Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2012 Türkiye Ligi Çalışmam PATCH ÇIKMIŞTIR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
52.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuncuların değerleri lütfen makul ve mantıklı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

Oyuncuların değerleri lütfen makul ve mantıklı olsun

Dikkat edeceğim.

quote:

Orijinalden alıntı: Akay KLC

Galatasarayın sarı forması var mı?

Yok maalesef.
  • kadrolar ne durumda?
    iyi gidiyorsun bu arada tebrik ederim kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bagavir

kadrolar ne durumda?

Galatasaray
    Fenerbahçe
    Beşiktaş
    Trabzonspor
    Bursaspor
    Büyükşehir Belediye
    Eskişehir
    Gaziantepspor
    Gençlerbirliği

Bu takımların kadroları hazır. Numaraları hazır. Ayrıca İngiltere ligi isim ve logoları da düzeltildi. Karın ağrısı çekiyorum akşamdan beri, o yüzden yüklenemedim tam. Yoksa tüm takımları bitirecektim bu gece. Artık yarın sabahda oyuncuların güçlerini ayarlayıp yayınlardım yamayı. Ama olmadı.

Şimdi yatacağım. Yarın akşama doğru tüm takımlar biter sanırım. Güç ayarlamalarını da yetiştirirsem çıkartırım yamayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1ABE892 -- 2 Ekim 2011; 5:10:06 >
  • Güçleri ayarlarken fazla aşırıya kaçma dostum.Hatta az olsun ortalamaları.Bazen her takım da messi gibi adamlar olabiliyor.Dikkat edersen sevinirim bu detaylara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady Sylvanas Windrunner -- 2 Ekim 2011; 9:43:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbulencia

quote:

kadrolar ne durumda?

Galatasaray
    Fenerbahçe
    Beşiktaş
    Trabzonspor
    Bursaspor
    Büyükşehir Belediye
    Eskişehir
    Gaziantepspor
    Gençlerbirliği

Bu takımların kadroları hazır. Numaraları hazır. Ayrıca İngiltere ligi isim ve logoları da düzeltildi. Karın ağrısı çekiyorum akşamdan beri, o yüzden yüklenemedim tam. Yoksa tüm takımları bitirecektim bu gece. Artık yarın sabahda oyuncuların güçlerini ayarlayıp yayınlardım yamayı. Ama olmadı.

Şimdi yatacağım. Yarın akşama doğru tüm takımlar biter sanırım. Güç ayarlamalarını da yetiştirirsem çıkartırım yamayı.

Helal olsun valla, şimdi yamayı çıkarınca burun kıvıranlar olacak ama boşver sen onları, sonuçta bunu oyun içinden yapıyorsun ve bundan hızlısı yok değil mi?

• Kolay gelsin şimdiden. Bişey sormak istiyorum. Bunları oyunn içinden yapınca oyuna yeni bir dlc çıktığında biz onu yüklediğimizde bunlar bozulacakmı?
  • Gönül ister kitserverli gdb li bi yama yapasın ama oyun taze çıktı. Ben indirmeyeceğim ama yinede eline sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kerem

Kolay gelsin şimdiden. Bişey sormak istiyorum. Bunları oyunn içinden yapınca oyuna yeni bir dlc çıktığında biz onu yüklediğimizde bunlar bozulacakmı?

Bozulabilir, riski var. Ama çıktığı zaman ben deneyip söylerim sizlere.

quote:

Orijinalden alıntı: karamurat28

Gönül ister kitserverli gdb li bi yama yapasın ama oyun taze çıktı. Ben indirmeyeceğim ama yinede eline sağlık.

