Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2012 - Become a Legend Sohbet Alanı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
641
Cevap
9
Favori
141.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya beyler bi soru sordum hiç mi yardım edecek biri yok?Dedim ki adamın ilk harfini büyük diğerlerini ise küçük yaptım.İsmin tamamını büyük yapmam için ne yapmam lazım dedim hiç kimse cevap yazmamış.Bilen biri lütfenn yazsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: srgn03

quote:

Orijinalden alıntı: waybe

joystick ile pası hangi tuşla istiyorsun?

Galatasaray a transfer oldum hep ilk onbirim 67 ama gücüm daha ilk sezonum

R2 tuşu ile. Yani hızlı koşma tuşunun altındaki tuş ile.

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurQ7

Ya beyler bi soru sordum hiç mi yardım edecek biri yok?Dedim ki adamın ilk harfini büyük diğerlerini ise küçük yaptım.İsmin tamamını büyük yapmam için ne yapmam lazım dedim hiç kimse cevap yazmamış.Bilen biri lütfenn yazsın...

bilmiyorum oyun başladıktan sonra düzeltilmiyor olabilir.
  • ben milli takım numara mı nasıl değişebilirim ?
    bilgisi olan var mı? 20 numarayı verdiler
  • ben de merak ettim numara değişim isteği gibi bişi var mı?
  • buldum kardeş, sezon sonu milli maçlar esnasında transfer sezonunun ilk haftası değiştim de numaralar hep dolu 4 ü aldım :)
  • Kariyerime RKC Waaljik adlı takımda başladım 15 maçta 5 gol attım ve devre arasında Villareal'e geçtim sadece 1 maça çıktım oda Avrupa ligi maçıydı sonradan oyuna girip 2 gol attım Ordan Lecce'ye geçtim Leccede 35 maçta 15 gol attım.Ordanda Bragaya geçtim 44 maçta tam 34 ol attım Portekiz ligi gol kralı oldum portekiz ligini ve AVrupa ligini kazandık Sonra Chelseaye 16 milyon euroya transfer oldum çok şans bulamdım çıktığım 15 maçta 5 gol atabildim.Ordanda Manchester United'a geçtim şu an kariyerime Manu'da devam ediyorum orada 12 maçta 8 gol attım. Düzenli olarak milli takıma çağırılyorum.Asıl mevkim ikinci forvet ama santraforda oynayabiliyorum.Overallim if mevkisinde 74 forvette ise 70.Toplam çıktığım 134 maçta 73 gol kaydettim

• Galatasaraydayım hala :) iyi gidiyor
  • Her keze Merhaba hepinize tavsiyem .. Playstation 3 almanız .. Online Become Legend modunu denemeniz.. Bana ulaşabilirsiniz Mert7792 ps3 nick .. Öncelikle yaptığınız karakterin 32 yaşına gelene kadar 109 gücünde olması lazım .. Süper Star seviye gücünde yaptığınız hareketler 2 maç tekrar ederseniz adamınıza kart eklenir .. Efsane ol da seçeneklerden Efsane ol ortak modu ayarlarından 4 futbolcu seçersiniz Kaleci Defans Orta saha Ve Forvet bu seçeceğiniz adamlar Become Legend online modunda takımınıza eklenir buna göre taktik yapar oynarsınız .. Online Become Legend modunda Room vs Room veya Room Vs Pc vardır .. ilk 100 odadan 1 . olmaya calısırsınız Room vs de .. ...Room vs Pc de .. ise 8000 puanlık gol bu da şu şekilde oluyor .. Tayland seçiyorsunuz 4 oyuncu olmanız lazım kaleci degaj diktiği zaman topu kafayla karşılayıp 8 pas yapıp 30 metreden gol atmanız lazım benim Puan 8537 Bence Ana lig online göre Become Legend daha zevkli .. her keze tavsiye ederim =)

• quote:

