Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2012 - Become a Legend Sohbet Alanı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
641
Cevap
9
Favori
141.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SERQEN7

sizce efsane ol mu master lig mi?

efsane ol
  • O kadar oynuyorum gol atıyorum asist veriyorum yine yedeklerdeyim ve 55-60 dk olmadanda oyuna giremiyorum. Oyundamı sıkıntı var yoksa aynı takımda belli bir süre oynamakmı gerekiyor. Barçada ilk senem ve dayanıklılığım D diğerleri A, acaba dayanıklılığın az olmasıdamı bir etken.
  • Beyler ben ismi küçük yazdım nasıl büyük harf yapcam.O kadar da ilerledim.Real madrid'deyim bu saatten sonra bşka bi b.a.l açıpta sırf adım büyük olsun diye kariyerimi silmek istemıyorum .Buna bi çözüm varmı acaba yardım edermisinizz??
  • arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim oyunu yükledim ama oynayamıyorum benden orjinal cd istiyo ne yapmam gerek??
  • yaş 20..
    benfica takımındayım..
    ikinci yılımda kaptan yaptılar..
    orta zorluk seviyesinde oynuyorum..
    overall 74 oldu..
    yılın futbolcusuna aday gösterildim ama en düşük oyu alarak 3. olmuşum..
    menejerime arsenal'da oynamak istediğimi söyledim..
    bir süre gelip izlediler, menejerim bu iş olacak dedi ama sonra olmadı tabi..
    yani menejer de en iyinin bir altındaki olmasına rağmen işi bağlayamadı..
    şimdilik 2 tane beceri kartım var, hilesiz oynuyorum..
    en ufak bir temasta yere düşüyorum, antreman modunda dayanıklılığa abanıyorum ama o kadar yavaş artıyor ki yaş 20 oldu hala zayıfım..
    bu nedenle rakiplerle fazla temas etmeden oynamaya çalışıyorum, özellikle uzaktan şutlarla kaleyi yokluyorum..

şimdilik bu kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: TooStupBornToDie

arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim oyunu yükledim ama oynayamıyorum benden orjinal cd istiyo ne yapmam gerek??

crack indir.İndrdğn crack dosyasını oyunun kurulu olduğu yere örnğn C:/Progrm files/KONAMI/Pro ev. Soccer 2012 içerisine at gelen soruyada evet de W7 ise taşı ve değiştir demen yeterli ;)
  • yeni başladım bende wolverhampton la liderim gücüm şu anda 67lerde.
  • hacı valla o oyuncu kart sıstemını cok buyuk ıhtımalle kaldırmıslar ya ne kadar oynarsan oyna baslangıcta sana verdigi oyuncu kartlarıyla sezonu bıtırıosun herhalde master laeague de de vardı oyuncu kartı verıodun adama onuda kaldırmıslar..
  • aynen kart olayı yok galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: hancii05

hacı valla o oyuncu kart sıstemını cok buyuk ıhtımalle kaldırmıslar ya ne kadar oynarsan oyna baslangıcta sana verdigi oyuncu kartlarıyla sezonu bıtırıosun herhalde master laeague de de vardı oyuncu kartı verıodun adama onuda kaldırmıslar..

yok sonradan kart geliyo yukarda resimleri konumuş eğer tüm resimlere bakarsan konudaki menejer işte yeni becere kazandın fln diyo
  • arkadaşlar bende bal a yeni başladım ama oyunda pas isteme tuşunu bimiyorum hangisi klavyeden
  • @centerboys
    Klavyede C tuşu ile pas isteyebilirsin.

Benim de bir sorum var arkadaşlar.
    Mesela rakip korner kullanırken ben ceza sahası içinde oluyorum. Rakip korneri kullandığında ben bir şey yapmadan topa doğru koşuyor. Bunu nasıl engelleyebilirim ?
    Ayarlardan otomatik hareket etme gibi bir şey vardı onu kapattım bunla alakalıysa diye ama değilmiş.
  • joystick ile pası hangi tuşla istiyorsun?

Galatasaray a transfer oldum hep ilk onbirim 67 ama gücüm daha ilk sezonum
  • Herkese merhaba arkadaşlar, ben de PES 2012 BAL oynuyorum ve kariyerimi sizlerle paylaşmak istedim. Ayrıca birkaç söyleyecek sözüm de var. :)

