Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2012 Türkiye Ligi Çalışmam PATCH ÇIKMIŞTIR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
52.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Pro Evolution Soccer 2012 Türkiye Ligi Çalışmam  PATCH ÇIKMIŞTIR

PATCH'İ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN.

Pro Evolution Soccer 2012 Türkiye Ligi Çalışmam  PATCH ÇIKMIŞTIR Pro Evolution Soccer 2012 Türkiye Ligi Çalışmam  PATCH ÇIKMIŞTIR
     Pro Evolution Soccer 2012 Türkiye Ligi Çalışmam  PATCH ÇIKMIŞTIR Pro Evolution Soccer 2012 Türkiye Ligi Çalışmam  PATCH ÇIKMIŞTIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1ABE892 -- 10 Ekim 2011; 0:12:54 >

• Çok güzel çalışma olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sPeerless

Çok güzel çalışma olmuş.

Teşekkürler
  • ya bunu nasıl yüklicez hocam.. indirdim ama hiç anlamıyom bu işleri. nereye taşıcam dosyaları? elinize sağlık bu arada...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_chatlack

ya bunu nasıl yüklicez hocam.. indirdim ama hiç anlamıyom bu işleri. nereye taşıcam dosyaları? elinize sağlık bu arada...

İçinde ki text dosyasında yazıyor

İlk indirdiğin dosyada ki dt.04'ü img klasörüne.
    Son patch'de ki dosyaları belgelerim-konami içine atacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbulencia

quote:

ya bunu nasıl yüklicez hocam.. indirdim ama hiç anlamıyom bu işleri. nereye taşıcam dosyaları? elinize sağlık bu arada...

yaptım hocam saol. içindeki texti görmemişim. teşekkürler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Turbulencia

quote:

yaptım hocam saol. içindeki texti görmemişim. teşekkürler

Rica ederim iyi oyunlar.

• cok güzel paylaşım tşkler
  • güzel paylaşım tesekrler
  • patchi de yükleince tam oluyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr_chatlack -- 10 Ekim 2011; 14:20:24 >
  • Tezahürat yapma olanağın var mı acaba? En azında dört büyüklere?
  • Online da da türk takımlarıyla oynayabiliyozmu?
  • Bişey sormak istiyorum. Bu yamanın içinden sadece Premier lig formalarını nasıl yükleyebilirim?
  • İngiltere preier liginin formalarını oyunun içinden nasıl yapıyorsun???
  • helal olsun başka ne denilebilir ki :)
  • teşekkürler ellerine sağlık;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jayjay-34 -- 15 Ekim 2011; 1:36:07 >
  • kardeş Allah razıolsun,eline emeğine sağlık.Yanlız bişey sormak istiyorum.Ben patchi yükledikten sonra kol çalışmıyor.Kol ile yönetemiyorum oyunu.Bunun sebebi ne olabilir?
  • arkadaşlar ben bu 18 mb. dosyayı dediğiniz gibi yaptım ama bundesliga gitti benim,nerde yanlışım var??
  • Arkadaşım mrb,emeğine sağlık pes12 için bayag bi ugras veriyorsun helal olsun ;) 36,5 mb lık tek bir patch indirdim txt yazdıgı gibi KONAMI klasorunu degistirdim fakat liglerin icinde SPOR TOTO LIG geldi icinde 4 buyukler yok (FB,GS,TS,BJK) ve 1 ad. de sanırım bozdugun ligin yabancı bir takımı var..Neyi yanlıs yada eksik yapmıs olabilirim yardımcı olur musun,tsklr..
  • iyi çalışma fakat oyuncuların güçleri paketi yapanların insiyatifinde olduğu için ben bu tür paketleri tercih etmiyorum.

yine de iyi çalışma kolay gelsin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.