Teşekkürler.
  • Kolay gelsin, takipteyiz.Mesela galatasarayın sarı forması gibi diğer formaları alıntı olduğunu belirtmek amacıyla hazırladığın pakette kullanabilirsin
  • 5 Takım kaldı. Onları da ayarladıktan sonra geriye sadece güçlerini ayarlamak kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut1993

Güçleri ayarlarken fazla aşırıya kaçma dostum.Hatta az olsun ortalamaları.Bazen her takım da messi gibi adamlar olabiliyor.Dikkat edersen sevinirim bu detaylara

Evet ona dikkat etmem gerekecek. Can alıcı nokta güç ayarlamaları :)

quote:

Orijinalden alıntı: paxal

quote:

quote:

kadrolar ne durumda?

Galatasaray
    Fenerbahçe
    Beşiktaş
    Trabzonspor
    Bursaspor
    Büyükşehir Belediye
    Eskişehir
    Gaziantepspor
    Gençlerbirliği

Helal olsun valla, şimdi yamayı çıkarınca burun kıvıranlar olacak ama boşver sen onları, sonuçta bunu oyun içinden yapıyorsun ve bundan hızlısı yok değil mi?

Teşekkür ederim. Evet, şuana kadar en hızlısı benim. Benden başka bu kadar hızlı ilerleyen görmedim Türkiye Ligi yamasında ki ben ve türkçespiker dışında Türkiye yaması ile uğraşan yok. Ancak Extreme yaması benim yamam ile kıyaslanamaz. Çok daha kapsamlı olacak Extreme ama uzun sürecek. Bu uzun süre zarfında bende en azından oyun içinden de olsa Türkiye Ligi'ni çıkartıp, bu süre zarfında milletin oyalanmasını sağlamak istedim.

• yama pes edit patch 1.1 in üstüne kurulabilir olacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeArLeSs1907

yama pes edit patch 1.1 in üstüne kurulabilir olacak mı?

Maalesef hayır. Bu arada bu akşam saat 10-11 arası yama çıkar.
  • quote:

quote:

Seni türkçespiker'de de takip ediyordum, oyuncuların güçlerini ayarlamak baya zorlamıştı sanırım. Bu kadar kısa sürede çıkaracağını duyunca şaşırdım. Tekrar kolay gelsin. Bu arada 1.01 resmi yamayla kullanabilir miyiz yamayı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paxal -- 3 Ekim 2011; 19:21:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paxal

quote:

quote:

Seni türkçespiker'de de takip ediyordum, oyuncuların güçlerini ayarlamak baya zorlamıştı sanırım. Bu kadar kısa sürede çıkaracağını duyunca şaşırdım. Tekrar kolay gelsin. Bu arada 1.01 resmi yamayla kullanabilir miyiz yamayı?

Teşekkürler, bir arkadaş yardım etti bir kaç takımı aradan çıkaracak. Kalanları da ben yapıp hayırlısıyla 11'e doğru çıkartırız.
    Vallahi soruna gelince, bilmiyorum. Çalışabilir de çalışmaya bilirde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1ABE892 -- 3 Ekim 2011; 20:20:52 >

• Çıkış saati sarkabilir.
  • Heyecan içerisinde sayfayı yeniliyorum durmadan ama lütfen pesedit patch ile uyumlu olsun yaff şimdiden emeğin için teşekkürler...
  • kardeş süper ligteki oyuncuların boyunu yaşını ismini tipini fln sen yap yardım gerekirse özelliklerini ben yaparım ztn hemen hemen tüm futbolcuların özelliklerini biliyorum.
  • Yama çıktı, hayırlı olsun.

Bu arada güçler üzerine yoğunlaşıp patch çıkarmayı düşünüyoruz. İngiltere ligi için forma ekleyecektik, yanlışlıkla edit dosyalarını değiştirince her şey gitti güçleri baştan ayarlamak durumnda kaldık. Biraz aceleye geldi denilebilir ama tatmin edecektir. Bu sebepten güncel transfer işleri de yattı. Sadece Türkiye liginin güncel transferleri var. Bir de Arda, Falcao ve Guiza transferleri var. Geri kalan orjinal pes 2012 kadrolarıdır. Ama dediğim gibi bir patch getirip düzelteceğiz bunları.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.