Oyuna Başlangıç modunda ve Blookrows isminde PES LİGİ'nden bir takım ile başladım. Başlangıçtaki 58 Ortalama ile bu takımı Lig Şampiyonu, UEFA Şampiyonu ve PES Kupası Şampiyonu yaptıktan sonra Türkiye Milli Takım'ına çağırıldım. Türkiye'yi de Avrupa Şampiyonu yaptım. :) Ondan sonra AJAX'a transfer oldum. AJAX'ı Lig Şampiyonu yaptım ancak Hollanda Kupası'nı kazanamadım. Şampiyonlar Ligi'nde de çeyrek finalde elendim. Türkiye'ye çağırılmaya devam ettim ve Milli Takım'ımızı yine şampiyon yaptım. ( Sanırım Uluslararası Kupa'ydı ) AJAX sezon sonunda bana kaptanlık teklif etti ama aynı zamanda 4 tane takımdan transfer teklifi aldım. Bunlar Real Madrid, Milan, Chelsea ve Liverpool. ( Bu son ikisinin isimleri farklı. Mesela Chelsea = London FC ) Ben Real Madrid'i seçtim. İlk sezonda ( Yani ilk senemde ) Real'i Lig Şampiyonu, İspanya Kupası Şampiyonu, Şampiyonlar Ligi Şampiyonu ve Süper Kupa Şampiyonu yaptım. Türkiye'yi de finalde Romanya ya da Ukrayna'dan birini ( Şu an hatırlamıyorum ) yenerek yine Uluslararası Kupa Şampiyonu yaptım. Ortalamam'da baya yükseldi. 100 küsür taraftarla ve %10'dan daha az popülerlikle başladığım kariyerime şu an 120.000 taraftar ve %100 popülerlikle devam ediyorum. Ortalamam ( Overall denen şey :D ) şu an 80. Maaşım 25 küsür milyon Euro. :D Şu an Real'de ikinci senem ve kaptanım. İkinci seneye başlarken teklifler de gelmeye devam etti. Maaşı 30 küsür milyon Euro'ya kadar çıkardılar teklif verenler, ama hepsi de Real'den alt sıradalardı. Şu an Real 2. sırada Dünya'da. :) Ancak Real'de tek sıkıntım, ikinci yarının 5-10 dakika sonrasında her seferinde oyundan alınmam. :) Gerçi 2. senemde kaptan olunca bu biraz azaldı, özellikle uluslararası maçlarda. Ama Lig maçlarında her zaman ikinci yarıda çıkıyorum. Bir de son olarak, UEFA Yılın Futbolcusu ve Yılın Forveyi oldum. Ayrıca Dünyada Yılın Futbolcusu da oldum. :)

Anlatacaklarım bu kadar. Bilmeyenler için de birkaç ipucu veriyim : RT tuşuna ( Ben klavyeden C olarak ayarladım kolay olsun diye ) iki kez basarsanız, top istersiniz. Bazen atarlar, bazen atmazlar. Ofsayttayken isterseniz genelde atmıyorlar, bekliyorlar sizi. A tuşuna basarsanız ( Kısa pas tuşu oluyor, mesela ben de klavyede S tuşu ) takım arkadaşlarınızdan hangisi yakınsa rakibe baskı yapar ve genelde topu kaparlar. S tuşunu her maçta kullanarak 38 maçta sadece 10 gol yedim. Barca'dan bile yemedik. :D

Ben oyuna ısınmak amacıyla başlangıçta Easy modunu ( Başlangıç modunu ) seçtim. Eğer zevkli bir şekilde kariyerimi tamamlarsam Orta Düzey ya da İleri Düzeyde de şansımı deneyeceğim. Tavsiyem siz de Easy ile başlayın ve bu güzel duyguları yaşayın. Zor düzeylerde oynayıp bu anlattıklarımı veya daha fazlasını da yaşayan varsa saygıyla tebrik ederim. Herkese iyi oyunlar, iyi eğlenceler dilerim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal122 -- 21 Kasım 2011; 11:29:00 >

• İşte Ben :)

Pro Evolution Soccer 2012 - Become a Legend Sohbet Alanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal122 -- 21 Kasım 2011; 11:40:20 >
  • Bu bizim takım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal122 -- 21 Kasım 2011; 13:06:33 >
  • Bu da kariyerim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal122 -- 21 Kasım 2011; 13:07:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: waybe

joystick ile pası hangi tuşla istiyorsun?

Galatasaray a transfer oldum hep ilk onbirim 67 ama gücüm daha ilk sezonum

R2 tuşu ile. Yani hızlı koşma tuşunun altındaki tuş ile.
  • Arkadaşlar yeni bi oyuncu oluşturdum hiç güçleri ile oynamadım fiziksel özelliklerini ayarlayıp başladım.Waryamosuk adlı dandik bi takımda başladım haftalar geçti genel derecem 58 ve hiç artmıyor.Bi sorum daha olacak güçlerim şuan kötü olduğu için çalım falan pek atamıyorum topu kaptırıyorum seri değilim ne yapmamı önerir siniz başarı sağlamak için sürekli pas mı vereyim?
  • beyler benimde 2 sorum var pes11 bal de 'Q' basinca adam mevkinde kaliyordu ve otomatk hareket ediyodu
    12 de boyle bisi yokmu yoksa baska bi tusmu
    2. Sorum
    yine 11 de bagli calimlar diye cok hosuma giden bi ozellk vardi bu ozellikdemi 12 balde yok?
    Smdien tesekkurler
    selametle
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.