Bildirim
Pro Evolution Soccer 2012 Türkiye Ligi Çalışmam PATCH ÇIKMIŞTIR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
beklemedeyiz -
İyi Çalışmalar -
Resimler Geldi -
Fena olmamış.Oyun modlarında da aktif olcak değil mi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: aykut1993
Fena olmamış.Oyun modlarında da aktif olcak değil mi ?
Teşekkür ederim ilk önce yorumlar için.
Evet olacak. Pes Ligi yerine yapıyorum ligi. -
kolay gelsin -
quote:
Orijinalden alıntı: FeArLeSs1907
kolay gelsin
Sağol :) -
kolay gelsin hocam bi torrent linkide yaparsın artık :P -
quote:
Orijinalden alıntı: Hell's Angel's
kolay gelsin hocam bi torrent linkide yaparsın artık :P
O kadar büyük boyutlu bir şey olacağını sanmıyorum hocam, oyun içinden yapıyorum çünkü :)
Bu arada formaları akşama kadar bitiririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1ABE892 -- 1 Ekim 2011; 15:58:44 > -
Kolay gelsin, ne zaman bitirirsin acaba, malum Türkiye ligi olmadan oyundan hiç zevk alamıyorum :( -
quote:
Orijinalden alıntı: paxal
Kolay gelsin, ne zaman bitirirsin acaba, malum Türkiye ligi olmadan oyundan hiç zevk alamıyorum :(
Teşekkürler, vallahi bilmiyorum, öncelik olarak şu formaları bitirmeye çalışıyorum, az kaldı ama. Akşamdan daha erken biter gibi. En zor kısım kadro ayarlamaları tabi, o ne kadar sürecek bilmiyorum. En kısa zamanda bitirmeye çalışırım. Kesin bir tarih ancak kadrolara geçtiğim zaman söylerim. -
Hocam kolay gelsin direk indirecegim Süper lig yaması ile beraber acaba tüm transferleri tamamlayabilirmisiniz ? -
Hangi programları ne için kullandığını öğrenebilir miyim dostum ? Ben mesela nostalji yapıp, eski formaları falan yüklemek istiyorum. Kısaca açıklama yaparsan çok mutlu olurum :) -
quote:
Orijinalden alıntı: foreverkinqs
Hocam kolay gelsin direk indirecegim Süper lig yaması ile beraber acaba tüm transferleri tamamlayabilirmisiniz ?
Teşekkürler. Popüler olan transferleri tamamlarım diğer takımlarda, onun dışında Türk takımlarının tranferlerinin hepsi olacak.Hele bi önce şu Süper Ligi tam takır halledeyim de onlar kolay
quote:
Orijinalden alıntı: WarriorAngel
Hangi programları ne için kullandığını öğrenebilir miyim dostum ? Ben mesela nostalji yapıp, eski formaları falan yüklemek istiyorum. Kısaca açıklama yaparsan çok mutlu olurum :)
Hocam program kullanmıyorum, oyunun içinden yapıyorum her şeyi. Gerekli logoları internetten bulup oyunun kendi özelliği ile formalara basıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1ABE892 -- 1 Ekim 2011; 16:38:51 >
-
güzel çalışma kolay gelsin -
quote:
Orijinalden alıntı: Turbulencia
quote:
Orijinalden alıntı: foreverkinqs
Hocam kolay gelsin direk indirecegim Süper lig yaması ile beraber acaba tüm transferleri tamamlayabilirmisiniz ?
Teşekkürler. Popüler olan transferleri tamamlarım diğer takımlarda, onun dışında Türk takımlarının tranferlerinin hepsi olacak.Hele bi önce şu Süper Ligi tam takır halledeyim de onlar kolay
quote:
Orijinalden alıntı: WarriorAngel
Hangi programları ne için kullandığını öğrenebilir miyim dostum ? Ben mesela nostalji yapıp, eski formaları falan yüklemek istiyorum. Kısaca açıklama yaparsan çok mutlu olurum :)
Hocam program kullanmıyorum, oyunun içinden yapıyorum her şeyi. Gerekli logoları internetten bulup oyunun kendi özelliği ile formalara basıyorum.
Anladım.. Tamam kolay gelsin.
-
Formalar tamam. Resimler geliyor şimdi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Turbulencia
Formalar tamam. Resimler geliyor şimdi.
Olmamış dediğiniz forma varsa düzeltirim. -
Galatasarayın sarı forması var mı?
Benzer içerikler
- pes 2013 crack
- kitserver 13 1.04 indir
- pes 2013 klavye ayarları
- pes 2013 lisans yaması
- extreme 13 indir
- gta 5 battleye
- gta5 hileleri
- gta 6 haritası
- football manager 2024 ücretsiz
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X