıma bağlandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DenizCan.

Benim overall 74 şuan, Barcelona'nın kaptanlığındayım yaş 19. Puyol'un yaptığı bi konuşma sonrası kaptanlığa getirildim şaşırmadım değil açıkçası Uefa en iyi oyuncu ve forvet ödülünü aldım. Bir ara Man City gittim ama yedek kalınca geri döndüm, sezon sonu Premier Lige gitmeyi düşünüyodum ama kaptanlıktan sonra takıma bağlandım

yetenek kartlarını nasıl kazanıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omq

quote:

Orijinalden alıntı: DenizCan.

Benim overall 74 şuan, Barcelona'nın kaptanlığındayım yaş 19. Puyol'un yaptığı bi konuşma sonrası kaptanlığa getirildim şaşırmadım değil açıkçası Uefa en iyi oyuncu ve forvet ödülünü aldım. Bir ara Man City gittim ama yedek kalınca geri döndüm, sezon sonu Premier Lige gitmeyi düşünüyodum ama kaptanlıktan sonra takıma bağlandım

yetenek kartlarını nasıl kazanıyoruz

Arkadaş cevaplamış

quote:

Orijinalden alıntı: Gambit2

Arkadaşlar PES 2012'de Efsane ol modunda nasıl yetenek kartı aldığımızı buldum. Önce örnek resim vereyim;

Arkadaşlar yetenek kartı kazanmak için o kartta olan yetenekleri kullanmak gerekiyor. Örnek vermek gerekirse, örneğin uzun menzil füzesi kartını almak istiyorsunuz. Bu kartı almak için sık sık uzaktan şut çekmeniz gerekiyor, bir süre sonra karakter uzaktan şut çekmeye alışıyor ve uzak menzil füze kartını almış oluyorsunuz. Mesela ben resimde bol bol topu yana basarak sürdüğüm için bu kartı kazanmış oldum. Umarım yardımım dokunmuştur.

Saygılarımla.

• Arkadaşlar become a legend modunda oynarken oyuncunun kramponunu değiştiremediğimi farkettim ve çoooooooook canım sıkıldı buna? Yardım edebilcek olan var mı? Hiç bir yerde bulamadım krampon değiştirme seçeneğinide...
  • quote:

Orijinalden alıntı: agokdag

Arkadaşlar become a legend modunda oynarken oyuncunun kramponunu değiştiremediğimi farkettim ve çoooooooook canım sıkıldı buna? Yardım edebilcek olan var mı? Hiç bir yerde bulamadım krampon değiştirme seçeneğinide...

Sistem > Görünüm Ayarları > Aksesuarlar > Kramponlar.
  • Arkadaşlar ben menajerimden yeni bir kulüp bulmasını istedim. Sonra izlemeye geldiler bir maç. Maçtan sonra da olumlu bir şey yazmıştı ve şu an Negotiating with Agent yazıyor. Benim yapmam gereken bir şey var mı şu an ?
  • Roda dayım ilk senem sezonun bitmesine az kaldı ...Bukadar çok gol atmam bana heyecan verdi açıkcası:D ... iki sene ayrılmayı düşünmüyorum teklif etmeyin:):):) takımı birinci olarak götürüyorum...

• zorluk seviyen nedir ? pro ve üstüyse nasıl böyle yapabildiğini söylermisin , ne yapıyorsun maçta, ayrıca antreman programını ayrıntılı biçimde söylermisin
  • pro, maçta yaptığım şey ceza sahası dışında topla bol bol çalım atıyorum önüm boşalıpta şut pozisyonuna gelesiye kadar... şu an tottenhama transfer oldum...Roda beni kaptanlığa getirmişti ama ; Psv ,sevilla, transfer sezonu açılınca kapıştılar ben tottenhama gittim... önceki antrenman programında hız ve şut en çok verdiğimdi...
  • Yeniden Man City'e transfer oldum, Premier Lig kaldırıp Galatasaray'a gidicem

• Arkadaşlar o. marseille takımındayım 4. sezondayım... şu kart işi arkadaşın dediği gibibir özelliği çok yapınca kartı alıyorsunuz :) bende tek kart var o da erken orta açma kartı :D ne işime yarayacaksa artık :D ... kanat forvetim sık sık orta açtığım için verdiler :D

bi de benim bi sorum olacak. ben takımda menejer değerlendirmesinde en üst sıradayım çoğu maçtada iyi oynuyorum ama 1-2 maç dığında hiç 90 dk oynayamadım. ilk 11 de oynarken manager hep dakika 52 den sonra oyundan alıyor beni 3 gol atsamda :S
    oyuncumun dayanıklılığı biraz düşük ondan mı kaynaklanıyor acaba yada başka bi şey mi var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutyavuz_89

Arkadaşlar o. marseille takımındayım 4. sezondayım... şu kart işi arkadaşın dediği gibibir özelliği çok yapınca kartı alıyorsunuz :) bende tek kart var o da erken orta açma kartı :D ne işime yarayacaksa artık :D ... kanat forvetim sık sık orta açtığım için verdiler :D

bi de benim bi sorum olacak. ben takımda menejer değerlendirmesinde en üst sıradayım çoğu maçtada iyi oynuyorum ama 1-2 maç dığında hiç 90 dk oynayamadım. ilk 11 de oynarken manager hep dakika 52 den sonra oyundan alıyor beni 3 gol atsamda :S
    oyuncumun dayanıklılığı biraz düşük ondan mı kaynaklanıyor acaba yada başka bi şey mi var ?

onu bilmiyormda kndine gore bak bnm dayanıklılık şuan 60 ta hep 900 dk oynuyormm 3 sezondayım toplam gücüm 67 forvetim bole işte bnde ilk sezon da hep 53 sonra çıkmaya başladım ondan sonraki sezonlar hep 90 dkk

• Evet beyler sra bana geldi

Önder yas 20 pozisyon : İF

1- bologna 1 sezon 13 gol
    2- galatasaray Yarım sezon 19 gol
    3- besiktas yarım sezon 3 gol
    4- barcelona 1 sezon 31 gol

Toplam gollerdir

Turnuvalar

Barcelona
    Lig sampionlugu
    Champions league Sampionlugu

Milli takım
    Dünya kupası sampionlugu

Oduller
    3 sezonun oyuncusu ve en iyi 11
    Barcelonada dünyAda en iyi futbolcu ödulu

Overall 79
    HıZ ve top surme hızı 94 - 93
    Sut gucu 81 yetenegi 82

Zorluk - top player

Barcelona kaptanıyım.

Ve hic oyuncu kartım yok malesef attgm goller cogunlukla uzaktan.

İsteyen olursa ss ile desteklerim. Uzun süre barcada kalacagım.

Gol atmak isteyenlere tavsiyem ceza sahası dısında adam eksilterek caprazdan vuruslarla golu bulun.

Kariyerimden memnunum.
    Besiktasa gitmek hataydı :D barcelonaya nasl gittimi sorarsanz onu sondan 3üncü menejer halletti :D

Hilesiz alın teridir

Saygılar.

Pm den yardımcı olabilirim.

• sizce efsane ol mu master lig mi?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.