Şimdi Ara

PRO EVOLUTION SOCCER 2016 ( Ana Konu) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
27.603
Cevap
82
Favori
518.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • e3 vidosunu hiç beğenmedim açıkçası. fileleri de değiştirmemişler inanamıyorum. futbolcuların kütüklüğü devam ediyor.
  • Gol sevinçleri üzerinde çalışıyorlar, iyi güzelde, onlinda elin oğlu option tuşuna basınca ne sevinç kalıyor, ne bir nefes alıyoruz. Umarım en azından 1 kere gol tekrarı izleme seçeneğini bize bırakırlar. Gerçi gol tekrarlarını okadar geriden alıyor ki pes, atanın bile izleyesi gelmiyor.
    Düzeltme: bu arada seyirciler bu sefer olmuş. 15 neydi arkadaş öyle, umarım bu sene görsellik olarak Ps4 ün hakkını verirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jigsaw79 -- 12 Haziran 2015; 19:51:08 >
  • 15 te myclub tam puan yaptiktan sonra bi sikinti basti amacsiz kaldim, hazir fifa da indirimdeyken dedim sunu bi deniyeyim.
    Aldim oyunu aldigim paraya yazik bu 1.
    2. Si bu oyuna nasil gercekci derler nasil pes in önunde tutarlar anlam veremedim.
    Futbolcular çöp gibi, dönüs, koşma hir gercekci degil, top fizigi rezalet, topu ayagina alan kosa kosa sahayi turluyo.
    Yok ya arkadaslar harbi diyorum pes e sahip cikalim an itibari ile ey iyi en guzel futbol oyunu tartismasiz pes tir.

• Spikerin değişme ihtimali var mı bu sene? Jon Champion'dan nefret ediyorum.
  • Adam gibi kullanmışlar FOX Engine i bu sefer.

Spastik, boş bakan robotlar da yok. Düzgün Gameplay'ler gelsin Real Madrid'i, koşuşları da göreyim ciddi ciddi 8 yıl tercih ettiğim Fifayı sallarım bu sene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

Spikerin değişme ihtimali var mı bu sene? Jon Champion'dan nefret ediyorum.

Değişti, değişti. En çok ona sevindim zaten.

Peter Drury ve Marco Hagemann yeni spikerler olacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 12 Haziran 2015; 20:04:58 >
  • Arkadaşlar sanırım İspanya ligi lisanlı olacak stadyumlarla birlikte zaten takımlar lisanslı artı 20 takımın stadyumları ile birlikte gelecek videoda la liga amblemi var
  • Insallah bu sefer ronaldinho kendi adiyla ve tipiyle oyunda olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnaroll

quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

Spikerin değişme ihtimali var mı bu sene? Jon Champion'dan nefret ediyorum.

Değişti, değişti. En çok ona sevindim zaten.

Peter Drury ve Marco Hagemann yeni spikerler olacakmış.

Çok güzel bir haber. Bu sene PES 2010'dan beri ilk defa PES'e şans verdim, kısa bir dönem de oynasam Fifa kadar zevk aldım diyebilirim. Ama spiker canımı çok sıkıyordu, çok cansız, heyecandan yoksun bir anlatımı vardı. Fifa'daki gibi eğlenceli diyalogları PES'de de görürsek, yeni spikerle birlikte oyun çok daha zevkli olur. Maç atmosferini biraz daha geliştirirlerse çok güzel bir oyun ortaya çıkacak.

• Eğer Peter Drury buysa çok iyi

• O file tepkisi nedir ya Geçtiğimiz 2 senede sünger gibi sünüyor yavaş yavaş düzeliyordu bu seferde taş yapmışlar. 2:38'de atılan golde fileye bakın sadece topun temas ettiği ufak bir kısımda garip bir hareket oluyor ve bir anda sanki hiç top değmemiş gibi duruyor. Yenilikler güzel , aydınlatmaya bu sefer özen gösterilmiş ama o file adamı golden soğutur. Basit bir kale filesi fizğini 3 senedir yapamıyorlar. Gerçekten garip

https://www.youtube.com/watch?v=HshfqDVGWJU

• Top direğe çarpınca joystic titriyor fifada, bu sene pes e gelecek mi bir bilgi var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spikerin yani maçı anlatanlardan çok sample lar ve sürüsüyle yeni ses kaydedilmeli. Arada maçı yorumlamalı robot gibi hep aynı yorumları yapmamalı. Bunun jon champion la alakası yok bence. Yıllardır değiştirmedikleri, eklemedikleri çeşitliliği bu sene eklerler umarım...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala pes ile fifayı karşılaştırıyorlar.

Fifacı fifa der pesci pes der.

bakın dalganıza..
  • PES 6 ya kadar bunun üzerine oyun gelmez derdim.
    ne zaman ki FIFA 2010 çıktı, futbol oyunlarının ulaşabileceği en iyi noktayı gördüm 2009 senesinde.

ve 2009 dan 2015 in ortalarına geldik. FIFA katlana katlana geliştirdi kendini... PES' in haline bak.
    tüm PES sever arkadaşlara saygım var ama KONAMI bu kafayla giderse işi çok zor...

Hele birde TOTTI nin selfie çektiği görüntüyü telefon kamerasından da gördük ya... Ulan JAPON HAYAL GÜCÜ işte dedim kendi kendime...
    yakında şutlarda MAGNUM ŞUTU - AKULA ŞUTU falan olur, tam olur.

PES GERÇEKÇİ olabilir
    ama FIFA GERÇEKTİR!

(FIFA ya hızlı diyen, KONAMI yöneticisinin söylediğini papağan gibi tekrarlayıp PİNPON OYUNU GİBİ FIFA diyen arkadaşlar,
    oyunun SLIDER AYARLARI ndan bir ince ayar çeksinler de görsünler FIFA da nasıl bir realite olduğunu... Zavallı KONAMI...)

Nokta.

• KUMANDANASKER kullanıcısına yanıt
    Slider ayarı ? Oyunmu yavaşlatıyor multide varmı bu ayar ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KUMANDANASKER kullanıcısına yanıt
    O Slider ayarlarını da denedim. Fifa da hızlı adamla alıp gidiyorsun. Gerçekçi oynanış buysa bişey demiyorum.

• PES oyun motorunu tamamen değiştirmedikçe Fifa'ya ezilmeye mahçup arkadaşlar.. Durum bu.

• Ben söyleyeyim hızlı oynanışı bir nebze düzeltiyor. Ama oynanış asla pes kalitesinde olmuyor.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.