Orijinalden alıntı: FbliOrçun

Kariyerime RKC Waaljik adlı takımda başladım 15 maçta 5 gol attım ve devre arasında Villareal'e geçtim sadece 1 maça çıktım oda Avrupa ligi maçıydı sonradan oyuna girip 2 gol attım Ordan Lecce'ye geçtim Leccede 35 maçta 15 gol attım.Ordanda Bragaya geçtim 44 maçta tam 34 ol attım Portekiz ligi gol kralı oldum portekiz ligini ve AVrupa ligini kazandık Sonra Chelseaye 16 milyon euroya transfer oldum çok şans bulamdım çıktığım 15 maçta 5 gol atabildim.Ordanda Manchester United'a geçtim şu an kariyerime Manu'da devam ediyorum orada 12 maçta 8 gol attım. Düzenli olarak milli takıma çağırılyorum.Asıl mevkim ikinci forvet ama santraforda oynayabiliyorum.Overallim if mevkisinde 74 forvette ise 70.Toplam çıktığım 134 maçta 73 gol kaydettim

Zorluk seviyesi ne?

• Daha ilk sezonum milli takım maçı yapıyoruz İsveç ile oyuna ikinci yarıda girdim tam olarak 47. dk.da oyundan aldı beni. Dalga mı geçiyor ne yapıyorsa
  • Bilader sorma bende de Barcelona'da oldu aynı shey oyuna ikinci yarı girdim bi pozisyon oldu geri çıkardı teknik Traktör ben de bayağı sinirlendim....
  • Gol atıyorum, hem defansa hem forvete yardım ediyorum bizim mal menajer gerçekten hayal kırıklığı falan diyor. Sinir etti beni ya Maça çıkmama, isyan etme gibi bir şansımız yok mu?
  • mrb beyler klavyede top isteme tuşu ney birisi yardım edebilirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrazySpıder

mrb beyler klavyede top isteme tuşu ney birisi yardım edebilirmi ?

C
  • zorluk seviyeleri çok abartılı olmus pro da ayagınıza top gelmiyor nerdeyse neden böyle olmuski çok saçma
  • Maçı oynamayıp atlarsak ceza veya güç gibi bilgilerde gerileme yada buna benzer bir şey oluyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

Maçı oynamayıp atlarsak ceza veya güç gibi bilgilerde gerileme yada buna benzer bir şey oluyormu?

genç yasta hızlı gelişirsin ama böyle yaparsan en verimli yaslarında gelişimi eksik kalır . gol atamıyosan seviyeyi düşürerek oyna yapay zeka okadar abartılı olmuski insanı oyundan soğutacak kadar abartmıslar
  • şu anda juventuse geçtim 20 yaşında 72 gücünde adam 19 maçımda 32 gol attım adamlar çok güzel araya paslar atıyor zorluk seviyeside en son seviye ilk defa gol sayım maç sayımı geçti bu sezon ii takımlara gittidince oynamak daha kolay oluyormuş demekki
  • Arkadaşlar, Venlo'da Başladım Kariyerime Yarım Sezon Sonra Fiorentina'ya Gittim Orada da Yarım Sezon Kaldım Oradan da Ado Den Haag ' a Gittim Toplam Kariyerimde 10 Maça Çıktım Ancak sadece 2 Defa ilk 11 de Başladım Hoca Hiç Şans Vermiyor 2. Yarı 60-70. Dakika dan sonra arasıra oyuna alıyor Bazende Hiç Almıyor Bu da Benim Canımı Sıkıyor Dolayısıyla Golde Atamıyorum Toplamda 3 Golum var Buradaki Arkadaşların Yorumlarını Okudum 50 - 60 Gol atanlar Var hatta birisi Dikkatimi Çekti 400 Golü Filan Geçmiş Bunu Nasıl Beceriyorsunuz Detaylı Olarak Açıklarsanız Çok Sevinirim Şimdi den Teşekkür Ederim, Saygılarımla.....!!!
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.